A Hajógyári-szigeten sikerült összehozni a kalandot, a lánynak még nem is lehet jogsija. A volánt a 18 éves, ugyancsak ittas barátja adta át a lánynak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint április 20-án este a III. kerületi nyomozók járőröztek a Hajógyári-szigeten, amikor 21 óra 15 perc körül egy fának ütközött autót találtak, a kocsiban és annak közelében nem volt azonban senki. 

Jogsi nélkül, ittasan sikerült fának hajtania egy 16 éves lánynak Budapesten

Fotó: police.hu

Nem sokkal később egy fital érkezett a járműhöz, aki elmondta a rendőröknek, hogy az autót a barátnője vezette, akinek jogosítványa amúgy nincsen, mert nem is lehet neki még, mivel nemrég töltötte csak be a 16. életévét. 

A 18 éves V. Dániel a rendőröknek elmondta, miután átadta a volánt a lánynak, az nem sokkal később fának vezette az autót, és az ütközés után kiszállt az autóból és elszaladt, ő pedig keresni kezdte. 

Jogsi nélkül, ittasan sikerült fának hajtania egy 16 éves lánynak Budapesten

Fotó: police.hu

Az időközben kiérkező járőr a közeli erdőben találta meg a lányt, akit visszakísértek a helyszínre. 

A közlemény szerint a fiatalok kora este találkoztak a belvárosban, ahol ittak, majd kimentek a fiú autójával a Hajógyári-szigetre. Itt vette át a kormányt a lányt, és rövid időn belül balesetet okozott. A rendőrök megszondáztatták őket, majd pedig a mentősök kórházba szállították a fiút és a lányt, akik könnyebb sérüléseket szenvedtek a baleset miatt. 

Jogsi nélkül, ittasan sikerült fának hajtania egy 16 éves lánynak Budapesten

Fotó: police.hu

"V. Dánielt ezt követően előállították a BRFK III. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók járművezetés tiltott átengedése vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A fiú a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte, és azzal magyarázta tettét, hogy csak vezetni tanította a barátnőjét. A lánnyal szemben járművezetés ittas állapotban vétség miatt indult büntetőeljárás"

- áll a BRFK közleményében.

Forrás: police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Elé ugrott egy kivilágítatlan fa. És már nem tudta kikerülni.
Emmersson71
Biztos, hogy a srác vezetett, csak rávette a lányt, hogy kisebb büntivel megússzák!
A fa amúgy rendben van?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.