Erre az üzleti környezetre, ami most jön, nem voltunk felkészülve. A rugalmasságra, a problémamegoldásra, a kríziskezelésre, és az alkalmazkodásképességre most nagyobb szükségünk van, mint valaha. Kiszámíthatatlan veszélyek, fenyegető jövő, napi rutinok összedőlése, a pénzek értékének hektikus változása, drasztikus költségnövekedések egyik-napról a másikra. Konferencia a kiszámíthatatlanról.

Most legyünk okosak! A PP Konferenciaközpont és BKIK „Üzleti kockázat csúcsra járatva” című hibrid konferenciáján május 19-én az előadók a megmaradás érdekében adnak hasznos tanácsokat, információkat a kkv-döntéshozóknak.

Üzleti kockázat csúcsra járatva – Így találjunk biztonságot a fenyegetett környezetben

Az eddig biztonságosnak, kiszámíthatónak tűnt világ felborult. És még hol van a vége? Az biztos, hogy fel kell készülnünk a nyersanyaghiányra, a földrajzi optimalizációra épült logisztikai rendszerek összeomlására, az élelmiszerhiányra, a kétszámjegyű inflációra, a világgazdasági krízisre, a hazai költségvetési problémák miatti fenyegetettségre, az EU-s támogatások elmaradására, a magas, kigazdálkodhatatlan kamatszintekre, és az energiaárak elszabadulására. Ilyen körülmények között kell tovább működtetnünk cégeinket! A megmaradás, a növekedés, de a tönkremenés is benne van a pakliban.

Az üzleti kockázatok beláthatatlanok, egyszerre vannak jelen a legnagyobb veszélyek. És még senki sem tudja, hol a vége. Kihívás ez a javából! Megszokott kockázataink mellé halmozott, gigantikus veszélytömegeket kaptunk. A kockázatkezelésre mentálisan is fel kell készülnünk. Fel kell vértezni magunkat a kockázatok kivédésének minden fortélyával! A PP Konferenciaközpont és BKIK „Üzleti kockázat csúcsra járatva” című hibrid konferenciáján május 19-én várjuk a kkv-döntéshozókat.

A budapesti helyszínre jövők Networking különprogramon is részt vehetnek. A távolról videón bekapcsolódók 7 napig nézhetik meg az előadásokat.

Részletes információk a programról és regisztráció itt.

Partner tartalom (x)

Forrás: PPKonferencia.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.