Döntött a kormány: mind az üzemanyagok, mint a kiválasztott élelmiszerek ára változatlan marad.

Orbán Viktor nagy bejelentést tett a kormányülés szünetében: Július elsejéig marad a benzinárstop és az élelmiszerárstop

Forrás: Facebook

A miniszterelnök a Facebookon jelentette be a kormányülés szünetében az üzemanyagok és a kiválasztott élelmiszerek árstopjának meghosszabbítását.

Orbán elmondta, hogy egész Európában nőnek az árak, ennek pedig elsődleges oka a háború.

És amíg a háború nem ér véget, addig az árak nőni fognak. De ezt nem nézzük tétlenül, ezért alkalmazunk árkorlátozást

– tette hozzá. Emlékeztetett, hogy mind az üzemanyagok, mind az élelmiszerek terén hamarosan lejárna az árstop korábban meghatározott időszaka.

Hozzátette:

Ezért július 1-jéig meghosszabbítjuk az üzemanyag és az élelmiszerek árstopját.

"Mindent megteszünk, hogy a védjük a családokat" – zárta bejelentését a kormányfő.

A kormány február 1-jétől több alapvető élelmiszer árát befagyasztotta tavaly október 15-ei szinten. Az élelmiszerárstop érinti:

a kristálycukrot,

a búzafinomlisztet,

a napraforgó-étolajat,

a sertéscombot,

a csirkemellet, a csirke far-hátat és

a 2,8 százalékos UHT-tehéntejet

E termékek árát úgy kellett megállapítani, hogy az nem lehetett magasabb a tavaly október 15-einél.

