Hadházy Ákos közösségi oldalára írt bejegyzésében a Cece melletti Sáregresen épített piacról számolt be.

Hadházy: "Így alázza meg és röhög ki egy egész falut a Fidesz"Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, az ellenzéki összefogás zuglói képviselőjelöltje az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Illyés Tibor

Így alázza meg és röhög ki egy egész falut a Fidesz. Ez a “piac” 12 millióból épült a Cece melletti Sáregresen. Egy pár négyzetméteres budi (zárva) és egy kis sufni, egy cseréptető és pár négyzetméter térkő 

- írja bejegyzésében.

Kb. duplán túlárazott, de a legnagyobb baj, hogy az egész teljesen felesleges, szánalmas és szomorú. Árusító asztalok természetesen nincsenek, hiszen aki ismeri a környéket, az tudja, hogy SOHA SENKI NEM FOG OTT ÁRULNI

- nyomatékosította Hadházy. 

Ugyanis a település (ahol a főút több szakaszán járda sincsen) csak pár kilométerre van Cecétől, ahol a 63-as út mellett számos (sajnos ma már sokszor a nagybaniról hozott) zöldséget, gyümölcsöt, sonkát, nyáron pedig a kiváló cecei dinnyét kínáló árusító hely van.

Úgy gondolja, aki azt gondolta, hogy ezen a "piacon bárki bármit árulni fog, az teljesen hülyének nézi és konkrétan lenézi a sáregresi embereket".

Mint írja, "ott is toronymagasan győzött a Fidesz, köszönhetően az elcsalt, tisztességtelen választásnak, mindenekelőtt az ocsmány, hazug propagandának."

Rajtunk múlik, hogy a következő időszakban csak szörnyülködünk ezen , vagy teszünk is ellene. Ha a következő években továbbra is a parlament aranyozott falai között picsogunk, akkor négy év múlva is csak háboroghatunk ezeken az arcátlan “fejlesztéseken”. Ha ehelyett valóban megküzdünk a tisztességes választás feltételeiért és a parlament helyett vidékre járunk, akkor véget vethetünk egyszer ennek a rémálomnak

- tette hozzá bejegyzésében.

Forrás: Facebook

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Egyem a szíved, Ákos, te vagy az egyetlen, akit ebből a Parlamentből az utókorra hagyományoználak. Még kimondani is abszurd, hogy a mai magyar ellenzék: Hadházy Ákos. És ennyi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
Amikor a legsötétebb suttyó közmunkás, aki 20 napig tengődik az éhbéréből, 10 napig pedig nyomorog azt hörgi, hogy azért szavaz a Fideszre, mert "ha az ellenzék jönne, akkor rosszabb lenne", akkor Hofi jut eszembe:

Szibéria külsőn két fogoly töri a követ. Az egyik egyszer csak elkeseredettségében felkiált
- Kibaszott kommunisták!
- Halkabban, te szerencsétlen! Még elvisznek!
- INNEN?! HOVÁ???
Németh István
@Eladott Ország: téged pajti restaurálni kéne, hátha elfogadhatóbb lennél! Tudományos munkatársnak sem férsz bele mert fordítva alulról szagolod még a fingot is!@Emmersson71: Hová-hová hát málenkij robotkára, most ukrajnába mert nagyon várnak! A fele országot kiírtották maguk körül kell a munkaerő! Ez az igazi jövő!!
Emmersson71
@Németh István: Anyád menjen Ukrajnába! De mehet Putyin alá is szopni, ahogy te Orbán alá!
Németh István
@Emmersson71: csak az a helyzet, hogy anyud veled akar menni! Szereti az ukrán fazonokat! Vele biztos nem kéne erőszakoskodni, te meg élveznéd, hogy lövészkednek! Kiváló család-centrikus vagy!
Emmersson71
@Németh István: Te, valamit nagyon benéztél..én nem Fidesz hívő vagyok :P
NKF
Tele van a tököm ezzel faszházival! Unalmas.Az a baj,hogy becsókolták a parlamentbe

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.