Új német üzletlánc nyitott Magyarországon – írja a Pénzcentrum. A német TEDi komoly vetélytársa lehet a non-food szegmensben Magyarországon versengő Müllernek, Pepcónak és KIK-nek.

Új német bolthálózat kezdett terjeszkedni Magyarországon, erős konkurenst kap a Pepco, Müller és a KIK

Fotó: Savoya Park

A TEDi nemrégiben a budapesti Savoya Parkban nyitott üzletet, de van már boltjuk Pápán és Székesfehérváron is, valamint április 21-e óta Hatvanban is. A termékkínálat alapján ebben a boltban is szinte minden kapható a lakberendezési tárgyaktól kezdve a játékokon, irodaszereken át egészen a kozmetikumokig.

A német vállalatot 2004-ben alapították, és a honlapjuk szerint már 11 országban vannak jelen, több mint 2600 üzlettel, és 24 ezer dolgozót foglalkoztatnak.

Forrás: penzcentrum.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@Nyírfa: Billa az olyan ,mint Magyarországon a Coop vagy a CBA Tesco Auchan nincs Ausztriában!A Bipa meg igen az olyan mint a Rossmann vagy DM stb drogéria. Amúgy nehéz már nem kínait venni majd kiváncsiságból benézek a teddybe már úgyis régen voltam ott vásárolni, de tutira minden áru kinai szemét legalábbis a 80 % biztosan az :)
Németh István
Úgy gondolom ezt a törekvést meg kell akadályozni! Semmi szükség nincs arra, hogy mocskos külföldi pénzmosó bandák fölözzék le a magyar polgárok zsebeit! Az ész nélküli külföldi fejlesztési igyekezeteket felül kell vizsgálni! Nagyon nagy összegű hasznot húznak, egyrészt az állam zsebéből, másrészt a polgárok bugyellárisából! Az ésszerű fejlesztésre hangsúlyozom szükség van, de nem a külföldi haszonleső cégek adókedvezményekkel való működésére, nem beszélve a külföldi silány áruminőség terjesztéséről! A magyar termékek egyszerű elnyomását és megszüntetésüket be kell fejezni!l Ezt nagyon is keményen a kormányzatnak érvényesítenie kell! A ló túloldalára nem kéne átesni! Ez nagyon sok más veszélyt is magában hordoz! ÁMEN!!!
Németh István
Mindezekkel együtt, még csodálkozunk is az alacsony munkabéreken!? Azért gondolkozni is kell néha!
koszpeko
@Nyírfa: Te nem tudtad?
Csak az a hamisítvány ami nem kínai :D
Nyírfa
@koszpeko: Majdnem igaz is, de legalább szellemes. :)
ómió
Újabb beruházó jön? És még mindig nem a bolsi "világvége"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.