Forrás: 24.hu, Portfolio

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Ennek a hírnek örülök,legalább a sok debilre romlik a csirkemell filé.Csak a kora reggeli órákban van Miskolcon ,mert a sok szűkagyú felvásárolja.A Coop-ban mondta az eladó,hogy reggel volt,aki kétszer,háromszor fordult.Igy van ez más termékekkel is, legutóbb lisztet nem tutam venni a Pennybe.Mindent visznek,amit látnak.Szánalmas egy népség.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
Ennek a hírnek örülök,legalább a sok debilre romlik a csirkemell filé.Csak a kora reggeli órákban van Miskolcon ,mert a sok szűkagyú felvásárolja.A Coop-ban mondta az eladó,hogy reggel volt,aki kétszer,háromszor fordult.Igy van ez más termékekkel is, legutóbb lisztet nem tutam venni a Pennybe.Mindent visznek,amit látnak.Szánalmas egy népség.
CsipkeRózsa
A kereskedőket ki és hogyan kárpótolja a veszteségükért? Ezt nagyrészt mi tesszük meg, azáltal, hogy emelt áron vásárolhatjuk meg a nem rögzített árú cikkeket. Ezért nem igazán segítség a jónépnek ez a hosszabbítás.
justhpeter
A jóságos kormány, élén a Megváltóval segít a szegény embereken ! Jó lezt, ha mindenki amit megspórol az első félévben azt elteszi, mert am második félévben kenyérre sem fog telni.
Eladott Ország
És utána a kínai elvtársaktól veszünk majd fel kölcsönt. Senki pénzére nem vagyunk rászorulva, az ország a saját lábán áll (2017. december 22.) Amennyiben az Európai Unió nem tud pénzügyi támogatást adni, Kínához fordulunk ( 2018. január. 10.)
i.pinimg.com/originals/13/5f/37/135f37c1bcb34da326cd925464fe43e6.jpg
"Hiába adnak a majomra frakkot attól még nem lesz parkettáncos. "Széchenyi a legnagyobb magyar, Orbán a legnagyobb magyar geci!
i.pinimg.com/originals/dc/7e/26/dc7e26779edd0077592e0bdec5dc3494.jpg
Putyin: Hozd a kockásfüzetet, amibe a magyarok adóságát vezetem. NÉGYZETRÁCSOS IS JÓ, VLAGYI?
64.media.tumblr.com/27a9857577699b41ee0bf01f1e8f3413/tumblr_ph4a7tXo7T1s3iw4r_640.jpg
Yoda69
Ez varhato volt. Olyan csapdat epitett orban az ellenzeknek, amibe sajat maga setalt bele, azzal hogy nyert. Ez a sok szar most mindorban nyakaba fog omleni, amit persze majd tovabb delegal a magyar nepnek, igy vagy ugy.
Gauntlet
És utána? És a többi termék?
Az 1700 milliárdos "kiigazítás" miért nincs reklámozva?
Kapanyél
Ugyan hány kis benzinkút fog bezárni, így jónéhány munkahely megszűnni? Majd mennek közmunkára? Nekem személy szerint jó ez az intézkedés, de lehet tovább kellene nézni az orrunknál!
Lepényleső
Jótevőnk mily nagylelkűen bánik a mások pénzével,- beleértve a miénket is amikor azt magánosítják tömegével?
(Mindig másnak a farkincájával vereti a csalánt,- ez mit jelenthet nála,az általános inpotenciát?)
division
Ennek semmi értelme nem volt már ezelőtt sem. Árstop, micsoda marhaság. Nyilván az ember minden nap cukrot vesz meg lisztet. Azt valahogy figyelmen kívül hagyják, hogy pl. a mosogatógépbe való tabletta 4000 ft - ről 8000 ft lett, a sajt 2000ft/kg - ról meg 3500 ft/kg, és még sorolhatnék millió más terméket. Mondjuk teszek rá, nekem nem gond, de sokaknak az lesz, még azoknak is, akik most örülnek. Remélem akkor is mindenki fog ujjongani, amikor nem fokozatosan, hanem hirtelen fog a benzin literje 1000 ft fölé ugrani. Nekem nem lesz gond, remélem másoknak sem...
nemkati
@division: Akik ezeket az intézkedéseket hozzák, azoknak milliós havi jövedlmük van, sokaknál családonként kettőnek is. Nem érzékelik, hogy a 28000 ft-os rokkantsegélyből, vagy a 133000 ft közmunkásbérből élők - utóbbiból már örülnek ha egy családban egynek van legalább közmunkája - lassan az evésről is le kell mondjanak, a 4000 ft-os mosogatógép tablettát már rég elhagyták. Millióan élnek az országban ilyen nyomorúságban.
csak úgy....
@division: csak mosogatógépbe való tabletta miatt és mert nejem pont ma vett ,itt a csóró és szakadék széllén álló németországban...
calgonit-finish classic/ 107 db. - 7,99 euró= cca. 2960 ft.
Eladott Ország
@KisTehen: Komisszárokat minden faluba! Gyurcsány + Soros + Brüsszel + MZP + baloldal! Ja, meg az UFO-k is! Na és a pirézek, ők már szart sem érnek?!
uploads.disquscdn.com/images/2ec31dbfccf1e0ae1a3ddf0f1405f881e758ddc6a0282ab02a5e18f5bd2f0dd9.jpg
A te nyugdíjas anyád vett már sertéstelepet 2017-ben? Nem, csak termálvizes lórehabilitációs központot.
m.blog.hu/b1/b1/image/kosa_anyukaja_sertestelep.jpg
Fegyverbe!
atankonyvontul.files.wordpress.com/2015/11/fegyverbe.jpg
Nessy
@division: Én pont ma dobtam egy hátast a Danon joghurt, és Completta nem éppen 5%+ emelkedésén egy hét alatt a CBA-ban. Nem gon, complettát, kávét, , édességet, tisztítószert veszek a piacon a vietnámi boltban jóval kedvezőbb áron. Csak ne kellene haza vinni és a 17 lépcsőn a félemeletre felvinni. Boldogok a gerinctelen emberek, nincs csigolya problémájuk! Sőt mással se!
division
@csak úgy...: Az üzletek más termékeken kénytelenek kompenzálni Orbán hülye árstop rendelkezését.
division
@nemkati: @Nessy: Minden terméknek nő az ára, amin nincs árstop. Én azt nem értem, hogy ez tényleg senkit nem zavar? Mert akkor sokan élünk jól mégis, vagy sokan nem tudnak gondolkozni.
kormanyos63
Mert Magyarország előre megy nem csirke(farhátra)!
Piros lett a paradicsom, nem sárga orbán viktor takarodj a picsába!
