Reagált a saját kormánya által hozott döntésre a miniszterelnök.

Orbán Viktor a nyugdíjemelés kapcsán: "Gondoskodunk az idősekről"Fotó: MTI/Benko Vivien Cher

"Az év eleji 5%-os emelés után újabb, 3,9%-os nyugdíjemelésről döntöttünk. Így összesen 8,9%-kal emelkednek idén a nyugdíjak"

írta közösségi oldalán Orbán Viktor.

Forrás: Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A nyuggereket érintő infláció (élelmiszer) pedig 15-20% jelenleg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
drrotf
Viktorunk!Ha egy kicsit odafigyelnél Matolcsydra akkor azt már január elsején meg kellett volna tenned, mert Ő már ezt a számot, a 8,9%-ot, előre jelezte.De Te, Viktor nem hallgatsz az okosabbra, a magad fele után mész, és későbbi hibádat azzal korrigálod, hogy kijelented elégedetten hogy"Gondoskodunk az emberekről!"De mikor,egy fél év múlva, amikor meg majdnem éhen haltak?
tudode
Azért nem árt megtekinteni a nyugdíjguru objektív elemezését. amely szerint
.
-------.BRÉKING! Rendkívüli évközi nyugdíjemelés: most már biztos
2022. 04. 28.
www.nyugdijguru.hu/nyugdij/oregsegi-nyugdij/breking-rendkivuli-evkozi-nyugdijemeles-most-mar-biztos
.
(...) """" A nyugdíjasok által a mindennapokban érzékelt áremelkedés ennél is sokkal magasabb, hiszen a fogyasztói kosaruk közel egyharmadát kitevő élelmiszerek ára átlagosan 13 százalékkal nőtt márciusban, áprilisban ez az inflációs adat 15% körül lesz várható, nem is beszélve egyes élelmiszerek árának 30 százalék körüli emelkedéséről (például a margarin ára 33,6, a kenyéré 27,9, a sajté 21,8, a baromfihúsé 21,4, a tejtermékeké 18,2 százalékkal nőtt 2022. márciusában 2021. márciusához viszonyítva).""" (...)
---------------------
..
.Ahhoz képest, amely a valóság, morzsákat szór az egyeduralkodó azoknak, akiknek köszönheti a ki tudja hány pusztáját, miközben a 28.500 Ft-tal rendelkező nyuggeretek haraphatják az ajtófélfát, és a nyuggereknek köszönheti többnyire, hogy már 4+12 éve + még négy évig program nélkül ronthatja a levegőt , ahhoz képest, hogy
.
-------Kövér László 254 ezer forintos fizetésemelést kapott, 1,3 millió forint fölött a képviselői minimumbér
24.hu/belfold/2022/03/29/kepviseloi-illetmenyemeles-13-millio-forint-a-kepviseloi-minimumber/
.
""""Márciustól több mint 100 ezer forinttal nő minden országgyűlési képviselő fizetése a törvénybe beépített, az átlagkeresetek alakulását követő automatizmus miatt. Kövér László házelnök bruttó 254 ezer forinttal kap többet, az Állami Számvevőszék elnökének pedig havi 424 ezer forint a növekménye."""
.
.???
Toller Béla
...mert az a fránya törvény erre kötelez bennünket. De ki is vágom én azt az embert a titkárságról, nem lesz ilyen kötelezettségem, csak egyszer lanyhuljon a prés ...Soha többé nem vállalok ilyent. Én.
kissé felnőttem
Borsodnádaskán is vitya? 22,800 ft al?65 közmunkás neked mennyi a napi kajád+ rezsid? ja?
ómió
Böszméék is azt tették! Nyugdíjlenyulással!
evacica
Elmegy Orbán a jó büdös fenébe! Éljen meg ő mag a haverjai és a saját lábán álló lány annyiból mint az átlag nyugdíjas! Szemét banda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.