A házelnök kissé idealisztikusan értékelte Magyarország helyzetét.

Kövér László: Magyarország tekintéllyel bíró ország, amely minden polgárának élhető otthont biztosítMTI/Koszticsák Szilárd

Ahogyan megírtuk, kevesek meglepetésére, Kövér Lászlót ismét megválasztották házelnöknek a fideszes többségű parlamentben.

Tagadhatatlan, mert a tények igazolják, hogy nemzetünk, társadalmunk, családjaink állapota, helyzete, boldogulási esélyei ma jobbak, mint a rendszerváltozás kezdete óta bármikor

– jelentette ki Kövér László hétfőn az Országházban. A házelnök köszöntőjében kiemelte: a választás eredményének alakulását legerőteljesebben éppen ez határozta meg.

Hangsúlyozta:

Magyarország ma egy erős, emelkedő pályán mozgó, tekintéllyel bíró ország, amely minden polgárának élhető otthont biztosít és amelyet az európai politikában senki nem hagyhat számításon kívül.

Ugyanakkor a veszélyek korát éljük, és mindazt, amit az elmúlt 32 év munkájával elértünk, ma újra veszély fenyegeti: pénzügyi-gazdasági válság, illegális migráció, világjárvány és a szomszédban dúló háború – magyarázta Kövér László.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
MEG A JÓ KURVA ANYÁD TE MOCSOK PÁPAI KANÁSZ!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
te egy ócska paraszt-bunkó vagy - ráadásul egy rohadt komcsi tróger -, mit tudsz te a polgárságról??? =))
dr. prédikátor
MEG A JÓ KURVA ANYÁD TE MOCSOK PÁPAI KANÁSZ!!!
tudode
Sok(k) víz lefolyt a Dunán az óta, mióta a vice házmester igazi liberálisként hasonLÓRÓL nyilatkozott a liberálisok kongresszusán, emigyen
.
----- liberális
www.youtube.com/watch?v=crRGp7aL3Ow&t=22s
.
"""" A budapesti liberális világkonferencián készült riport Kövér Lászlóval és Orbán Viktrorral""""
-------------------
.
Az óta forDÚLT a kocka, és a fideSS alapítók selejjei lepipálják még a bagdadi tolvajt is, aki nem saját zsebére, a szegényk érdekében csóriKÁZOTT!
.
------A bagdadi tolvaj (1978) MTV-s TV felvétel (1v)
www.youtube.com/watch?v=BkHPcHXYtG4
-------------------
.
Satnya banda, akikről a fideSS alapítók is alig várják, hogy lejárjon a capcarájuk azok, akik már nem nyílllal, karaktergyilkolással torolják meg a kritiKUSUKAT!
Clavigo
@Maccska: Mikor születtél ,,öreg..? Tegnap ? Úgy nézem,,fingod nincs a pápai surmó felemelkedéséről,,pályafutásáról.. Tanulgassál,,kicssákó...,, figyelj- fülelj...
Clavigo
Te mocskos szarfaszú pápai muzsik... Az élhető otthont ,,én biztosítottam ,saját magamnak... !!! Neked ,,Te Faszfej,,semmi közöd nem volt hozzá ..,,szarfaszú Senki .!!
Clavigo
@Maccska: Aha,,,Xar ügy ,,hogy úgy tájékozódsz,,mint egy kiszántott egér ...Azért ne add fel,,tanulgassál,tanulgassál,,,,Egyszer csak felszáll a köd,,,,az agyadról.
CsipkeRózsa
@Maccska: 17:27

Olvasd el sgl 16:48 hozzászólását, és azt is olvasd el, amit ott belinkelt .
Nessy
Ha lehet, ezt azoknak ne mesélje, akiket a bedőlt hitelek miatt kilakoltattak! Ezt a glória szidolozást! A híveket már teljesen elvakítja a ragyogása!
kereső
Igy igaz. Igaz, hogy ehhez "polgárt" nagyitóval kell keresni. De az mind jól él, és tekintélye is van.
Clavigo
@Maccska: Ha az IQ- hányadosod nagyobb lenne a kalap,vagy cipő méretednél,,lenne esélyed a csiszolódásra... Azért ne add fel...
simmering73
@Clavigo: Egy szellemileg alultáplált gyökér. Kiaf@szom ez a sokadik nicknéven? Mert a pofája az első perctől kezdve nagy.
Clavigo
@Maccska: Tényszerű..(?)... Az eléggé tényszerű,,hogy hülye vagy ...,tájékozatlan,,stb .Mást nem csinálsz,,mint beszólogatsz az itt kommentelőknek ..." Kövér sosem volt komcsi "..(?) Hány éves vagy kisöreg,,? 5-6..? Lehetnél szerényebb is,,,ha már ilyen sötét vagy .
Manhattan
@Maccska: 1990-ben még megvolt a dolgozat, a 2000-es állományrevízió viszont már nem találta a helyén. Amúgy akkor 1827 dolgozat közül három nem került elő – az egyik Gyurcsányé volt.
Ám a politikus közgazdasági karon szerzett diplomáját ez sem veszélyezteti, mivel az ottani felvételi vizsga és tanulmányok függetlenek az első diplomától...
Remélem, neked kettőnél több van!?
justhpeter
Felháborítónak tartom, hogy Magyarországon egy közjogi méltóság nem tud hozzájutni a számára égetően szükséges gyógyszerekhez és nap mint nap annak van kitéve, hogy az állapota folyamatosan romolhat.
human
A tekintély nem egyenlő a kivagyisággal, Kövér elvtárs!
Gauntlet
aha, külföldön- mert előlletek már az összes fiatal odament.
nezelodo
Az egyensúly kedvéért szót emelhetne az új cicusunk, (a neve írásmódja miatt Lőrincze L. forog a sírjában), a Sümegen felívelő pályára állt, érettségi nélkül, (illetve vásárolt bizonyítvánnyal), karriert és kétmillás havi fizetést elért, fideszes polgi párjáról is, aki újabban már doktori címmel gyarapodva, covidos egészségügyi szolgáltatást nyújt a szomszéd kisvárosban. Lenne még mit felemlegetni orosz nyelvvizsgákról pl Szombathelyen, vagy más fideszesek vásárolt iskolai végzettségéről is, és a már bírósági ítélettel igazolt csalásairól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.