Hódmezővásárhely polgármestere biztos benne, hogy Orbán Viktor vissza fogja vonni a rezsicsökkentést.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Aki orbánt le akarja győzni, annak még nála is aljasabbnak, alattomosabbnak, jellemtelenebbnek, arrogánsabbnak, képmutatóbbnak, hazugabbnak, sunyibbnak, lelkiismeretlenebb önzőbb lopós mocsoknak kéne lenni. Ilyenek csak a fideszben vannak.
@verőce21: 40-50 évvel lemaradásban vagyunk demokráciában, de téged ez ne zavarjon hatökör.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Mindenki Orbánt fogja másolni, csak addig még eltelik egy kis idő. Mi 30 évvel vagyunk az eu előtt demokráciában...!
Zelenszkij is ott fog fenyegetve kunyerálni a bunkerban és átkozza majd az EU-t...
Macskaszem
Aki orbánt le akarja győzni, annak még nála is aljasabbnak, alattomosabbnak, jellemtelenebbnek, arrogánsabbnak, képmutatóbbnak, hazugabbnak, sunyibbnak, lelkiismeretlenebb önzőbb lopós mocsoknak kéne lenni. Ilyenek csak a fideszben vannak.
@verőce21: 40-50 évvel lemaradásban vagyunk demokráciában, de téged ez ne zavarjon hatökör.
simmering73
Azt nem lehet tudni, de hogy veled katasztrófális volt azt látjuk.
Sámannus
Én is kitartottam Gyurcsányék mellet de a kampány elején látszott, hogy olyan vehemensen támadják őket, hogy ez lesz a választás kulcsa. Mivel nem látszott, hogy ebből a krédóból ki tudnak vergődni én is kénytelen voltam mást támogatni. Sajnos ez a lélekölő gyalázatos kampány a résztvevők széthazudozásával nem kaptak érdemi választ, csak mocskolódást.
Ilyen elvtelenség mentén zajlott ez az egész választás. A csalások még akkor is átmentették a fidesz hatalmát, ha valamiben az ellenzék jobbnak tűnt.
@verőce21: Orbánt másolni nem lehet csak ha putyin fasz@t csókolgatod. Ettől nagyobb szégyent nem látott a világ, mint amit ez a geci megenged magának. Ide jutottunk. Őt ez a semmivel sem magyarázható viselkedés fogja visszavonulásra kényszeríteni. Ne is álmodjatok arról, hogy ez sokáig fog menni.
magyar1
@verőce21: Holott nem az eu. puccsolta oda őt, csak az eu a más f@sza, és vele akarják valakik a csalánt verni. Elhitették Zelenszkijjel, hogy majd az eu. mindenben támogatja, a saját népét nem kímélve. De hát elég sokan vagyunk itt az eu-ban akik nem akarjuk a saját fejünket a sz@rba dugni.
kereső
Rohadtul beijedtetek , amikor az előválasztás első fordulója azt az eredményt hozta, hogy "bekékült" az ország- és Dobrev Klára meghóditotta a vidéket. Nem tudom, hogy a ti-az szdsz-es értelmiség, vagy orbán schegglyuka szorult-e jobban össze. Tenni kellett tehát valamit- igy aztán összefogtatok- nehogy egy értelmes, átlagon felüli intellengiával rendelkező, az embereket empátiával kezelő NŐ! legyen a fideSS kihivója.
Jobb lenne, ha abba hagynád- és csak saját magaddal foglalkoznál, a hazugságaidon túl. Keresd a kiábrándult fideszeseket, azt a konzervativ, nagyon vallásos jobboldali közeget, amely majd alkotja a pártod gerincét és tömegeket fog vonzani.
Nessy
Édes jó fiam MZP veled aztán nagyot "nyertünk"! Abba hagyhatnád már a szövegelést! Elszabtad, hát el szabtac, most már szabhatod. (Hofi után szabadon)
Nyírfa
Két bejegyzést leszámítva, megírtátok, amit én is gondolok. Hogy ki az a két emberke, aki kilóg a sorból, gondolom, nem szorul nevesítésre.
kereső
Veled, milyen nagyszerű, világraszóló győzelmet arattunk- vagy nemis?
magyar1
Szerintem is többre mentek volna Gyurcsánnyal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.