Facebook-oldalán szellőztette meg Orbán Viktor, hogy mik a tervezi a következő ciklusban.

Orbán Viktor elárulta, milyen kormányt alakít – özönlenek a lájkok
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Olyan kormányt fogok alakítani, amely képes arra, hogy megvédje Magyarországot az előttünk álló veszélyes évtizedben

- írta a miniszterelnök.

A posztot néhány óra alatt már több mint 25 ezren lájkolták, és közel 2 ezer, többségében támogató komment érkezett alá.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Valaki már ettől a nyomorulttól mentsen meg minket!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
Valaki már ettől a nyomorulttól mentsen meg minket!
Clavigo
A fecsuti " Paksi Mogyoró ",,,Putyin valagán...
Yoda69
@Pegero: Torold le a szart a szad szelerol!
RonaGyuri
és tőled ki/mi menti meg ezt a szerencsétlen országot! =))
justhpeter
Az biztos, hogy ezt az egy mondatot már ő sem hiszi el, de sajnos a többi mondata is olyan, ami a gondolkodni nem tudó és nem is akarú embereknek szól. Egy igaz hang sincs bennük.
Uriel
A Holdról is látszik a sok idióta istentelen fidesznyikes, ahogy lájkol egy istentelen bolondot a shit dumájáért.
Hazudós Orbán, nem tanított meg az anyád, hogy nem szép dolog hazudni? Akkor majd Isten fog, de az csúnya lesz...

És mi az az szdsz-kék háttér? Csak nincs egy volt kommunista, volt szdsz-es, volt (értsd: istentelen) zulu sierra india delta oscar a dizájner csapatban?
Gauntlet
Szegény aktivisták. Rögtön felkelnek, lájkolni kell, megosztani. Ötször-hatszor bologatni ugyanazokra akik az elmúlt 12 évben tönkretették a népet.
Uriel
Csak a megértés kedvéért: Az istentelen...

"Nem az ateizmust jelenti (!!!), hanem annak az embernek az aktív ellenségeskedését és Istennel szembeforduló ellentétét, aki ismeri Istent és az ő törvényét, de azt gonoszul megveti.

Erőszakos, rossz úton járó, gonosz, csúfolódó és ostoba ember.

Előtt, az erkölcsi értékek nem számítanak, a meggazdagodás a célja, melynek eléréséhez gátlástalanul erőszakos és csaló.

Gyűlölködik és ingerli Istent.

A hatalmával visszaélő ember.

Nemcsak vallási, hanem erkölcsi megkülönböztetés is jelent, gyakorta kiegészítve a "bűnös" szóval, mivel az ilyen ember áttöri az érvényes jogrendet, ha érdekéről van szó."

Az istentelenség nem marad büntetlenül. Soha. (ez a soha, az a soha!)
lampa laz
Szerintem nem érdemes olyan hosszú távra tervezned, előbb bevégzed mint gondolnád. Azok fogják a véredet venni, akik ma oly nagy hévvel lájkolnak. Amikor majd el kezd visszafele tolatni a farhát+a többi "stop", akkor neked annyi lesz. Meg az sem biztos, h az egészségi állapotod kibírja, ahogy nézlek, qrva rossz bőrben vagy.
colibri
Nem érdekel a kormánya. Azóta nem, hogy 2010-ben bejelentette: Pintér lesz a (örökös) belügyminisztere. Pintér mindent elárul az egész orbán-fidesz szövevényről. Én azóta nem kérek belőle, de sajnos nem rajtam múlt.
nemkati
@Uriel: Arra céloztam, hogy akiket megneveztél virágnyelven (zulu sierra india delta oscar), azok közül nem mind istentelen, és az istentelenen nem vallási, hanem erkölcsi tulajdonságot értek. Engem ugyan nem érint a minősítésed, csak nem tetszik, amikor egy népet kiáltanak ki bűnösnek vagy erkölcstelennek, és nem egyes embereket.
ómió
Na, egy olyan megfelel! Még böszmekönnyek közt is!
orsos vendel
"Orbán Viktor elárulta, milyen kormányt alakít " buzikat meg pedofilokat alkalmaz !!!
Uriel
@nemkati: Nem egy népet kiáltottam ki, hanem azt volt kommunista (zulu sierra india delta oscar)-t, aki aztán szdsz-es lett és aki most fideszes. Ez egyes ember (kik többen is vannak - egyesével).

Isten nélkül nincs istentelenség. Isten nélkül az erkölcsileg romlott hitvány gazember, az egy erkölcsileg romlott hitvány gazember.

