Fürjes Balázs fideszes politikus, egyéniben elvesztette az országgyűlési választást Hajnal Miklóssal szemben, hétfő reggel beszólt a Momentum politikusának, hogy ne bojkottálja az új országgyűlés nyitóülését. 

Az atv.hu cikke szerint Fürjes Balázs fideszes politikus (aki jelenleg még Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár) hétfő reggel a Facebookon szólt be Hajnal Miklósnak, akivel szemben egyéniben elvesztette az országgyűlési válaszást a XII. kerület egészét és a II. kerület egy részét magába foglaló választókerületben.

Fürjes Balázs máris beleszállt az őt legyőző Hajnal Miklósba

Fotó: YouTube/Magyarország Kormánya/videórészlet

Fürjes a bejegyzésében többek közt úgy fogalmazott, hogy "a momentumos egyéni országgyűlési képviselő hagyja abba a bohóckodást és a parlamenti ellenzék tagjaként tisztelje meg választóit azzal, hogy képviseletükben bemegy a munkahelyére, részt vesz az Országgyűlés alakuló ülésén!"

Némi önkritikát ugyan gyakorolt a fideszes politikus, mivel a bejegyzésben a következőképp fogalmazott: 

„A budai 3-as választókerületben a választást elvesztő, de a szavazópolgárok majd 42 százaléka által támogatott képviselőjelöltként felszólítom a választást megnyerő, de abszolút többséget nem szerző képviselőt: ne bojkottálja az országgyűlés alakuló ülését!”

Fürjes arra is felkérte Hajnalt, hogy "ne legyen pártkatona", és menjen szembe a Momentum szerinte "egyre zavarosabb bojkottfelhívásával."

„Hajnal Miklós a teljes budai választókerületét képviseli, minden polgárt, aki a XII. kerületet és a II. kerület egy részét lefedő budai 3-as választókerületben él. Tetszik, nem tetszik, így döntött a budaiak relatív többsége. Ő a képviselőnk. Azoké is, akik nem választották meg, és akik összességében többen vannak, mint akik rá szavaztak”

– írta a fideszes politikus.

Fürjes a Momentum bojkottját "szalonbojkottnak" nevezte a bejegyzésben, mivel a Momentum "pár nap durcáskodás után" – fogalmazott a politikus – mégis bemegy letenni az esküt az alakuló gyűlésre a Parlamentbe, és csak utána bojkottálják magát az ülést. 

„Kérdés, hogy ezalatt a szalonbojkott alatt mit kell érteni? Talán beülnek a terembe, és a pad alatt csuriba teszik az ujjukat? Azzal a halált megvető bátorsággal, ahogyan összeálltak Gyurcsánnyal is?”

– tette fel az országgyűlési választáson egyéniben vesztes fideszes politikus.

Forrás: atv.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyuggerpasi
A vesztes inkább gondolkodjon el azon,hogy az értelmes emberek miért utálják őket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Balázs le kell nyelni a békát. Úgy néz ki a gazdagoknak sem tetszetek.
Németh István
A Fürjes Balázs azon túl, hogy ember és kifejezetten a politikai pályára termett személy az egyéniségéből eredően alapvetően becsületes, és teherbíró, a segítőkészsége empátiája elismerésre méltó! Hozzá képest ez a szar tróger nyikhaj senkiházi, szar szélhámos és beképzelt magát szépfiúnak tartó geciláda egyszerűen egy hülye állat! Ez nem a parlamentbe való hanem valamiféle buziklubba, tökszopónak!
nyuggerpasi
A vesztes inkább gondolkodjon el azon,hogy az értelmes emberek miért utálják őket.
Aki Én
@Németh István: Kezeltesd már magad, te elmebeteg féreg!!!
Németh István
@Horizont: @Horizont: @nyuggerpasi: @Aki Én: Na basszátok meg > egy iskolázatlan moslék szerencsevadász pöcs kell nektek??? Aki hülye barom és ott baszható át ahol akarják, hülye mindenhez az állam-igazgatástól kezdve a közgazdaságig, a könyveléstől az összeadásig! OLVASNI sem tud, barmok! miért nem végezett semmiféle iskolát? mert, hülye volt hozzá szopatni járt a kuplerájba seggfejek! ez kell nektek!
Németh István
Remélhetőleg > járjon be a parlament melletti metró WC-be a száját kimosni!
Németh István
Remélhetőleg > járjon be a parlament melletti metró WC-be a száját kimosni!
ómió
És Hajnal efftárs közgazdász-diplomája megvan-é már!?
drrotf
Szeretném, ha Fürjes Balázs azt is elmondaná, hogy a FIDESZ országgyűlési képviselői is nem csak a megválasztó fideszeseket fogják képviselni a Parlamentben , hanem a választó kerületben minden választót tekintet nélkül arra, hogy azok kire szavaztak.Ez így lenne igazságos!
Németh István
Abban biztos vagyok, hogy a Fürjes emberi módon helytáll minden vonatkozásban!
surdilloFUJT
@ómió: Az biztos megvan,DE a te eszed már a Holdon,a nyelved meg a pofád a vezíred hátuljában,fidessköcsög!!!
ómió
@surdilloFUJT: Szóval, az is úgy van meg, mint jelenleg az eszed! Ergo sehogy! Böszme efftársad ánuszából, amúgy, mindig ennyire "magadon kívül" szoktál óbégatni, vagy csak most így, a választási bukta miatti túlzott szorítása teszi ezt veled?
Németh István
@surdilloFUJT: @drrotf: @sgl: Úgy elmondom nektek hogy az esküt nem tett képviselők nem képviselők! Az hogy alternatív esküt tettek az nem ugyan az minta magyar nemzet törvénye, alkotmánya a legfelsőbb nemzeti dokumentum! Ezek nem képviselők akarnak lenni, hanem pénzfejő gépek az ország terhére! aljas szar trógerek! Ezt lehet cicomázni azzal is, hogy moslék csőcselék! Alul képzett maki majmok! valószínű,hogy a soros gyurka farkára esküdtek fel! Az a sorosnál nyerő lehet, e hazában nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.