Normális fizetések, és nyugdíjak kellenének, amik a tisztességes megélhetést, és a méltó öregkort biztosítanák, és akkor nem kellene befagyasztani az árakat, mint a komcsi időkben!
És ha nem lopott volna az elmúlt 12-évben a csuti pszichopata lótolvaj annyit, és nem építettek volna annyi stadiont, kisvasutat, és lówelneszt, akkor talán jobban élnének az emberek!
Az orbán rezsim teljesen tönkretette, és kifosztotta az országot, brutális az infláció, az élelmiszerek lassan luxuscikkek lesznek(főleg a sertés, és baromfihúsok, a tejtermékek, az étolaj, a tojás, a margarin, és a zöldségek, gyümölcsök) az államháztartási hiány(5400-millárd FT), és az államadósság(43-ezer millárd FT) lassan kezelhetetlen lesz, egyre több vállalkozás megy csődbe, és nagyon sokan csúsznak mélyszegénységbe, vagy a létminimum alá!
Nem csodálkozom azon egyáltalán, hogy több tízezer honfitársam gondolkozik azon(vagy már le is lépett), hogy külföldre menjen dolgozni a sokkal magasabb bérek , és a jobb munkakörülmények miatt!
Magyarországból orbánpatkány egy nagy rakás szart csinált, egy élhetetlen ország lett hazánkból!
Kapanyél
@KisTehen: Igen, csak amit megvesz 480-ért, azt 480-ért is kell eladnia. Aztán, hogy miből fizeti a rezsit és a dolgozóit, az nem számít.
kormanyos63
@KisTehen: Kistehén, Dobrev Klára EZERSZER jobb, alkalmasabb, és méltóbb miniszterelnöke lenne az országnak, mint a dögevő tolvaj rohadék orbánpatkányod, ebben biztos vagyok!
Én gyülölöm, és megvetem a csuti ótvar hányadékot azért amit tett Magyarországgal!
Börtönben volna már régen a helye(életfogytiglan) teljes vagyonelkobzással!
Utána meg mehetne oda ahová való, a történelem szemétdombjára!
orbán minden idők legaljasabb, leghitványabb, legkorruptabb magyar politikusa, azt hiszem ez nem is vitás!
De az olyan agymosott idióták , mint amilyen te is vagy tehénke tartjátok hatalomban!
kormanyos63
@KisTehen: Szerintem te mész szemben, maradjunk ennyiben!
Tudod, van egy olyan magyar közmondás, hogy "jön még kutyára dér"!
Teljesen egyetértek ezzel a közmondással!
kormanyos63
@Maccska: Orbánpatkánynál nagyobb gané még nem vezette az országot, ez aszt hiszem nem is kérdéses!
Öelmebetegsége mára Európa, és Magyarország legnagyobb szégyene lett, ez nem kijelentés, hanem tény!
Egy mocskos tolvaj hitvány alak, akinek sosem Magyarország volt az első, hanem a saját, és a családja meggazdagodása!
Sosem érdekelte a bérből, és fizetésből élők, és a nyugdíjasok sorsa, magasról leszarta őket!
Málna
@division: Aldiban ezerkilencszázvalamennyi a mosogatógéptabletta. Akciósan 1500 körül. Csak körül kell nézni.
kormanyos63
@Shikari: Mit köszönsz nekik jóember???
division
@Málna: A 30 db - os lehet hogy annyi, de nem a 100 - as. Eddig utóbbit adták 4 ezerért, most 8 ezerért vettem. Mint mondtam nekem nem jelent gondot, csak valahol pofátlanság. Nyilván ha eddig mondjuk került volna 7000 - be, akkor egy szót nem szóltam volna. Tudom, sokan mosnak csap alatt, így sokakat ez nem is érdekel, na meg napi egy tablettával számolva így is több mint 3 hónap, nem fog földhöz vágni (80 ft/nap).
kormanyos63
@Shikari: Ez ebben a formában nem igaz!
Én nem köszönök semmit a fidesznek, és orbánnak!
És te is tisztában vagy vele, hogy örökké nem fognak ők sem hatalomban maradni!
Én el tudnék képzelni akár egy tisztességes, becsületes, nem korrupt, a magyar emberek érdekeit szem előtt tartó jobboldali kormányt is!
De sajnos a jelenlegi kormány nem ilyen, úgyhogy én azt köszönném meg nekik, ha eltakarodnának minél hamarabb a 3.14-csába!
Málna
@division: 70 darabos. Nem tudom, hol veszed és milyet, de a helyedben váltanék. Vagy márkát vagy a helyet, ahol veszem.
tudode
Ebben a gazdasági helyzetben kevésnek tűnik a jogÁSZ diploma, hiánycikk az államháztartási ismeretek elsajátítása, mivel az egyeduralkodó szokásához híven más répájával veri a csalánt:
.
----- Marad az árplafon, mi lesz a benzinkutakkal?
www.atv.hu/musor/egyenes-beszed
-------------
...
---- Milyen következményei lesznek a meghosszabbított árstopnak?
www.atv.hu/videok/20220427/milyen-kovetkezmenyei-lesznek-a-meghosszabbitott-arstopnak
----------------
.
A részletekben bújik meg még a patás ördög is!!!
division
@Mirabilis: Neked csak csirkefarhát jut, te pesti értelmiségi? Pedig azok jól keresnek.
ómió
Már megint frusztrálta az efftársakat!?
kissé felnőttem
és ez az aranyszáju trombitás arról NEM szól,hogy TORNANÁDASKÁRA van meghívása mert a farkas flórika nem ment el megnézni hogyan lehet 22,800 forintból megélni pedig van 65 közmunkásuk. ja a részletek azok elvesznek a Brüsszeli viták hevében.. A családügyi köztársasági elnőkasszonyságnak is lehetne mindezt a figyelmébe ajánlani !
a fidesz frakcióvezető elvtárssal egyűtt aztán máskép látnák az ELLENZÉKET is TALÁN.2022 van ám.Kocsis Máté elvtársatoknak is szives figyelmébe ajállhatom ! ne csak fenyegetőzzön, lássa meg mi van a határainkon belül és felébredhetne az álmokból.
division
@Mirabilis: Azért annyira büszke ne legyél magadra...
Istenakinincsen
Július 1-ig.
Van B-terv,hogy mi lesz utána,vagy utánam a vízözön...majd kitalálnak valami okosat:)
RonaGyuri
@RonaGyuri: fizikai kényszer? ja azb a rengeteg pénz, amit keresnek rajta! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.