Ja, és a tudjukkik, jelenleg Isten büntetése alatt állnak, mert az idők során folyamatosan elhagyták őt és végül megölték a fiát. Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Persze nekem vagy bárki más emberfiának nem szabad elítélni őket (se senki mást: "Ne ítélj, hogy ne ítéltess.") de én nem is ezt teszem, hanem csak felhívom a figyelmet a jelenlegi állapotukra, amivel vannak problémák.
Uriel
"Jézus ekkor példázatokban kezdett szólni hozzájuk: „Egy ember (Isten) szőlőt ültetett (zsidó nép), körülkerítette, borsajtót ásott, és őrtornyot épített (tanácsokat, törvényeket, jövő ígéretét adta nekik). Azután bérbe adta munkásoknak (zsidó papok), és idegenbe távozott (valójában Ádám és Éva bűnbeeséséről van szó).
Majd amikor eljött az ideje (számonkérés), elküldött a munkásokhoz egy szolgát (prófétát), hogy megkapja a részét a szőlő terméséből (istent ismerő, benne hívő, őt szerető zsidó nép).
De azok megfogták a szolgát, megverték, és elküldték üres kézzel. Ismét elküldött hozzájuk egy másik szolgát, ezt meg fejbe verték, és meggyalázták. Újból küldött egy szolgát; ezt megölték, azután sok más szolgát is, akik közül némelyeket megvertek, másokat megöltek (az összes prófétával így bántak a papok és az Istent újra és újra elhagyott nép).
Egy valakije volt még, a szeretett fia (Jézus). Utoljára őt küldte el hozzájuk, mert így szólt: Fiamat meg fogják becsülni.
A munkások azonban ezt mondták maguk között: Ez az örökös, gyertek, öljük meg, és mienk lesz az örökség! Megragadták, megölték, és kidobták a szőlőn kívülre (megölették a rómaiakkal - "De ezek kiáltoztak: Feszítsd meg, feszítsd meg őt!").
Mit tesz hát majd a szőlő ura (Isten)? Eljön, és elveszíti a munkásokat, azután másoknak adja a szőlőt (elsőszázadi keresztények). ...

Ekkor szerették volna elfogni őt (zsidó elöljárók, papok), de féltek a sokaságtól. Rájöttek ugyanis, hogy róluk mondta a példázatot."
csak úgy....
Egy férfi bemegy egy bárba, ahol a kiszolgáló egy robot. A robot megkérdezi tőle:
– Mit kér uram?
– Egy Martinit.
– És mennyi az IQ-ja, uram?
– 168.
Ezután a robot elbeszélget vele a fizikáról, az orvostudományról és az űrhajózásról.
A férfit nem hagyja nyugodni a kíváncsiság, ezért később visszamegy a bárba.
Újra Martinit kér, és amikor a robot az IQ-ját kérdezi, azt válaszolja, hogy 90. Ezután jól elbeszélgetnek a fociról és az időjárásról.
A férfit még mindig nem hagyja nyugodni valami, ezért harmadszor is visszamegy:
– Mit kér, Uram?
– Egy Martinit.
– És mennyi az IQ-ja, Uram?
– 15.
A robot közelebb hajol:
– Ugye milyen szerencse hogy a miniszterelnök úr megvéd minket Brüsszeltől? Mert ő egy igazi hős ! Mert család védelmi akcióterv szóval akcióhős is és mer a Gyurcsány az is lopott és különben is Soros!!”
Eladott Ország
Ez a kormány vállalhatatlan, nem demokratikus, ez a kormány nem tehetséges kormány. Kifejezetten kárára van az országnak, Gazemberek, és idióták kerülnek magas pozíciókba, és veszik el az ország, és az itt élők lehetőségeit, a dilettanciájukkal, és aljasságukkal. Kötelességük lenne tisztes munkáért, tisztes munkabért biztosítani, jó minőségű oktatást, mindenki számára hozzáférhető egészségügyi ellátást, a szegénység felszámolása, a szociális háló tisztességes fenntartása. Tudom demagógiának hangzik, de nem kéne annak lenni. Politikai, és morális válságot, nyomort, szégyent, hoztank ránk, mielőbb menniük kell!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273731937_4600943093367026_2821223066908793199_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=fSi3WB8YLYkAX8-UzEA&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_FR4wJZB39XuKdO3AGasenGP9aFaUXVgT-rn1nM4yAZw&oe=6273EF94
Kéri László: A gazdasági életet felosztották maguk között, szétcsorgatták az Uniós pénzeket. Most már csak a lakosság van hátra, őket lehet fosztogatni. Az utolsó leheletükig ezt teszik.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272371938_4526308870830449_409941566906007528_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=5eJZcxoWG1sAX8kX0qJ&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-AO2w9KkKZoB0RZD1fI9Dr4_Uwx5fbN-4vfOyWXzmxjA&oe=6273D393
Magyarországot az Árpád - háziak tették naggyá, Szar-háziak meg tönkre!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274350176_486575056422787_3220494008325591942_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=nCCyewsoZYoAX_s2VFZ&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_2e_wHE0Vb5lmQCF3-sKSf9M9QpGYnaJzWxBB_tcds1Q&oe=6272BEDF
orsos vendel
"orsos vendel elárulta, milyen kormányt alakít" LOPOST !!!
Yoda69
@Pegero: Lehet, de attól meg az orban szart ne hagy a szad szélén.
Yoda69
@Pegero: Te roman gennyedek, nem eleg neked hogy orban a szadba szart?
Yoda69
@Pegero: Mert te szét durransz az IQ-tol, mi?
Sajnos néha le kell ereszkednem a szintedre, mert az ilyen agyatlan szellemi nyomorekok, csak az ilyen beszédből értenek.
csak úgy....
majd az elszabadult árak és az éhinség átprogramozza a fickós fidesz magyart,tán még a TV.-t is kibaxxa az ablakon ha jön a bugyuta fidesz propaganda ! :)
Gauntlet
@csak úgy...: sajnos már előbb érezhették volna, hogy kilátástalan szegénység van :( akkor április 3 se történt volna meg
csak úgy....
@Gauntlet: a fideszes népbutításnak is vannak határai,elönyei és hátrányai...,ök csak a kétes céljukat akarták elérni!
Yoda69
@csak úgy...: Hat en nem bizom ilyesmiben. Ez a 3 millio agyatlan fideSS hivo szerintem mar menthetetlen. Mennek az ehalalba, meg akkor is eltetik a fuhreruket. Kozben meg eneklik a piros paradicsomot. Ez mar annyira tragikus, hogy csak rohogni lehet rajta.
nyuggerpasi
Magyarországot a narancsos maffiától kellene megvédeni.
Uriel
Első kiegészítés

