Az OTP Bank partnereinek rendezett Agrár Gála nevű eseményen felszólalt Csányi Sándor, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatója is. Az év elején úgy tűnt, hogy idén akár 600 milliárd forint is lehet a pénzintézet eredménye, ezt azonban a háború hatására nem fogják elérni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Mennyivel nőtt az OTP -és csányi sándor céges érdekeltségeinek vagyona, amig idáig jutottunk 2020 óta. Tudom demagógia- de csak meg kell nézni a vagyongyarapodásokat.
kereső
@sgl: Az amit irtál, az csányi magánvagyona.
kereső
@sgl: A cégek vagyona ennek többszöröse, és nőtt a pandémia alatt az is.
Nessy
@kereső: Nincs egyedül! Csak az OTP nem közbeszerzésből szerzett vagyont, hanem sok évtizedes működéssel! A többi bank, és az MNB sem hal éhen!
kereső
@Nessy: Nem csak az OTP-ről van szó. Ennél nagyobb vállakozásai vannak csányinak- a Bonafarm cégcsoport, a KITE, mindet már a "másodlagos" privatizációval szerezte. A mg. vállalkozásainak anyacége nem is Mo-n van bejegyezve, hanem Szingapúrban.És bizony ezek a cégek jócskán kapnak eu-s mg támogatásokat. Nem olyan ártatlan bárány ám csányi, mint amilyennek látszik, és amilyennek eladja magát. Az OTP csak azért "magyar"?, mert igy tartja számon a közvélemény, holott a tulajdonosi szerkezete ezt már régen nem indokolja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.