Gumilövedékes fegyverrel lőttek rá egy férfira hétfőn a fővárosban. A meglőtt férfi súlyos szemsérülést szenvedett, az elkövetőt és társait elfogták – közölte a rendőrség a honlapján.

Gumilövedékkel lőttek szemen egy férfit Budapesten
Fotó: Pixabay

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint késő délután a főváros XXI. kerületében szerelemféltés miatt vitatkozott össze két férfi. Egyikőjük egy gumilövedékes fegyverrel lőtt rá a másikra.

A fegyveres támadó ezt követően három társával autóval akart elmenekülni, de a rendőrök elfogták őket. A négy férfit előállították, elszámoltatásuk folyamatban van.

A meglőtt férfit a mentők súlyos szemsérüléssel vitték kórházba – írta a rendőrség.

Forrás: police.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Maccska: Lehet. A tévedése 2006-ban volt, amikor a fideszcsürhébe (amikor a csicskái szétverték a tv-székházat vagy az Astoriánál) nem élessel lőttek. Ha ott és akkor a sarkára áll (és a parlamenti uszítókkal együtt) súlyos évekre börtönbe küldi őket, akkor az Orbánt és talpasait mára a pöcébe dobhattuk volna. És a feldúlt váris helyreállítási költségeit is megspórolhattuk volna.
Megfelelő embert(??) és Pártot a megfelelő helyre. Nem 2/3-dal, hanem 10 évvel. És nem a Parlamentbe, hanem a Csillagba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@Namely: Nem szemmagasságban kilőtt, hanem megpattanó (gurulatot kapott) gumilövedék találta el a többször felszólított, agresszív tömeg EGYETLEN EGY tagját! Előtte és utána a csürhe kockakövekkel és egyéb mozdítható tárgyakkal dobálta a rendőröket!!! Autókat borítottak fel, kirakatokat zúztak be és gyújtogattak!!!
Aki Én
@Namely: A világon nincs olyan hely, ahol nem használnak minimum gumilövedéket hasonló helyzetben.
Fideszesek azt kérték számon, miért nem használt éleslőszert a rendőrség.
Százezreket, milliókat tartottak rettegésben a felhergelt huligánok, akik konkrétan szétverték a fél várost, tankkal furikáztak a tömegben...
Nessy
@Namely: Saját magukat sebesítették meg a rendőrök, az autók maguktól gyulladtak ki. a tv más felvételeket közvetített mint ami épp történt. Áldott szeletív memória!
Emmersson71
@Namely: "Éles lőszerrel töltött fegyvert kellett volna a 2006-ban az MTV székházat ostromló tömeg ellen használni. Ezt az álláspontot képviselte Nyitray András korábbi fideszes országgyűlési képviselő...

A honatya az ostorom másnapján a honvédelmi és nemzetbiztonsági bizottság együttes zárt ülésén érvelt az éles fegyver használata mellett. Az ülés jegyzőkönyveinek titkosítását a közelmúltban oldották fel. Ebben az szerepel, hogy a képviselő szerint "isteni szerencse, hogy ott nem halt meg egy-két rendőr, meg egy-két nem rendőr is. Hozzáteszem, mert ott össze-vissza hajigáltak köveket. Ha ez nem elég ok arra, hogy valaki használja a fegyverét akkor itt nagy baj van"."

www.delmagyar.hu/kecskemet-es-kornyeke/2011/02/nyitray-eles-loszert-kellett-volna-hasznalni-az-mtv-ostromnal
kereső
Toroczkai /Tóth(Tutsek) László ma büszke tagja a magyar országgyűlésnek, miközben Kanada kitiltotta terrorizmus vádjával. És a magyar országgyúlés alelnöke dúró dóra- aki nyilvánosan könyvet tép szét. Miközben a magyar miniszterelnök cinkosa egy lator állam vezetőjének. Nem hiszem, hogy 1989 táján erről "álmodoztunk".
Katalina62
Nem igazán hiszek a 2006-os szemkilövésben, mert az állítólagos áldozat olyan mint Calambo felesége, beszélnek róla, de sohasem láttuk! Ha
tévedttem, elnézést, de ha ez személy létezne a Fidesz úgy hordozta volna körbe mint a véres kardot! Az ő szemszögükből ez logikus lett volna, de ez tudtomal nem történt meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.