A férfiakkal interneten ismerkedett meg az elkövető, hamis fényképek felhasználásával. A személyes találkozók alkalmával tőlük pénzt követelt, ellenkező esetben ismerősei általi bántalmazásokat helyezett kilátásba.

„Ha lesz szex, ha nem, fizetni kell” – veréssel fenyegette a randin a férfiakat a kamuképeket használó nő

Fotó: pixabay.com

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a jelenleg 20 éves nő 2021 februárjában egy internetes társkeresőn ismerkedett meg férfiakkal, hamis fényképek felhasználásával.

A személyes találkozások alkalmával közölte a férfiakkal, hogy

„ha lesz szex, ha nem, fizetniük kell neki”,

különben a közelben várakozó, őket figyelő két férfi verését helyezte kilátásba. Egy alkalommal odalépett az elkövetőhöz és az egyik sértetthez a nő élettársa is, aki megerősítette a megverést. A nő továbbá három esetben – kihangosított mobiltelefonon – vonalban volt egy-egy ismeretlen személlyel, akik a fenyegetőzésben segítették a nőt.

* A nő az első sértettet félreállítva 100.000 forintot vett fel a sértett számlájáról a bankautomatából.

* A másik esetben a nő a pin kód bevitele után félrelökte a sértettet a termináltól és 15.000 forintot vett fel a bankszámláról, majd a következő pénzfelvételi kísérletnél megakadt, mert a sértett elfutott, a pin kódot pedig az elkövető nem ismerte.

* A harmadik esetben a férfi 63.000 forintot vett fel a bankszámlájáról, amivel együtt – a nő pofonjai és rángatása ellenére – bemenekült a közeli művelődési házba. A nő ugyanakkor magával vitte a férfi mobiltelefonját.

* A negyedik esetben a férfi 8.000 forint készpénzt adott át a zsaroló nőnek, valamint átutalt további 142.000 forintot egy megadott bankszámlára. Az utolsó esetben a férfi 24.000 forintot adott át a nőnek és eltűrte, hogy a nő átkutassa az autóját. A nő a kutatással akkor hagyott fel és adta vissza az indítókulcsot a férfinak, mikor a férfi megígérte, hogy hazamennek az otthon tartott készpénzéért. Az irányt azonban nem hazafelé vették, a férfi a szüleihez hajtott, ahol kiszállt a kocsiból és közölte, hogy hívja a rendőrséget.

Az ügyészség a nőt öt, az élettársát egy rendbeli súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolással vádolja. A nőnek két évtől tizenkét évig terjedő büntetési tétellel kell a bíróságon szembe néznie a halmazati büntetésre tekintettel.

Az érdemi döntést az ügyben várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: Ügyeszség

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nézzük csak: odamész, majd meglátod, hogy cigány. Viszlát! :D Meg azt is megnéztem volna, hogyan kommunikáltak "há dikkmá, ott löszöl bébi?"
:D
Emmersson71
Hová fejlődik a világ..már a markecolás is digitális :)
Lepényleső
S vélhetően a jogdíj befizetésének elmaradása is vádpont,
ha a úgy hangzik mint a kormányprogram,- s ez volt a fő gond?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.