A magyar baloldal változatlanul a háború pártján áll, azt kockáztatja, hogy Magyarország belesodródhat ebbe a szörnyű konfliktusba – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) delegációjának vezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Deustch szerint a továbbra is a háború pártján áll a baloldal

Fotó: Facebook

Deutsch Tamás az ellenzéki Tordai Bence ukrajnai fegyverszállításokat sürgető szavait magyarázva beszélt arról, hogy a baloldal háborúpárti- írja az MTI.

Az EP-képviselő az interjúban beszélt arról is, hogy a magyar baloldalnak tudomásul kell vennie, a választópolgárok felállítottak a magunk mögött hagyott évtizedben olyan minimumokat, amelyeknek meg kell felelnie minden közéleti szereplőnek, politikai pártnak és közösségnek is.

Deutsch Tamás azt mondta: a közösségi médiában azért volt indokolt "kellő határozottsággal, tömörséggel, őszinteséggel és keménységgel" megfogalmaznia véleményét a magyar baloldal katasztrofális választási szerepléséről, mert lassan három hét telt el az országgyűlési választások óta, de láthatóan nem néznek szembe a történtekkel.

A kormánypárti politikus kiemelte: a közélet íratlan szabályai szerint minimálisan elvárható lenne, hogy ha a magyar választópolgárok

"ilyen egyértelműen és világosan elutasítanak valakit",

akkor a baloldali politikai pártok vezetői vállalják a felelősséget, azonban ők "fel sem ajánlották a lemondásukat".

A választások óta eltelt időszak annak bizonysága, hogy a baloldalon mindent változatlanul úgy akarnak folytatni, mint ahogy a saját politikai tevékenységüket április harmadikáig – közölte Deutsch Tamás.

Hozzátette: az elmúlt három hét azt is világossá tette, hogy "a magyar baloldal első számú vezetője, vezére Gyurcsány Ferenc".

Az elmúlt hetek Deutsch Tamás szerint arról is szóltak, hogy a történelmi vereséget szenvedő baloldal megszorító politikát követel a történelmi választási sikert elérő Fidesztől és KDNP-től, és nyilvánvalónak nevezte, hogy "az egyharmadnál is kisebb reprezentációval bíró" baloldal a parlamentben is a megszorítások politikáját akarja képviselni.

Azt például, hogy a "világban elszaladó" energiaárak miatt Magyarországon számolják fel a rezsicsökkentést – jelentette ki a nagyobbik kormánypárt EP-delegációjának vezetője, hangsúlyozva, hogy a rezsicsökkentést meg kell védeni.

Deutsch Tamás arra is kitért: mérgezi a magyar közéletet, a közbeszédet, ha a polgárok bizalmának kiérdemlése végett választásokon elinduló, közéleti szerepet vállaló emberek abban lelik örömüket, hogyan lehet aztán válogatott gorombaságokkal zaklatni, sértegetni, megbántani, lenézni a magyar polgárokat.

"Kutya kötelességünk nemre, fajra, politikai véleményre való tekintet nélkül megvédeni a magyar választókat az ilyen megnyilatkozásokkal szemben" – fogalmazott. Hozzátette: a sértegetések helyett érdemes lenne a magyar polgárok iránti tisztelet jegyében részt venni a magyar közéletben.

Deutsch Tamás megjegyezte: tiszteletben kell tartani, hogy Magyarországon élő, a valóságban létező érzés a hazaszeretet, a magyar választópolgárok fontosnak tartják, hogy mi az ország sorsa. Szuverénnek, önállónak szabadnak és függetlennek akarják megtartani hazájukat, erős, határozott a nemzeti kötelék a magyarok közt, és minden olyan politikai törekvés, amely ezt próbálja gyengíteni, az elutasításra talál – mutatott rá.

A Fidesz EP-delegációjának vezetője szerint "valamifajta kooperáció", a nagy nemzeti célok érdekében történő együttműködés kialakítható lenne egy kétharmadnál is nagyobb parlamenti többséggel bíró kormányerő és egy "egyharmados reprezentációval sem bíró" ellenzék között abban az esetben, ha ebben a nemzeti minimumban meg tudnának egyezni.

