Autópályák melletti falvakban támadnak a település szélén álló, romák lakta házakra. De mire lehet következtetni ezekből a tényekből? Végh József kriminálpszichológus szerint, ha fajgyűlölet áll a háttérben, akkor a két-három ember ideológiai alapon gyilkol. – 25–35 év közöttiek lehetnek, középiskolát végeztek, és egy vélt igazságot követnek, így aztán a jutalom miatt sem adnák fel egymást, bármeddig emelik – magyarázta Végh.

Forrás: bestbulvar.com
Feltöltő: informacio
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jenni
Sziasztok!
Én egy roma lány vagyok,csak ennyit szeretnék ehhez hozzáfűzni hogy legyen elég mindkét oldal számáról!!!A nemromák ne cigányozzanak,a romák ne rasszistázzanak! Jó lenne ha már végre nyugodtan tudnánk egymás mellett élni,mert ez így nem mehet tovább,kérdem ezt régen hogy hogy ment?Szeretném ha befejeződne ez az úgy mindkét oldalról,mennyi áldozat kell még mindkét oldalról hogy felfogják az emberek hogy ezzel nem jutnak semmire?Észhez kéne térnünk szerintem.
nyirtass
@Jenni: Én magyar vagyok és nagyon egyetértek veled!
gyulabors
Sajnos csak ezen a helyen van egyetértés. Köztünk. A nagyok funkcionális szervi bajosak. Nem látnak, nem hallanak...
adsl70
vagy bodzas uzsora csaladnak van eves autopalya matrica es igy jarja az orszagot. Mint lathato sokan emeltek szot az uzsorarol es lathato gyengult a hatalmuk. Sot a providentrol is nyiltan mernek beszelni es mar komoly feljelentesek is vannak. Akkor egy olyanrol ami nem is hiteles es nincs rolla erdemi papair akkor annak mennyit rongalodik a hirneve. Igy viszont nyugodtan mondhatjuk a ciganysag bunteti a retinens ugyfeleit. Tudom irhatnak a nem hivatalos bodzabank ugyfeleit teritik vissza a nagy szabadsagbol. Csak igy nem hiteles :(
Ma olvastam a kezigranatos tamadasban elhunyt csaladnal is nyugodtan mondhajuk van elkoveto. Itt is milyen erdekes cigany gyilkolta a ciganyt.. ugye milyen furcsa dolgokat produkal az elet? Ja es egy szeros kutya miatt ...
Majd itt is lesznek eredmenyek es lesznek akik pofara fognak esni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.