Gulyás Gergely azt mondta, nem volt erre kezdeményezés, elgondolkodnának rajta.

Lesz Zelenszkij-beszéd a magyar parlamentben is? Itt a válasz Gulyás Gergelytől!

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök sajtótájékoztatót tart Kijevben 2022. április 23-án. Fotó: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő tart csütörtökön Kormányinfót a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtótermében. A sajtótájékoztatón a meghívó szerint arra a kérdésre kaphat választ a nyilvánosság, hogy mit és miért tesz a magyar kormány.

A HVG újságírója kérdezte még Gulyás Gergely minisztert arról is, hogy lát-e rá esélyt, hogy az ukrán elnök videóüzenetét a magyar parlamentben is levetítsék, ahogyan több más ország képviselőházában is megtették.

Sem Magyarország, sem Ukrajna nem kezdeményezte, hogy Zelenszkij elnök videóüzenetet küldjön a magyar parlament számára

- válaszolt Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón újságírói kérdésre arra, hogy több országban vetítettek már le ilyen videót.

Ha lenne ilyen kezdeményezés, akkor elgondolkoznánk rajta

- fogalmazott.

A miniszterelnökséget vezető minisztert ugyanakkor zavarba hozhatták a kérdések, mert egy rövid időre hezitálni látszott és még vissza is kérdezett, hogy az oroszbarát tüntetésen való levetítésre gondolt-e a HVG újságírója, holott a kérdésében világosan megnevezte a vetítés helyszíneként a parlamentet.

Forrás: hvg.hu, 24.hu, Infostart

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 13:40 • Aki egész életében mások után megy nem lát mást csak seggeket!
m.blog.hu/je/jehovatanui/postimage/birka_1374267505.jpg
Nem jó mindig a többséget követni! Merj új utat választani!
m.blog.hu/er/erkolcstan/postimage/birkak_vagohid_1346946241.jpg
kereső
@Maccska: Nem egy kategória a kettő. A pride egy emberi jogokról, az elfogadásról szóló felvonulás- nem fenyeget senkit, nem uszit senki ellen. Aki nem ért egyet velük, az nem megy oda- nem nézi. Na, de az álszentek Magyarországán könnyű ágálni ellenük. Mindennki, aki vallásos bemegy a templomba-holott előfordul, hogy az Istenről prédikáló pap egy pedofil, (sok van közöttük)mégsem jut senkinek eszébe, hogy akkor most ne nyissanak ki a templomok.
A másik- egy háborús uszitásnak felel meg, egy nép ellen. És jelen helyzetben már nem csak egy nép ellen- hiszen az oroszok most már Moldovát is fenyegetik. Éppen ezért be kellene tiltani. A "béke"országában egy ilyet megengedni...
Pálinkás Pál
@Maccska: a magyarul is tudó ukránokról beszélsz?...
Pálinkás Pál
@Maccska: mert a mi adónkból pénzeli a határon túli parazitákat...
kereső
@Maccska: Milyen társadalmi "rendet"? Azt amit hazugságok tömkelegével igyekeztek elérni? Azt amelyik, hazug és álszent módon összemossa a "másságot" a pedofiliával , és ebbe még belekever egy társadalom tudományi kérdést is? Milyen társadalmi rendről lehet itt beszélni ennek kapcsán? Mert a "másság" nem bűn- hiába igyekeztek annak beállitani- ennek okai nem társadalmiak, hanem genetikaiak. És nem összemosható a pedofiliával- amely kimondottan személyiség zavar- amely gyógyitandó, és igen védeni kell ellene a gyermekeket, kiskamaszokat. Miről beszélsz? Arról a társadalmi rendről, amely az emberek egy csoportját boszorkányként üldöz? Az egyházi pedofiliával meg nem foglakozik- pedig az iskolák egyházi kézbe adása megsokszorozta a veszélyeket. Van képed hozzá, hogy egy háborús népirtást, gyilkosságokat, erőszakot egyenlővé teszel azzal, hogy emberek- akik nem tehetnek róla, hogy ilyennek születtek-akik, egyébként hasznos tagjai a társadalomnak a saját nemüket szeretik? Aljasok vagytok a kormánnyal együtt.
Tudod mi lesz a társadalmilag veszélyes, és számtalan egyéni tragédia okozója? Hogy az a gyermek, aki ebben a hazugzságtól hemzsegő álszent környezetben nő fel, és felnőttként rájön , hogy ő "másként szeret"- na akkor lesz ennek a lebutott társadalomnak problémája, ezeknek az e meghasonlott embereknek a problémájától. Ahhoz képest Dosztojevszkij Bűn és Bűnhődése kutyafitty.
ómió
Csak nem a kárpátaljai magyarság jogfosztása megszüntetését jelentené be!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.