Azonban Deutsch Tamás úgy látja, hogy a nemzeti gondolat, a nemzeti elkötelezettség, a hazaszeretet ügye iránti fogékonyság nem jellemzi a magyar baloldalt.

Címlapkép: facebook

Forrás: MTI

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
@csagyi: "Már vastagon nyertetek és még mindig forog ez a lemez is a lejátszón? Mitől fostok még mindig?
Uram borogass!"

Persze, hogy fosnak, jön az elhallgatott hatalmas drágulás, mert az eltapsolt pénzt valahogy pótolni kell. Jön a rezsi és az adóemelés és talán az oroszok is elérik országunkat.
Hogy miért is?
Hát mert nem a 2/3, hanem a Gyurcsány, Jakab..., Soros és Brüsszel irányítja az országot! Ezekre az emelés előtt gyorsan figyelmeztetni kell a fid.fanokat, nehogy elpártoljanak. Mint ahogy 32 éve teszik! A sok gyagyás gondolkodás nélkül hisz nekik :-(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ez egy remek kép...a dagadt román ribanc meg a narkós tomi...és ezek képviselik az országot
RonaGyuri
TOMPIKA és a "a nemzeti gondolat, a nemzeti elkötelezettség, és a hazaszeretet ügye iránti fogékonyság" ??? =))
Nessy
Tompkia drága! Ez a téma már lerágott csont! A hívek már eléggé megrágcsálták, és magukévá tették a "választás" előtt! Jó reggelt!
Gazella
Mi van drogbáró..utasitott zsorháj hogy told előre azt a drogos mocskos pofádat!!!
Nessy
@Gazella: Ezért is praktikus a maszk! Kevésbé látszik!
lampa laz
Két "hajasbaba", a fejük is pont olyan üres mint azoké.
Sokat szippantott narkóstomi és hallucinál, mert az ellenzék a választások óta qrva csendben van.
Eladott Ország
@KisTehen: A vakság harmadik leggyakoribb oka a szürkehályog! A vallás és a fidesz ma is az első kettő! Az első kettő viszont csak az ostoba , gyenge jellemű emberekre hat . A szürkehályog nem válogat , viszont gyógyítható !
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/143979012_2770672653185809_5405170607588656691_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=5m8fQ2emPm8AX-dc4z_&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-DAMfnBiwXsRUKsw_qK0x5TSfTdm716bBQ8ZX3ZAamXQ&oe=628B48EC
Virág Árpád
Majdnem minden úgy van, kivéve hogy Gyurcsány Ferenc a baloldal vezére!
vacsi
Persze, hogy a háború pártján vannak, hisz Amerika diktál nekik.
Eladott Ország
Annyit elárulok, hogy az egyik Deutsch Tamás. Eljutunk odáig, hogy csak önmagához lehet hasonlítani.
uploads.disquscdn.com/images/fb61a4a5e35425a98fe3d3682a4ca669a43041883dbd47f9107b6a2533f6b10a.jpg?w=800&h=640
Wikiről: "Az Európai Parlament (EP) történetében az első politikus, akinek a kizárásáért aláírást gyűjtöttek saját frakciójának tagjai. 2020 decemberében 133 igen és 6 nem szavazat mellett meg is vonták tőle a jogot, hogy a képviselőcsoport nevében az EP plenáris ülésén felszólaljon, illetve bármilyen tisztséget betöltsön az EP-ban.
propeller.hu/images/cikk/2020_08/tomy.jpg
Sok vesztese van a kólabojkottnak
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/68338635_10220425743172492_6436934969041354752_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=ddlKp98s2V8AX8pjJmP&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8Vt_LOYqsm4OlToGLfDyGTNZNR2scMdR7Z0E4kKBcfrg&oe=628C5887
