Férfiakra és nőkre is kiterjedő általános hadkötelezettség bevezetését szorgalmazza Schmidt Mária a Pesti Srácokon megjelent vitairatában. A Terror Házát igazgató törtész Ukrajna Oroszország elleni megtámadásából levezette, hogy az Egyesült Államok célja Putyin megdöntése, és aki ellenszegül érdekeinek, azt letörli a térképről. Szükségesnek látja az általános hadkötelezettség bevezetését Schmidt Mária, aki szerint a szomszédunkban nem Oroszország háborúzik Ukrajnával, hanem valójában az Egyesült Államok Oroszországgal. A történész a Pesti Srácok felkérésére írt, a Vita a nemzeti blokk feladatairól című sorozatban megjelent vitacikkében kifejtette azon álláspontját, miszerint a háborút, „és ez mostanra mindenki számára egyértelmű”, az USA vívja Oroszországgal az ukránokon keresztül, „és feltett szándéka, hogy Európát is hadviselő féllé tegye”.

Forrás: hang.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mi szoltunk elore, hogy a fideSS vissza fogja allitani a kotelezo sorkatonasagot. Csak a 3 millio sotet agyatlan fideSS barom, nem tajekozodik, csak naphosszat a Kossuth-radion csung.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Na, kocogjon el a "történész asszony" a pokolba, az ötletével együtt! Ha emlékeim nem csalnak még a 90-s évek elején az egészségügyben bevezették a nőknél a tartalékos katonaságot. Még a CB rádión szekáltak a többi kórházi szállítás vezetők, hogy megkérdezik a koromat, és csak utána indulna, mert én egy hét alatt megreformálok mindent. És tényleg! 1940-től kezdődően lett kötelező!
kereső
@Peller Anikó: Akkor reklamáljon Marinál.Nem én akarom a hadkötelezettséget.
Macskaszem
Elmész te a Qrva anyádba Bandzsamarcsa. MZP-re fogtátok, de legalább észreveszik a birkák, hogy milyen hazug aljadékok vagytok. Lesz itt átkozódás ha be lesznek sorozva ők is meg a fiaik, lányaik is.
fergeteg
Igen katonának a fiatalt. Megyek levente kiképzőnek.
A fiAtal ott emberesedik. MINDENKIT KATONÁNAK.
Peller Anikó
@förgeteg: neked kotona kellett volna, de románba úgy tűnik az is lukas volt.
division
@kereső: @Horizont: Ránk már nem terjed ki pont szerencsére, de amúgy valóban a sorkatonaságra gondoltam, összekevertem. Az meg hogy kire szavaztam, nos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.