Egy másik baleset is volt Bagnál az M3-ason. 

Az Útinform április 25-én, 6:47-kor kiadott tájékoztatása szerint az alábbi a helyzet a magyar utakon:

- Az M3-as autópályán Budapest felé Mogyoród térségében négy személyautó ütközött össze. A 19-es km-nél sávzárásra, torlódásra készüljenek! Távolabb, a 39-es km-nél is baleset történt, Bag térségében is lassul a kocsisor.

Útinform: négy autó ütközött az M3-as sztrádán Mogyoródnál, nagy a torlódás Budapest felé

Fotó: Illusztráció/police.hu

- Ahogy, már hétfőn reggel szokásos, erős a forgalom az M3-as autópályán főváros felé, illetve az M0-s autóúti csomóponttól a városközpont irányába, a 10-es főúton az ürömi körforgalomtól befelé, a 31-es főúton Mende és Maglód között, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont előtt.

- Az 52-es főúton Fülöpszállás térségében egy műszaki hibás járműszerelvény vesztegel, elfoglalva a fél útpályát. A 35-ös km-nél egy sávon váltakozva halad a forgalom. Az arra közlekedők figyelmesen vezessenek!

- Az M0-s autóút keleti szektorán az M3-as autópálya felé vezető oldalon, az 50-es és az 52-es km között zajvédőfalat telepítenek. A forgalom sávelhúzással halad, illetve a Pécel/Rákoscsaba csomópontban nem lehet felhajtani a 11-es főúti végcsomópont irányába. Kerülni a Nagytarcsa/ Rákosliget csomóponton keresztül lehet az M0-s autóútra.

Forrás: utinform.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.