Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár véleménycikke a The Atlantic oldalán jelent meg. Mint írja arról,  hogy "kritikusaink a nemzetközi fősodratú médiában még mindig keményen dolgoznak azon, hogy aláássák a választások hitelességét". 

Kovács Zoltán: "Magyarország megvédi Orbán Viktor újraválasztását"Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár nyilatkozik a sajtónak a Fidesz-KDNP eredményváró rendezvényén, a Bálnában az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Kovács Zoltán szerint "az április 3-i parlamenti választások eredménye nem jelent veszélyt az európai demokráciára. Valójában éppen annak győzelmét mutatja"

- írta közösségi oldalán megosztott bejegyzésében és a véleménycikkben is, amit a Magyar Nemzet szemlézett.

Kovács úgy gondolja,

itt az ideje, hogy ezt végre megértsék a magyar kormány kritikusai is, akik keményen dolgoztak azon, hogy aláássák a választások hitelességét. A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár ugyanakkor kiemelte: állításaikkal ellentétben a választási megfigyelők és szakértői csoportok is megerősítették, hogy a választások szabadok és tisztességesek voltak. Sőt még az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) is elismerte, hogy a választási rendszer megfelelő alapot biztosít a demokratikus választások lebonyolításához

– húzta alá.

Közösségi oldalán megosztott bejegyzésében azt is taglalta:

Fontosabb kérdés viszont, hogy az újságírók miért uszítanak még mindig ilyen eltökélten Orbán Viktor ellen most, mikor rendkívüli fontossággal bír az egység, hiszen éppen háború dúl az EU keleti határain és Európa súlyos gazdasági válság elé néz?

Forrás: Magyar Nemzet

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
Ahol a hatàron túli fejfàk is szavazhatnak ott teljesen "tisztàk és demokratikusak"
a vàlasztàsok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
@Pági: pedig még elég sok van a pairlamentben ...
simmering73
"Nem tudok róla, hogy bárki Orbán ellen uszítana, ezzel szemben az ma már ténykérdés, hogy a Fidesz úgy nyert kétharmaddal választást, azaz úgy sikerült megvédeni Orbán újraválasztását, hogy az orosz-ukrán háborúból magyar élet-halál kérdést csinált, a politikai ellenségeiről szóló nettó valótlanságokkal hergelte a népet, hogy heteken keresztül hazudta, hogy a baloldal (helyesen: ellenzék) fegyvert szállítana Ukrajnába, háborúba küldené a fiainkat, belesodorná a háborúba az országot, és a magyarokkal fizettetné meg a háború árát. Még az ellenzéki szavazók harmadával is megetették ezeket a hazugságokat."
kolozsvaros.com/rovidek/kovacs-zoltan-az-ujsagirok-miert-uszitanak-meg-mindig-ilyen-eltokelten-orban-viktor-ellen/
ómió
Azt a választó 3-án már "megvédte"!
Lepényleső
A nemzeti nyelvújítók néhány gyöngyszeme; ortodox matematika - csalás,kifosztás,
magánosítás - lopás,
szemfényvesztés - újraválasztás,
közös megegyezés - báni akarat,
előre,nem hátra - sarkonfordulás,
stb.?
kereső
@Lepényleső: Látom, gyakorolod az "újbeszél" nyelvet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.