Ma hajnalban randalírozó fiatalok egy csoportja meggyalázta a Dohány utcai zsinagóga épületét – közölte Facebook-oldalán Niedermüller Péter, Erzsébetváros polgármestere.

Levizelték a Dohány utcai zsinagógát
Fotó: Facebook/Niedermüller Péter

Azt írja, a vandálok náci jelszavakat üvöltöztek, üres sörös dobozokat hajigáltak, sőt, levizelték a zsinagóga falát.

Niedermüller szerint minderre nincs mentség. Sem az életkor, sem a részegség, sem semmi nem magyarázhatja ezt a viselkedést.

Polgármestereként, és mint magyar állampolgár mélyen megvetem és elítélem ezt a magatartást, és egyben bocsánatot kérek zsidó honfitársaimtól, hogy ez megtörténhetett

- írja a polgármester, aki Szücs Balázs alpolgármesterrel gyertyát gyújtott azon a helyen, ahol a fiatalok tegnap éjszaka meggyalázták a zsinagóga épületét.

Forrás: Facebook

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Jól tették! Én oda is szartam volna csak úgy!Kárt nem okoztak,akkor mi a gond?? Csak gyakorolták a szólás szabadságot ehhez joguk van!!
Pálinkás Pál
és akkor mi van?...kissé unalmas már a zsidó ajvékolás...
kissé felnőttem
miért akadtok ezen meg a teve székházat ki vizelte annó le? nem éppen tábornok? hát ha alig van WC akkor hová bujjon az ember jól megfázva vagy besörözve Bocs ? annó voltak WC is és ma csak ZÁRT ajtók? akkor? 200 -500 FT EGY PISILÉSÉRT ? hát szar lett a világunkból nem városiasodás .
ómió
Csak nem, mert oda is "rémisztő" fehér heteró "képződmények" járnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.