L. Simon László a Mandiner vendégszerzői minőségében adta ki magából, ami az elhíresült posztja után és kapcsán benne maradt. Megtudhattuk, hogy "felindult állapotában" született a bejegyzés és azt is, hogy nem ekkor találkozott először a közgyógyellátás lehetetlenségével, az már régen szúrta a szemét. Azt nem részletezte, hogy eddig ezt miért nem jelezte, azt viszont hosszasan fejtegette, hogy a "baloldal" rárontott, -ahogy azt szokta- ezért vette le a posztot közösségi oldaláról.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jaj de sajnalom ezt a szegeny embert, akinek fingja sincs arrol, hogy mit csinal a sajat partja.
simonlacika! Hol a pichaban voltal, amikor a partod ezt a szemet dolgot megszavaztatta veled?
Es raadasul meg olyan smucig is vagy, hogy az anyukadnak egy rohadt magan-egeszsegbiztositast fizettel volna be? Akkor nem jutott volna idaig. De mentot is hivhatott volna. Az persze mas kerdes, hogy mikor ertek volna ki hozza, de a mentoket is ti rohasztottatok le az egesz egeszseguggyel egyutt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.