Hadházy Ákos közösségi oldalára írt bejegyzésében a Cece melletti Sáregresen épített piacról számolt be.

Hadházy: "Így alázza meg és röhög ki egy egész falut a Fidesz"Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, az ellenzéki összefogás zuglói képviselőjelöltje az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Illyés Tibor

Így alázza meg és röhög ki egy egész falut a Fidesz. Ez a “piac” 12 millióból épült a Cece melletti Sáregresen. Egy pár négyzetméteres budi (zárva) és egy kis sufni, egy cseréptető és pár négyzetméter térkő 

- írja bejegyzésében.

Kb. duplán túlárazott, de a legnagyobb baj, hogy az egész teljesen felesleges, szánalmas és szomorú. Árusító asztalok természetesen nincsenek, hiszen aki ismeri a környéket, az tudja, hogy SOHA SENKI NEM FOG OTT ÁRULNI

- nyomatékosította Hadházy. 

Ugyanis a település (ahol a főút több szakaszán járda sincsen) csak pár kilométerre van Cecétől, ahol a 63-as út mellett számos (sajnos ma már sokszor a nagybaniról hozott) zöldséget, gyümölcsöt, sonkát, nyáron pedig a kiváló cecei dinnyét kínáló árusító hely van.

Úgy gondolja, aki azt gondolta, hogy ezen a "piacon bárki bármit árulni fog, az teljesen hülyének nézi és konkrétan lenézi a sáregresi embereket".

Mint írja, "ott is toronymagasan győzött a Fidesz, köszönhetően az elcsalt, tisztességtelen választásnak, mindenekelőtt az ocsmány, hazug propagandának."

Rajtunk múlik, hogy a következő időszakban csak szörnyülködünk ezen , vagy teszünk is ellene. Ha a következő években továbbra is a parlament aranyozott falai között picsogunk, akkor négy év múlva is csak háboroghatunk ezeken az arcátlan “fejlesztéseken”. Ha ehelyett valóban megküzdünk a tisztességes választás feltételeiért és a parlament helyett vidékre járunk, akkor véget vethetünk egyszer ennek a rémálomnak

- tette hozzá bejegyzésében.

