"A magyar emberek bölcsen döntöttek, amikor a Fideszre szavaztak, ezért nem lesznek megszorítások"– mondta Orbán Balázs, az ügyvezető Miniszterelnökség politikai igazgatója. Ez világos politikai üzenet, miközben Csányi Sándor az OTP Nyrt. elnök-vezérigazgatója tegnap saját rendezvényén azt mondta, “hogy a 4,9 százalékos hiány eléréséhez uniós megállapodással 500 milliárd forintos, anélkül 1700 milliárd forintos kiigazításra van szükség.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalina62
Na akkor most ki mond igazat? Én Csányi Sándorra tippelnék, mert a jelen helyzetben, ez sajnos így reális, de akkor nem kell hazudni! Igaz, ha igazat mondtak volna biztos, hogy megnyerik a választásokat,de megpróbálni azért meglehetett volna az igazmondást,mindkét oldalon! Bár a nép nem érett meg erre!
Katalina62
@Katalina62: jav. Na akkor most ki mond igazat? Én Csányi Sándorra tippelnék, mert a jelen helyzetben, ez sajnos így reális, de akkor nem kell hazudni! Igaz, ha igazat mondtak volna nem biztos, hogy megnyerik a választásokat,de megpróbálni azért meglehetett volna az igazmondást,mindkét oldalon! Bár a nép nem érett meg erre!
simmering73
Csak ez a fránya infláció nem akar csitulni. (Úgy mondták, elengedik az inflációt, így nem kell megszorítás.) Ma az Aldiban a 3,5%-os(?) tej 269.-ről 309.-ft-ra emelkedett. Ez 15%. Amúgy én tejboltban veszem a 4,1% tejet 280ft.-ért. Ennek a tejnek aztán van föle. (Gyermekkoromat idézi). Jóságos kormányunk a rongyos 5% mellé akar még adni 2,4-3% között a nyuggereknek. És erre hálálkodnak az agyamentek.
simmering73
@simmering73: Kiegészítem még, hogy ez a 3,5%-os aldis tej év elején 239.-ft volt, ami ma 309.-ft.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.