Ádám és Éva esete némi magyarázatra szorul. Rövid verzió:

Elb@szták. Menniük kellett. Ekkor bukta el az emberiség a tökéleteséget és az örök életet. Egy dolgot kért tőlük Isten, azt az egyet sem bírták betartani.
(Azt tudtad, hogy az Éden-kert a vízözönkor pusztult el? Addig a kor Disneylandje volt. Persze szigorúan csak kívülről, de lehetett szelfizni a kerubokkal és szüntelenül forgó lángoló karddal.
www.youtube.com/watch?v=UmFFTkjs-O0)
Szóval, azt mondta akkor Isten (nem magyarul!), oké, "íme, az ember olyanná lett, mint miközülünk egy: tudja, mi a jó, és mi a rossz. Most azért, hogy ne nyújthassa ki kezét, és ne szakíthasson az élet fájáról is, hogy egyék, és örökké éljen", és azzal a lendülettel levette a kezét az emberiségről, hogy megnézze mire mennek nélküle. (a történelemből jól látható, hogy mire ment az emberiség Isten nélkül).
De! Mert mindig van egy: de. Azért néha beavatkozik, mert terve van a földdel és az emberekkel...

Ez csak az előzmény volt. A zsidók elhagyásának más oka volt.
Aztán teltek-múltak az évek, és előkerült Ábrahám (Ábrám). És kiválasztotta őt Isten - vagyis nem a zsidókat választotta ki! Azon egyszerű oknál fogva, hogy akkor még nem voltak zsidók. Ábrahám sémita volt, és még akkor sem volt zsidó, amkor 99 éves korában körülmetélték.
Aztán az ezt követő ismert beszámolók után volt egy több százéves időszak, amit rabszolgaként töltöttek Egyiptomba. Ezalatt lett néppé, akiket Isten Mózes vezetésével kihozott Egyiptomból.
Aztán bla-bla-bla. Azért az megjegyezném, hogy ez a nép annyira kutyaütő volt, hogy egy hónapot sem bírtak ki. Amíg Mózes a hegyen volt, aranytárgyakból bálványt öntöttek maguknak...
"Ő átvette tőlük, vésővel mintát készített, és borjúszobrot öntött. Ekkor azt mondták: Ez a te istened, Izráel, aki kihozott Egyiptom földjéről." (a kor fideszesei)

De most nem ez a lényeg, hanem az elhagyás.
Isten bírákat állított, de egy idő után a környező népekhez hasonlóan királyt akartak...
Uriel
...maguknak, mert nekik nem volt jó Isten (hihetetlen, hogy mit műveltek ezek egész létezésük alatt az első pillanattól kezdve!)
Isten meg van olyan, ha Ez kell nektek, megkapjátok, mint üveggolyót!
"Ezt mondja az ÚR, Izráel Istene: Én hoztam ki Izráelt Egyiptomból. Én mentettelek meg benneteket Egyiptomnak és mindazoknak az országoknak a hatalmától, amelyek sanyargattak benneteket. Ti pedig most elvetettétek Isteneteket, aki megszabadított benneteket minden bajból és nyomorúságból. Hiszen ezt mondtátok neki: Tégy valakit a királyunkká!"
Na mindegy!

Lényeg a lényeg, 1018 - első bekezdés - "és idegenbe távozott"-hoz ez dukál egész pontosan:
Elhagyták Istent, mivel emberi királyt akartak - ezért "idegenbe" távozott. A zsidók jó szokásukhoz híven újra meg újra meg újra meg újra meg újra elhagyták őt, ezért Isten újra és újra prófétákat küldött hozzájuk, hogy figyelmeztesse őket, de megverték vagy megölték őket, aztán Istennek végleg tele lett a hócipője és Malakiás könyve (i.e. 440-es évek) után egész Jézus eljöveteléig nem szól hozzájuk egy büdös szót sem!

Lehet, hogy folytatom, lehet hogy nem. A szabad akarat már csak ilyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.