Férfiakra és nőkre is kiterjedő általános hadkötelezettség bevezetését szorgalmazza Schmidt Mária a Pesti Srácokon megjelent vitairatában. A Terror Házát igazgató törtész Ukrajna Oroszország elleni megtámadásából levezette, hogy az Egyesült Államok célja Putyin megdöntése, és aki ellenszegül érdekeinek, azt letörli a térképről. Szükségesnek látja az általános hadkötelezettség bevezetését Schmidt Mária, aki szerint a szomszédunkban nem Oroszország háborúzik Ukrajnával, hanem valójában az Egyesült Államok Oroszországgal. A történész a Pesti Srácok felkérésére írt, a Vita a nemzeti blokk feladatairól című sorozatban megjelent vitacikkében kifejtette azon álláspontját, miszerint a háborút, „és ez mostanra mindenki számára egyértelmű”, az USA vívja Oroszországgal az ukránokon keresztül, „és feltett szándéka, hogy Európát is hadviselő féllé tegye”.

Forrás: hang.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mi szoltunk elore, hogy a fideSS vissza fogja allitani a kotelezo sorkatonasagot. Csak a 3 millio sotet agyatlan fideSS barom, nem tajekozodik, csak naphosszat a Kossuth-radion csung.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Mi szoltunk elore, hogy a fideSS vissza fogja allitani a kotelezo sorkatonasagot. Csak a 3 millio sotet agyatlan fideSS barom, nem tajekozodik, csak naphosszat a Kossuth-radion csung.
kissé felnőttem
eridj menj önkéntesnek ott a helyed vidd vikikét is
kereső
Ezek a fideSS-es "béke" emberek.
Mondsza csak Mária, mi közünk nekünk ahhoz, hogy az USA mit akar tenni putyinnal? Javaslom, határolódjunk el ettől a kérdéstól- maradjunk ki ebből, mert ez nem a mi háborúnk lesz! Ezért aztán értelmetlen az általános hadkötelezettség- hiszen minket nem fenyeget az USA, mert ugyanannak a katonai szövetségnek a tagjai vagyunk.
kissé felnőttem
@Horizont: hazudtak többet mint amit Gyurcsányra fogtak és még ma is azt hitetik el az ostoba sleppjükkel.
division
@Horizont: @Yoda69: Örülök annak, hogy megszűnt a hadkötelezettség, de a mai gyerekek jelentős részét szívesen látnám ott 3 (vagy akár 10?:-)) ) évig, kemény rendszabályok között. Persze ne vezessék be, mert még nekem is vannak kiskorú gyermekeim, és ugye akkor nekik is kellene majd menni, hiába nem olyanok mint sokan mások.
volvós
...prosti srácok...ez minent megmagyaráz !!!
kereső
@division: Az általános hadkötelezettség Rád is, és nejedre is kiterjed, amennyiben még nem vagytok 50+ évesek. Nem gyerekekről szól ez.
vacsi
@kereső: Azért ezt Te sem gondolod komolyan!
vacsi
@Horizont: Sajnos, mindegy, ki kire szavaz - ha megtámadnak, akkor valóban bárki behívható, sajnos, a II. világháborúban még a 60 éveseket is elvitték - sokat ott pusztultak közülük.
Manhattan
Kancsalmaris könnyen beszél, az ő kisfiát, vagy kislányát ( ki tudja valójában mi?) nem fogják bevinni.
Tekintettel arra, hogy veszélyt jelent a fiukra.
Béla333
Akkor most ki is vinné háborúba a gyermekeinket? A Márki-Zay és az ellenzék?
CsipkeRózsa
Kár, hogy ez a cikk nem jelent meg a választások előtt!
Béla333
@CsipkeRózsa: 18.36
Teljesen mindegy lett volna. Nem hisznek ezek a szemüknek, csak annak, amit a maffia a szájukba rág...
Peller Anikó
@kereső: Hát azt, hogy őt is viheti ez a kancsalfa nő. Hoppá.
Nessy
Na, kocogjon el a "történész asszony" a pokolba, az ötletével együtt! Ha emlékeim nem csalnak még a 90-s évek elején az egészségügyben bevezették a nőknél a tartalékos katonaságot. Még a CB rádión szekáltak a többi kórházi szállítás vezetők, hogy megkérdezik a koromat, és csak utána indulna, mert én egy hét alatt megreformálok mindent. És tényleg! 1940-től kezdődően lett kötelező!
kereső
@Peller Anikó: Akkor reklamáljon Marinál.Nem én akarom a hadkötelezettséget.
Macskaszem
Elmész te a Qrva anyádba Bandzsamarcsa. MZP-re fogtátok, de legalább észreveszik a birkák, hogy milyen hazug aljadékok vagytok. Lesz itt átkozódás ha be lesznek sorozva ők is meg a fiaik, lányaik is.
fergeteg
Igen katonának a fiatalt. Megyek levente kiképzőnek.
A fiAtal ott emberesedik. MINDENKIT KATONÁNAK.
Peller Anikó
@förgeteg: neked kotona kellett volna, de románba úgy tűnik az is lukas volt.
division
@kereső: @Horizont: Ránk már nem terjed ki pont szerencsére, de amúgy valóban a sorkatonaságra gondoltam, összekevertem. Az meg hogy kire szavaztam, nos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.