Jótékonysági szervezetek dolgoznak az akción.

Fogamzásgátló tablettákat juttatnak el az ukrán nőknek, akiket megerőszakoltak az orosz katonákdemonstrálók a nők elleni erőszak ellen Finnországban, Heikki Saukkomaa / Lehtikuva / AFP

Jótékonysági szervezetek már dolgoznak azon, hogy sürgősségi fogamzásgátlót szállítsanak az ukrán kórházakba, ugyanis egyre több nemi erőszakról szóló beszámoló lát napvilágot a médiában – adta hírül a 168.hu.

Eddig közel 3000 csomag esemény utáni tablettát küldtek az országnak – elsősorban az orosz invázió által leginkább érintett területekre.

A tablettákat a Nemzetközi Tervezett Szülőségi Szövetség biztosította. Caroline Hickson, a csoport munkatársa szerint ha valaki nemi alapú erőszak áldozata lett, fontos, hogy minél hamarabb be tudja venni, mert „nemi erőszak következtében teherbe esni hihetetlenül traumatikus.” A szervezet orvosi abortusztablettákat is küldött, amelyek a terhesség 24. hetéig használhatók.

Forrás: 168.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Csizmás Kond: az ukrán csajok a ruszki katonákat,te marhahús!
cirmi,te valóban ennyire buta?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cirip
@ki!!!Ez a fotó!!!, mi a @@@nak tesztek fel ide ilyen képeket?!!!
amaramaistanna
Normális körülmények között nincs szükség sürgősségi fogamzásgátlóra, a szövegértés hiányában szenvedőknek pedig rögzítem, a fotón nem ukrán, hanem finn nők vannak. Megdöbbentő kép? Igen, az visszatükrözi a valóságot. A megkötözött , megalázott, megerőszakolt nőkét.
amaramaistanna
@Pegero: Röviden, te egy alávaló, aljas féreg vagy. Neked nincs édesanyád, vagy lánytestvéred? Ha őket erőszakolnák meg háborúban, vagy békében akkor is ezt írnád?
amaramaistanna
@Pegero: Nem vagyok ideges, csak megdöbbenek, hogy, hogyan lehet ennyire embertelen és aljas valaki, mint pl. te. Az empátia nálad komoly hiánycikk.
percsi
Barbárok! Azok is, akik ezek mellett tüntetnek. A világ fel van háborodva, csak pár száz gyagyás magyar élteti őket.
A farkuknál fogva kellene felakasztani őket!
Csizmás Kond
@justhpeter: ...pétör, ez a kép egy "performansz" vagy mi a szarnak nevezik és te erre buktál ?...szokásos műbalhé...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.