"Megölték az apámat" - mondta az ukrajnai Ahtirkában született Igor Volobujev, aki azt is kétli, hogy egykori kollégája, a múlt héten holtan talált Vlagyiszlav Avajev végzett volna magával és családjával. Március 2-án elhagyta Oroszországot, most pedig fegyvert is fogna Ukrajna védelmében Igor Volobujev, aki távozásakor az orosz állami gázkereskedő Gazprom bankja, a Gazprombank alelnöke volt. Az Insidernek adott interjújából kiderült, hogy Volobujev Ukrajnában csatlakozott a kijevi területvédelmi erőkhöz, és fegyverrel szállt szembe a szülőhazáját lerohanó orosz hadsereggel.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
"Nagyon sokaknak kellene most, kellet volna már oldalt váltani. Minden tiszteletem Igor Volobujevé." (444)
csak úgy....
"A kollektív bűnösség nem teljesen hülyeség, ahogy Volobujev is célzott rá. Az orosz emberek nem csak hagyják, hogy a háborús bűnös Putyin hatalmon maradjon, de példátlan mértékben támogatják is. Nyilván nem lehet minden oroszra ráhúzni ezt, sokan ellenkeznek, de a nagy részük bűnös a háború és a tömeggyilkosság támogatásában. Ezt figyelembe kéne venni a szankciók osztásakor, nem kell kesztyűs kézzel bánni a néppel.

A magyar emberekre is vonatkozik ez, akik hatalmon tartják Orbánt, az embert, aki szívja a vérüket, aki Putyint támogatja és aki a szabadságot gáncsolja. Akik a rezsicsökkentést választják az ukránok szabadsága helyett. Az ország, a társadalom leamortizálása nem csak Orbán bűne, hanem azoké a millióké is, akik támogatják." (444)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.