Egyre kevesebb magyar szavaz a Fideszre, és egyre több Orbán Viktorra. Persze, sokak szerint a kettő egy és ugyanaz, ám ha alaposan megvizsgáljuk a kormánypárt szavazóinak preferenciáit, sokkal többet számít nekik a vezér iránti bizalom, mint a mögötte lévő politikai szervezet működése. Orbán hosszú…

Forrás: szeka.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@koszpeko: Mert így lehet gorombáskodni. Lehet, hogy otthon nem hagyják szóhoz jutni szegény! Ezért is küld minden mondatot külön, külön. Komolyabb elfoglaltságnak tűnik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Végtére is, mindenki, azért, mégsem lehet "szemkilövető demokrata"!
ómió
@Kanji: Látom, bullshit generátor efftárs, neked is komolyan megártott a választási trauma! Majd az idő talán enyhít a "fájdalmadon"!
ómió
@Kanji: "Baloldali", egykori főcenzor efftársnőtök valaha olyasmi analógiát mondott, hogy nem elég (itt éppen) "traumamentesnek" lenni, de annak is kell látszani! A "kommunista-útálatod" meg igencsak "sajátos", amikor kommentjeiddel azok mai változatai mellett - talán "hálából, töretlenül kiállsz"!? A "megértésemet" - ha valami - talán ez zavarhatja.
kereső
" Jó kezekben maradt az ország"- a lehető legjobban: az orosz és a magyar maffia kezében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.