Mivel nem születtek intézkedések Magyarországon az Európai Bizottságnak a jogállamisággal kapcsolatos aggodalmainak orvoslására, az uniós bizottság úgy véli, hogy az Európai Unió költségvetése, pénzügyi érdekei veszélyben vannak – jelentette ki az Európai Bizottság igazságügyi biztosa Strasbourgban kedden.

"Nem tudok pozitív fejleményekről beszámolni a jogállamiság helyzetével kapcsolatban sem Magyarország, sem Lengyelország esetében"

- fogalmazott Didier Reynders, az Európai Parlament plenáris ülésének a jogállamiság magyarországi és lengyelországi helyzetéről folytatott vitáján.ű

Reynders: az EU pénzügyi érdekei veszélyben vannak Magyarországon

Illusztráció: Pixabay.com

Kijelentette: az Európai Bizottság nem habozik használni a rendelkezésére álló eszközöket az unió alapértékeinek és pénzügyi érdekeinek megvédésére.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 18:28
Kaptál már egy korrekt, higgadt választ, minek hisztizel? Olvasni nem tudsz?
Toller Béla írta május elsején, a délután végén:
@KisTehen: Mielőtt elgaloppíroznád magad, tehén, tudnod kell, hogy nem lesznek fedél nélkül, előkészített helyekre mennek, csak az átmeneti szállásokat szabadítják fel a németek. Sok afgánnak most lesz igazán végleges letelepedési helye, mert eddig a táborokban, vagy akként használt létesítményekben laktak. Még mielőtt dramatizálnád a helyzetet, tájékozódj ! Végre, legalább egysuzer nézz utána annak, amit mondasz ! Hja, és persze foglakozhatnál a nagy magyar részvétlenségi helyzettel is !
Rockxy
"...az EU pénzügyi érdekei veszélyben vannak Magyarországon"
ojjajj!
hát még a magyar pénzügyi érdekek nyugaton mekkora veszélyben tengődnek!
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 18:35
Nem bocika, ez egyáltalán nem olyan, bár talán a mentelmi jog megvonásával talán párhuzamba állítható.
Ha nem érted, nem baj.
Apropó, a kettős/többes látásodat kezelteted már? Nehogy a legelő felé haladtodban el akarj menni a két fa között, melyeknek csak egyike valós.
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 18:38
Ezt mégis, miből vezetted le? Úgy látszik, se agysebész, se atomfizikus nem lehetsz, esetleg statisztikus a KSH-nál, az meg tudjuk mennyit ér.
A kényszeres vigyorgásod idegi alapon jön, vagy pedig zavarban érzed magad?
Higgadj le, attól megnyugszol.
csak úgy....
@KisTehen: boci,ti bálványimádók ,akiknél valóban valami nagyon félrekattant..,persze ezt nektek a történelem sem tudja majd bizonyitani,mert a hülyék korán halnak...
ómió
Az EU bolsi csicskásai így hazudják!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.