Megjelent a Portfolio Checklist, a lap munkanapokon megjelenő podcastjének csütörtöki adása.

A műsor első részében Palkó Istvánt, a Portfolio Pénzügy rovatának vezető elemzőjét kérdezték arról, hogyha a kormány eltörölné a kamatstopot, akkor mennyivel növekednének a változó kamatozású lakáshitelek törlesztői, és hogy mik a kilátások az intézkedéssel kapcsolatban.

A devizaválsághoz hasonlóan rengeteg lakáshitel fog bedőlni, kérdés, hogy mikor

Fotó: 123RF.com

Az adás második részében Huszák Dániellel, a Portfolio Globál rovatának elemzőjével beszéltünk arról, hogy az Egyesült Államok eddig milyen fegyvereket, haditechnikai eszközöket küldött Ukrajna számára, és hogy a támogatás mértéke hogy viszonyul más országok, szintén az Egyesül Államoktól kapott támogatásához képest.

Forrás: Portfolio.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A fideSSnek koszonhetoen egyszer mar megszivtak a lakashitelesekkel a deviza alapu hitelezest. Most ismet adossag csapdaba hajszolta az embereket a fideSS. Persze tologatjak a moratoriumi hataridoket, de ez nem tarthato a vegtelensegig. Elobb utobb sorra fognak bedolni a hitelek, es akkor majd megjelennek a fideSSes vegrehajtok, hogy elvegyek a magyar emberek lakasait, hazait, autoit. Remelem megerte nekik a fideSSre szavazni egy kis alamizsnaert.
ómió
A bolSSi devizahitelt próbáljátok összemosni a változó kamatozásúval?! Na, de, efftársak!
Málna
@Yoda69: De ez neked jó, hiszen tudod igazolni a Fidesz-fóbiádat...
Yoda69
@Málna: Nekem miert lenne jo? A fideSS-nek jo mert igy kuldhetik a behajtokat a bedolo lakashitelesekhez. Kezdodhetnek a kilakoltasok, az ingatlanvagyonok meg a fideSShez kerulnek. Ugyanugy mint a deviza hitelkesek eseteben. Ott 40 ezer csaladot lakoltattak volnerjanos behajtoi, sokukat az ongyilkossagba kergetve. Ez csak neked jo, meg azoknak akik ezt a rohadt fideSS-maffiat a hatalomban tartjak.
KisGenyo2
Nem tanul a nép a más kárából...
Majd amikor meg az ő hitele dől be, vonyít, mint a fába szorult féreg! Pedig hitelt felvenni NEM kötelező, pláne nem ész nélkül! Ha elég sok az idióta (statisztikailag kimutatható mennyiségű szavazó), akkor (a sokak által, de egyáltalán nem erre befizetett!!!) adóból fogják "megmenteni" őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.