Ezért mindenki hozzon magával egy csík kólát! "Jaj de szép pár, mit is mondjak - töke van a menyasszonynak! Az a lábfelhúzás, ETALON. Mindenre képesek azért a rohadt CSOK-ért. Zsolti pajzán vigyora arra utal, hogy Tomi kőkeményen ujjazza éppen. Szia! Tomi vagyok! Van egy popsid? Tomi új ajzószere... Most ezt szívja. Tomika is szereti a kólát, tisztán csakis orrba. Zsóti mindjárt bepisil az örömtől. De szép pár, Zsóti hogy pucsít Nem is kérdés, ki a lány a kapcsolatban.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/68268750_10157532090848293_6343942845409263616_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=URIbsmyhHuMAX8fjpU7&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_ZIEc8yp9PECW3o9bYx0jG3CxnPhX8ja-hOKekpBVNuw&oe=6289AA50
human
Nem látom, hogy az ellenzéknek hogy lesz esélye valaha is kormányra kerülni, ha a másik oldal kampánya folyamatos hazudozásokra épül. Ugyanezt nem teheti az ellenzék. Ilyen helyzetben pusztán az dönti el a választást, hogy melyik oldal üzenete jut el több emberhez. Főleg úgy hogy Orbánék 4 éven át folyamatosan kampány üzemmódban vannak és a kampány költségeit a kvázi korlátlanul rendelkezésre álló közpénzből fizetik.
kulabombaafityiszre
Fidernyák faszok,vége van a válaszásoknak.Azzal foglalkozzatok inkább miből tartjátok fenn a nagy rizsacsökkentéseteket,mert lassan kipukkad a rizsa lufitok.
namihami
Ebből is kitűnik a fideszfanok ""oly magas"" szellemi szinvonala. Nyilatkozzon egy Dajcs, egy Kósa vagy valamelyik ""orbán"" bármekkora baromságot, még az se tudja a hitét megingatni a PÁRTban. Ez ugyanis vallás és a vallás szent. Az Isten és prófétái tévedhetetlenek. Egy ilyen (és a többi is) orbitális ökör, persze csupán nekik és szintjüknek, irányvonal lehet.
No comment...
orsos vendel
te kissebbsegi...furödj meg, utanna meg fogd be a pofad !!!
Sámannus
Tumpika telefosod a gatyád te is mint a pohos barátod, azé okádsz mert a szájad is büdös.
namihami
@KisTehen: 12.13:. Én tudom, hogy a bociiskolában más a tananyag, de olvass(atok) végre néha némi szakirodalmat arról, hogy előadás, ráköhögés, tüsszentés, ilyen témájú könyv, mesemondólány vagy egyéb, hasonló módszer nem alkalmas arra, hogy a fiatalokból meleget, leszbit, stb csináljon. Az pedig, hogy az ovódáskisfiúkból óvodáskislányokat csináljanak, az egyszerűen fideszes és fideszhívő számára kitalált baromság. Ugyanis, tetszik-nemtetszik, de nemátalakító-műtétet 18 (tizennyolc) éves kor alatt nem is csinálnak. Ez csak a marinéniknek volt ""orbáni bölcsesség"", hogy a vénasszonyok a templomban károghassanak: ""Lányt akarnak csinálni a fiúunokámból!"" És ti, narancsmagyarok meg is zabáltákok.
Ennélfogva így nem is volt másnak ez fontos, mint nektek! Be is jött!
Toller Béla
A baloldal, az egész haladó humanizmus állandó harcban áll az olyan címeres gazemberekkel, mint ez a dajcstompi. Ennyi az igaz ebből !
Logogrif
Schwarzy ! Bolond likból, bolond szél fú... ez a fityifütyi egy "chawbacon..." portosítva egy faragatlan bunkó. Még "okosan" hazudni sem tud.
csagyi
Már vastagon nyertetek és még mindig forog ez a lemez is a lejátszón? Mitől fostok még mindig?
Uram borogass!
Lepényleső
A baloldal hol áll az senkit nem érdekel,mert nem számít,- az viszont sokakat érdekelne,hogy az egyének
és az ország kifosztásán,lesüllyesztésén,embertelen törvények meghozatalán túl történt-e bármi 12 év alatt?
terlasz
A szokásos hablaty, néphülyítés. Tudja, hogy nagy igény van rá (Stockholm-szindróma).
percsi
@csagyi: "Már vastagon nyertetek és még mindig forog ez a lemez is a lejátszón? Mitől fostok még mindig?
Uram borogass!"