Forrás: Facebook

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Egyem a szíved, Ákos, te vagy az egyetlen, akit ebből a Parlamentből az utókorra hagyományoználak. Még kimondani is abszurd, hogy a mai magyar ellenzék: Hadházy Ákos. És ennyi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Németh István
Ezt a helyiek kérték, megcsinálták! Nem a FIDESZ a hunyó! Miről beszél ez a szarjankó!?
Nyírfa
Egyem a szíved, Ákos, te vagy az egyetlen, akit ebből a Parlamentből az utókorra hagyományoználak. Még kimondani is abszurd, hogy a mai magyar ellenzék: Hadházy Ákos. És ennyi.
Nyírfa
Bocs', nemcsak az ellenzék: az egyetlen tisztességes magyar politikus.
Ezt csinálja valaki utánunk!
Csizmás Kond
Mi múlik rajta ?...mit csinál a picsogáson kívül amióta képviselői pénzért kódorog szerte az országban ?...csak azért nem sül le a pofájáról a bár mert nincs.
Nessy
Van itt pénz, felesleges látvány beruházásra, amiből legalább a felét meg lehet "védeni"!
Yoda69
Viszont a 12 milliobol 11-et valaki zsebre vagott, mert a leirtakbol 1 milla is boven eleg volt arra a kivitelezesre. Nos ez a valaki nagyon jol jart.
A Saregreseiket pedig megvedi a fideSS a... kitol is? Tok mindegy megvedi oket es kesz.
A sarga paradicsomert meg agusztustol lehet 40%-kal tobbet fizetni.
kormanyos63
A mai ellenzéki politikusok közűl Ákost tartom a leghitelesebb, és legértékesebb embernek!
Az elmúlt 4-évben ő harcolt, küzdött a legtöbbet a rendszerszíntű korrupció ellen, és az orbán rezsimet is ő támadta a legtöbbet!
A többiek Karácsonyostól, Jakabostól, Gyurcsányostól, Tóth Bercistől, Kunhalmistól, Fegyőröstől, és MZP-stől kuka, jobb lenne, ha eltünnének végleg a francba, a súlyos, megalázó választási vereség után már nagyon sokan nem kérnek belőlük!
Teljesen új arcok, új viziók, új koncepciók(és nem ártana egy új szocdem párt sem, mert orbánt jobbról nem lehet leváltani, csak balról) kellenének a politikai palettára, mert talán ők egyszer le tudják majd váltani az orbán rezsimet!
TALÁN...
Sámannus
Az utolsó sorok már sokkal jobban hangzanak. mint megszoktuk eddig csak a valóságot lehet feldugni mindenki agyáig ez másképpen nem megy.
kormanyos63
@Pegero: Megmondom neked(ingyen, és bérmentve) hogy mi a baj a fidesszel, és orbánnal!
Az a baj(és nem kicsit, hanem nagyon) hogy az elmúlt 12-évben a fideszmaffia, és a csuti pszichopata lótolvaj törpepatány diktátor teljesen tönkretette, és kifosztotta az országot, leépítette a jogállamot, és a demokráciát, szétverte az egészségügyet, az oktatást, és a szociális ágazatot!
Kinyírta a sajtószabadságot, a közszolgálati televiziót propagandagyárrá silányította le, reggeltől estig megy az agymosás, és a hazug propaganda évi 130-milliárd(!!!) forint közpénzből!
Az összes hivatal, kormányzati szerv élére a hozzá hűséges, és lojális csinovnyikokat űltette, akik kiszolgálják az orbán rezsimet kritika nélkűl!
A bíróság, az ügyészség, az ÁSZ, a médiahatóság, az országos választási bizottság, az alkotmánybíróság a kezében van, úgy táncolnak, ahogy orbánpatkány fütyül!
Rengetegen mentek ki külföldre az alacsony fizetések, és a nem megfelelő munkakörülmények miatt, egyre többen élnek a létminimum alatt, és drasztikusan növekszik a mélyszegénységben élők száma is!
A bérek, és a nyugdíjak méltatlanúl alacsonyak, az infláció az egekben, ami brutális élelmiszeráremelést hozott, a sertés, és csirkehús , a tejtermékek, a zöldségek, és a gyümölcsök árai lassan olyan magasak,hogy nagyon sok embernek megfizethetetlenek!
2022-április3.-án Magyarország elesett, a fidesz 4-szerre gyözött 2/3-dal, az ellenzék megsemmisűlt, és atomjaira hullott, sajnos nem is látszik, hogy mikor, és hogyan fognak felállni minden idők legsúlyosabb, és legmegalázóbb vereségéből!
Annyi biztos, hogy sok víz fog addig lefolyni a Dunán!
Eladott Ország
@kormanyos63: ma, 13:03 ♦ Csak abban lehet bízni, hogy ez a rohadt tróger bűnöző banda gazdaságilag bebukik. Ez nagy valószűnűséggel be is fog következni, mert az EU elzárta a pénzcsapokat. Európában szóba sem állnak már ezzel a bunkó szélhámos, prostituált, cigány, bandával. Bár attól tartok, hogy ezek után kivezetik az országot az EU-ból és felveszik a kínai hitelt. Nos akkor kell észnél lenni, az ellenzéknek és a népnek.
kormanyos63
@Eladott Ország: Azzal egyetértek, hogy orbánt demokratikus választáson nem lehet leváltani, megbuktatni, csak a magyar gazdaság összeomlása miatt veszítheti el a hatalmát!
Az EU sajnos nem fogja elzárni végleg a péncsapokat, előbb vagy utóbb ki fogja fizetni a Magyarországnak járó Uniós forrásokat, amit az Európai Tanács, és EU bizottság jóváhagyott!
És biztos vagyok benne, hogy a csuti gazember nem fogja(és nem is tudja) kivezetni hazánkat az EU-bol, és a NATO-bol, mert azonnal megbukna, ugyanis ezt a magyar nép túlnyomó többsége nem támogatná (a legfrissebb felmérések szerint a magyarok 90%-ban támogatják az EU-s tagságot) és minden áron megakadályozná!
A Kínai, és Orosz hiteleket pedig dugja fel magának orbán!
Eladott Ország
@kormanyos63: ma, 14:16 ♦ Szerintem az EU nem fogja megnyitni a pénzcsapokat. Egyébként a fidesz népszavazás nélkül is ki tudja vezetni az országot az EU-ból, pusztán parlamenti szavazással. Orbánékat már a lengyelek is kitíltották az országból, Nyugat - Európában már régóta szóban sem állnak velük.
Németh István
@Eladott Ország: te annak drukkolsz, hogy az eu. továbbra is szemét legyen - nem az Orbán Viktorral - hanem a nemzetünkkel! > te egy példa nélküli igen fasz köcsög vagy! Nem undorodsz magadtól, miközben a saját szarodat zabálod a tányérodból!? Hányok ha olvaslak!
kormanyos63
@Eladott Ország: Pedig de, az EU meg fogja nyítni a pénzcsapokat, méghozzá rövid időn belűl, ebben fogadni is mernék veled!
