Nagyon szoros az összefüggés az uniós támogatások és a magyar gazdaság növekedése között. Magyarország elmúlt száz évének legsikeresebb évtizedeként értékelte a választási kampányban Orbán Viktor miniszterelnök a 2010 és 2020 közötti időszakot, a számok alapján azonban finomítani kell ezt az állítást. Közgazdász olvasónk az Eurostat adatait elemezve arra jutott, hogy Magyarország 2004-es csatlakozása óta alig lett volna gazdasági növekedés az uniós támogatások nélkül.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"...az egy főre jutó GDP vásárlóerőparitáson azt mutatja, hogy 2010 és 2020 között
a felzárkózás sebességében a volt szocialista országok közül Magyarország csak a hetedik, megelőz minket Litvánia, Észtország, Lettország, Románia, Bulgária és Lengyelország is."
Gazella
Hogy látszana a gazdaság dübörgés?? Hosz az EU pénzek éltették az országot! Na magyar szopj de nagyon!! Tegyük hozzá, hogy infláció mellé még kapunk a meglévő adók mellé jó pár adózást!!
Béla333
Mert a maffia jelszava: "Nekünk Magyarország az első!"
Mi lenne, ha nem ez lenne a jelszó? Akkor hogy is van ez?: "megelőz minket Litvánia, Észtország, Lettország, Románia, Bulgária és Lengyelország is."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.