Persze, hogy fosnak, jön az elhallgatott hatalmas drágulás, mert az eltapsolt pénzt valahogy pótolni kell. Jön a rezsi és az adóemelés és talán az oroszok is elérik országunkat.
Hogy miért is?
Hát mert nem a 2/3, hanem a Gyurcsány, Jakab..., Soros és Brüsszel irányítja az országot! Ezekre az emelés előtt gyorsan figyelmeztetni kell a fid.fanokat, nehogy elpártoljanak. Mint ahogy 32 éve teszik! A sok gyagyás gondolkodás nélkül hisz nekik :-(
tothjani
Ez az állat miről ugat amikor a balodal fel sem szólalhat???
Clavigo
Ezt a szardarabot is magasra dobta a szennyvíz...
csagyi
@percsi: Köszi! Persze tudjuk csak nem akartam részletezni a teljes agyhalott repertoárt.Mindenki aki az ellenzékre savazott a hunyó, csak ezt kell beönteni a fejekbe. A HírTV a mai napig is még MZP-ik és ontja a mára már dohos választás előtti verzióikat. Vergődnek a srácok,mert most nekik kell feltakarítani a saját koszukat,nehéz lesz már hivatkozni a régi garnitúrára. A gügye plakátok egy részét az eső is lemosta mára,de még nem szedik le ami megmaradt..
Azért még próbálkoznak a hívek pedig ettől kerülnek örömmámorba. Most következik majd az igazi feladat amire felhatalmazták őket:végre kormányozni kell az országot és ez egy tőlük eléggé idegen műfaj. Ehhez viszont már kevés lesz a libsizés,bibsizés,bolsizás,efftársozás,komcsizás,ferizés,sorosozás és a többi gyermeteg szóképlet.Én azért drukkolok nekik, mert nem akarok én sem egy újabb szarkupacot,az SENKINEK nem lenne jó. Talán 16 év után már valami tapasztalatuk is felgyülemlett a dolgok ésszerű kezelése terén.(is)
kulabombaafityiszre
@KisTehen: tegnap, 12:10
Ha nem a piaci árat fizeted akkor a kettő közötti különbséget ki fizeti ki?
Költői kérdés mert túl nagy marha vagy hozzá,hogy szembenézz a valósággal és az igazat válaszold rá.
Tehát álmodjy csak kis tehen .
evacica
@percsi: Sajnos a választok is hibásak, hogy ez a velejéig romlott korrupt hazug kormányt újra választotta! Megérdemeljük, ezt a szemét hazug kormányt! Azt hittem a magyar okosabb és átlát a szitán tévedtem!
evacica
@csagyi: Ezek csak lopni fognak mint eddig! Ehhez értenek, kormányzáshoz nem! De nem is érdekli őket! A nép meg még mindig vak!
kereső
Egyenlőre az látszik, hogy a fideSS a legnagyobb háború párti párt Magyarországon, amennyiben putyin oroszországát támogatja, az eu-s szanciók elszabotálásával. Mert az agresszor, a megszálló nem Ukrajna, hanem putyin oroszországa.
evacica
Tomika! Te egyre lükébe vagy! Idáig se voltál egy ész kombájn de ennyire lökött azért még se lehetsz! Kia fene akar háborút?! Ilyen hülyeség a te beteg agyadba meg a főnököd agyába születhet csak meg! Kiakarja a fiát férjét apját és magát a halálba küldeni?! Senki de ezt a maszlagot sok szerencsétlen bevette!Tomcsika igyál kevesebbet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.