A másik dolog, hogy a 2/3-dos parlamenti többséggek kivezethetné Magyarországot az EU.ból, de nem fogja, ebben is mernék veled fogadni bármennyiben!
Ha kivezetné az országot az EU-bol, azzal aláírná a saját, és a fidesz halálos itéletét!
Németh István
@Kanji: és újra@Kanji: aztán hogy ismerj magadra@Kanji: ... szar alak vagy a javából! ... a többit már tudod! A pártod is olyan mint te, balfasz! Azért nem jobb, mert nálatok a jobb is bal!
leszholnapis
jo ez a helyzet a "buta parasztnak"...igy vélekedhet a fidesz-horda.!!
Németh István
@fideszes gyökér: >addig örülj, addig vagy biztonságban amíg ez a kormány vezeti a nemzetet! @leszholnapis: > de nem neked te barom, ha nem veszed észre magad! Ha balliberális trógerk lennének akkor már neked is csak a hamudat lapátolnánk!
@Kanji: az agyad, lehet kanos de a jellemed nagyon zavaros, ezért is szarsz folyamatosan abba a tányérba amiből eszel!
Virág Árpád
Ha jól megnézem, akkor arra 12 milla még kevés is!
Eladott Ország
@Németh István: tegnap 14:46 ♦ YES! c.tenor.com/_iZ4B-zlyiQAAAAd/tenor.gif
Orbán: Sikerült és sikerül az ostoba nép figyelmét mindenféle baromsággal elterelni és még mindíg nem veszik észre a lényeget: Magyarország az EU második legszegényebb és legkorruptabb országa lett az uralkodásom alatt.
i.pinimg.com/550x/d2/53/b8/d253b87bef5395b162ceec90c73fafb0.jpg
Orbán: „Itt sorozatos botrányok lesznek, tüntetések lesznek, sztrájkok lesznek, szóval minden lesz,... Ezzel kellene "kiplakátolni" az országot!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273275987_2011998602338197_6768932738247574645_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=JfXTJ3SM14IAX-nc4DJ&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8XZu2Jr9GwqYSV9t4iEe8a4wg68daGM2JZwF2DgAmRsQ&oe=626AD730
kormanyos63
@Virág Árpád: Egyetértek veled Virág elvtárs, egy ekkora "beruháházást" kihozni 12-millió forintból, óriási "bravúr" volt!
Nessy
Ne tessék reklamálni! Ezt kérte a falu apraja, nagyja, nősténye, kanja!
Lepényleső
...és azt a falut úgy hívták valaha,hogy Magyar Köztársaság?
ómió
Úgy "megalázta" a Fidesz a falut, hogy az en bloc rá szavazott! Hullaházy efftársnak, viszont, komoly traumája lett tőle!
Németh István
@Eladott Ország: Jól esik a teleszart tányérodból falatozni? Magyar vagy- e, vagy valahol az ionoszférában száguldozol agya-lágyult módra! Gondolom, még te is tudsz fürdeni, főzni, munkahelyed van, meg csökkentett reszt fizetni, aztán kaptál egy havi nyugger suskát, persze az ionoszférában!... a többit tudod! Csak elhallgatod, hogy mennyire szereted!
Eladott Ország
@Németh István: ma, 11:38 ◘ Az internet nem szült közénk több hülyét, csak megvilágította milyen sokan vannak.
uploads.disquscdn.com/images/39bf7a0df29652711ababdd79b14c7f69f36008f27750fd516e27b065d94a327.gif?w=800&h=665
Mindenki így kezdi, de van aki ilyen is marad.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/27072293_1281919621940171_4682356785129206740_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=mrSy6z4XR0MAX89-46D&_nc_oc=AQmAD-_TQx2mrDWa7vT420vMsJaNwBU26PgBG-T2KYXcxqAEu_7RqSFXOFUHy9KuWT0&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8dkDaEuRPqc2ErvNrzW6gcKMJXgcTmToj6ZY7IUzG9Ew&oe=628A6BAD
„Nem az a baj, hogy tulságosan sok a bolond, hanem az, hogy a villámcsapás nem oda sújt, ahova kéne” ( Mark Twain)
uploads.disquscdn.com/images/eb5adce59d3cd81dd284fb86607c43bacd6457663f0d82930bf4bd50319863f6.jpg?w=800&h=620
Magyarország előre megy nem hátra
piros lesz a paradicsom nem sárga
ollóba állt Varga Judit két lába
400 lett az euró is csak máma
az árak is elszálltak a pics*ba
Németh István
@Eladott Ország: Ha ezért az Orbán kormányt teszed felelőssé nagy hiba lenne! a recesszió világméretű! A kedélyeket feleslegesen tovább feszíteni nem kéne! Sokkal inkább, segíteni a vezetést abban, hogy eredményesebben és még eredménysebben tudjon dolgozni! Ez a TE a mi személyes érdekünk mellett a nevetni fogsz a NEMZETÉ IS! Lehet kárörvendeni, de azzal legfeljebb egy rosszindulatú léleknek jobb, de senki másnak! Aztán és különben az un. ellenzék és a balliberális erőknek nem a nemzet érdekeinek a rombolása, hanem értékeinek növelése kellene, hogy a célja legyen! A nemzet polgárainak széthúzását be kéne fejezni és egy irányba menni a valóban előre nem hátra!
Itt jön ki az, hogy nem egy normális ellenzék működik, hanem egy szar trógerokból álló banda amely a hatalomért ágál és semmi más! Ukrajnai helyzet is az - lekopizták a gyurcsányféle hazaeladást, a különbség csupán az, hogy a nyugat sokkal többet invesztált bele az ukrán értékekbe és nem kívánja hagyni a befektetett anyagiak elvesztését! EZ méltán nem tetszik, és a honvédelmi érdekei végett az oroszok nem hagyják az egykori szovjet birodalom lerablását!
Eladott Ország
@Németh István: ma, 17:14 ♦ A széthúzást, az álandó harcot, a bűnöző,és politikai prostiuált román cigányod kezdte! Írod: " oroszok nem hagyják az egykori szovjet birodalom lerablását!" Magyarország az EU és a NATO tagja, ha nem tetszik akkor takorodjál innen Ázsiába a kipcsakokhoz, vagy a qrva anyádba, fideszes barom! Eriggy a picsába hülyegyerek!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273956327_4927176684037265_4189384522051677869_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=XH-c__OdPQYAX9RZ37s&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_x-JWsvgd3yy2lwA7j8X1l3ilEYsKpvdaKynx3_hp8eA&oe=6269741A
Emmersson71
Amikor a legsötétebb suttyó közmunkás, aki 20 napig tengődik az éhbéréből, 10 napig pedig nyomorog azt hörgi, hogy azért szavaz a Fideszre, mert "ha az ellenzék jönne, akkor rosszabb lenne", akkor Hofi jut eszembe:

