Egyre kevesebb magyar szavaz a Fideszre, és egyre több Orbán Viktorra. Persze, sokak szerint a kettő egy és ugyanaz, ám ha alaposan megvizsgáljuk a kormánypárt szavazóinak preferenciáit, sokkal többet számít nekik a vezér iránti bizalom, mint a mögötte lévő politikai szervezet működése. Orbán hosszú…

Forrás: szeka.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@koszpeko: Mert így lehet gorombáskodni. Lehet, hogy otthon nem hagyják szóhoz jutni szegény! Ezért is küld minden mondatot külön, külön. Komolyabb elfoglaltságnak tűnik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a cikk nagyon valós, Orbán valóban azt a képet igyekszik híresztelni magáról, hogy ő a probléma megoldó, S az is igaz, hogy ebben is lop, csal hazudik, de az a vélekedés, hogy csupán fiktiv ellenségeket képzel be magának és ezeket zúdítja a nyakunkban tévedés. Ő ennél sokkal többet tesz; MAGA KREÁLJA és SZÍTJA a PROBLÉMÁKAT! S!! S mint a gyújtogató tűzoltó dicsekszik, hogy milyen ügyes. A jelenlegi helyzetet - sem a pandémiát, sem pedig a háborút - azonban nem ő kreálta , így egyértelművé vált, hogy valójában igencsak gyenge a problémamegoldó képessége. Sőt nagyon úgy néz ki, hogy a felismerésben sem remekelt. Azonban nem voltz teljesen sikertelen, sikerült irgalmatlanul sok pénzt ellopni a gondok adta lehetőségekkel élve! =))
simmering73
"Magyarország “Csákmáték földje lett, ami fölött egy elbizakodott, a feladatának soha megfelelni nem tudó ember trónol, aki a Karmelita kolostor erkélyét is legfeljebb csak kovászos uborka érlelésére képes használni.
Azt, hogy egyáltalán eljutott odáig, nem érdemeinek és kiválóságának köszönhette, hanem annak, hogy amerre járt elhintette a viszály és a gyűlölet magvait.
Először hatalom nyelvévé formálta, aztán a kultúránkat, művészetünket cserélte talmi szarra.
Végül a gondolatainkat, az álmainkat a hitünket orozta el, hogy helyettük saját lelki hányadékát zabáltassa fel mindenkivel. Akinek ízlett, az zsíros állást, jó pénzt kapott érte."
olkt.net/orban-a-valasztasi-gyozelem-utan-kielheti-illiberalis-es-kleptokratikus-hajlamait/
www.kepfeltoltes.eu/images/2022/04/23/911orban01.jpg
KisTehen
@RonaGyuri: te nagy marha vagy

az ukrán háborút is orbán nyakába varrod
RonaGyuri
@KisTehen: nem csak egy oltári nagy barom vagy, de komoly szövegértési gondjaid is vannak! =))
KisTehen
@RonaGyuri: te vagy a barom seggfej
KisTehen
@RonaGyuri: itt nyomod a rizsát, hogy orrbán csak kitalálja a problémákat vagy saját maga generálja
KisTehen
@RonaGyuri: "Ő ennél sokkal többet tesz; MAGA KREÁLJA és SZÍTJA a PROBLÉMÁKAT! S!! S mint a gyújtogató tűzoltó dicsekszik"

ezt írtad seggfej

orbánnak mi köze ak ukrán háború kitöréséhez, seggfej
koszpeko
@KisTehen: Te degenerált!
Már megint a metán váltotta az agyad helyét. @RonaGyuri: ezt írta. '' A jelenlegi helyzetet - sem a pandémiát, sem pedig a háborút - azonban nem ő kreálta , így egyértelművé vált,''
Mi a büdös picsáért kell kiforgatni a másik szavait?
Te agyhalott barom.
Nessy
@koszpeko: Mert így lehet gorombáskodni. Lehet, hogy otthon nem hagyják szóhoz jutni szegény! Ezért is küld minden mondatot külön, külön. Komolyabb elfoglaltságnak tűnik.
koszpeko
@Nessy: Erre csak azért válaszoltam mert a gazdái is ezt csinálták választások előtt.
Kiforgatott mindent a propaganda.
Egy kicsit idegesítő már a hazugság cunami.
ómió
Végtére is, mindenki, azért, mégsem lehet "szemkilövető demokrata"!
ómió
@Kanji: Látom, bullshit generátor efftárs, neked is komolyan megártott a választási trauma! Majd az idő talán enyhít a "fájdalmadon"!
ómió
@Kanji: "Baloldali", egykori főcenzor efftársnőtök valaha olyasmi analógiát mondott, hogy nem elég (itt éppen) "traumamentesnek" lenni, de annak is kell látszani! A "kommunista-útálatod" meg igencsak "sajátos", amikor kommentjeiddel azok mai változatai mellett - talán "hálából, töretlenül kiállsz"!? A "megértésemet" - ha valami - talán ez zavarhatja.
kereső
" Jó kezekben maradt az ország"- a lehető legjobban: az orosz és a magyar maffia kezében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.