Levelet írt Áder Jánosnak Hajnal Miklós, a Hegyvidék momentumos országgyűlési képviselője, hogy ne fogadja el a 720 négyzetméteres budai luxusvillát.

Ellenzéki politikus figyelmeztette Áder Jánost, hogy ne legyen pofátlan
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Hajnal Facebook-videójában arról beszél, hogy Ádernek már van három ingatlanja, de most kapni fog egy lifttel is ellátott, több százmilliós értékű állami luxusvillát a Hegyvidéken, a Normafától másfél kilométerre.

"Miközben Magyarország súlyos gazdasági válságban van, kevés nagyobb pofátlanság van annál, mint suttyomban kijátszani az adófizetők közös vagyonát nyugdíjba készülő pártkatonáknak" 

- mutat rá Hajnal Miklós, hozzátéve, Ádernek példát kellene vennie Schmitt Pálról, aki hasonló helyzet visszautasította a luxusingatlant.

A momentumos képviselő videójában arról is beszél, hogy Áder új villája miatt felülbírálták az aktuális építési szabályokat az övezetben: nőtt a beépíthetőség és csökkent a kötelező zöldfelület aránya.

Forrás: Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
A Nagy Ho-ho-ho-horgásznak ez jár!...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Janó ezt a "békát" is lefogja nyelni mint a többit.
ómió
A "közgazdász" Hajnal majd "defíniálja" nékünk a pofátlanságot is!
szegfue
Abban semmi rendkivülit nem látok, hogy egy "leköszönő" köztársasági elnöknek "jár" egy szép ház. Csak azt nem értem, mi a fenét csinálnak majd ketten 700 nm-en?! Elég "levegős" lenne a 100-150 nm is... takaritani még sok is...
Németh István
Az a személy aki figyelmeztette egy szélhámos kis geci, nem politikus, aztán ott rohadjon meg ahol van mi több az is aki a világra hozta! ÁMEN!!!
RonaGyuri
@RonaGyuri: az az igazság, hogy nem értitek a fityesznyik lét alapjait. Ahogy szinte naponta kapunk példát arról, hogy mit kell családbarát (a potentátok családjainak támogatása) politika alatt érteni. Most és itt a környezetvédő szlogen valódi értelmére kapunk eklatáns példát: a környezetében lévők érdekeit védelmezi! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.