Szibéria külsőn két fogoly töri a követ. Az egyik egyszer csak elkeseredettségében felkiált
- Kibaszott kommunisták!
- Halkabban, te szerencsétlen! Még elvisznek!
- INNEN?! HOVÁ???
Németh István
@Eladott Ország: téged pajti restaurálni kéne, hátha elfogadhatóbb lennél! Tudományos munkatársnak sem férsz bele mert fordítva alulról szagolod még a fingot is!@Emmersson71: Hová-hová hát málenkij robotkára, most ukrajnába mert nagyon várnak! A fele országot kiírtották maguk körül kell a munkaerő! Ez az igazi jövő!!
Emmersson71
@Németh István: Anyád menjen Ukrajnába! De mehet Putyin alá is szopni, ahogy te Orbán alá!
Németh István
@Emmersson71: csak az a helyzet, hogy anyud veled akar menni! Szereti az ukrán fazonokat! Vele biztos nem kéne erőszakoskodni, te meg élveznéd, hogy lövészkednek! Kiváló család-centrikus vagy!
Emmersson71
@Németh István: Te, valamit nagyon benéztél..én nem Fidesz hívő vagyok :P
NKF
Tele van a tököm ezzel faszházival! Unalmas.Az a baj,hogy becsókolták a parlamentbe

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.