Egy szerda este megjelent kormányrendelet szerint a jövőben ismét a Terrorelhárítási Központ felel majd a köztársasági elnök állandó védelméért.

Áder nem bízott a TEK-ben, de most visszajön: Novák Katalint már újra a terrorelhárítók védik majd

Fotó: pixabay.com

A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársa egy AR-15-MX gépkarabéllyal a HM Arzenál Elektromechanikai Zrt. kiskunfélegyházi gyárában tartott bemutatón 2020. november 6-án. A német-magyar ipari együttműködés révén a HM Arzenál Zrt.-nél folytatódik a bajor Unique Alpine AG mesterlövész- és vadászfegyvereinek gyártása. MTI/Rosta Tibor

Az elmúlt időszakban a TEK csak a miniszterelnök, a külügyminiszter és a legfőbb ügyész védelmét látta el, miután Áder János őrzését 2015-ben a Készenléti Rendőrség vette át – emlékeztet a 24.hu.

Áder János nem bízott meg a TEK-ben

A Hvg.hu akkor azt írta: Áder bizalma azért rendült meg a terrorelhárítókban, mert az Orbán Viktorral folytatott beszélgetéseiből világossá vált számára, hogy a miniszterelnök minden programjáról tud. A TEK főigazgatója, Hajdu János korábban Orbán Viktor biztonsági főnöke volt.

Áder leköszönésével azonban visszaáll a korábbi rend, a május 10-én hivatalba lépő Novák Katalin védelméért már a TEK felel.

A TEK május 10-étől tehát már nem csak Orbán Viktor miniszterelnök, Szijjártó Péter külügyminiszter és Polt Péter főügyész védelmét szervezi meg és hajtja végre, hanem a köztársasági elnökét is

Címlapkép: MTI/Rosta Tibor

Forrás: 24.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Múlik az idő, de azt hiszem, nincs az az intervallum, ami elhomályosíthatná a hölgy totális alkalmatlanságát egy nemzet elnöki feladatainak az ellátására. Az meg már nagyon unalmas, hogy brahira eltartsunk - ráadásul egy életen keresztül és iszonyatos pénzekért - egy komplett családot csupán azért, mert anyuka/apuka kapott egy címet. Kiemelem: méltatlanul.
Annyi már a saját lábunkon álló fideszes, hogy mozdulni nem tudunk tőlük.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Évente 100 milliárdért...?? Vagy keveset mondtam?
sokanvagyunk
Ez attól függ, kitől kell megvédeni a "köztársasági" elnököt - Áder talán úgy vélte, a regnáló hatalom volt veszélyes rá?
justhpeter
A csajnak minden jó, amit a führere kitalál.
Nyírfa
Múlik az idő, de azt hiszem, nincs az az intervallum, ami elhomályosíthatná a hölgy totális alkalmatlanságát egy nemzet elnöki feladatainak az ellátására. Az meg már nagyon unalmas, hogy brahira eltartsunk - ráadásul egy életen keresztül és iszonyatos pénzekért - egy komplett családot csupán azért, mert anyuka/apuka kapott egy címet. Kiemelem: méltatlanul.
Annyi már a saját lábunkon álló fideszes, hogy mozdulni nem tudunk tőlük.
nemkati
@sokanvagyunk: Áder azért bízta az őrizetét a Köztársasági Elnöki Őrségre, mert a TEK 2019-ben megfigyelte és lehallgatta a parancsnokot és annak egyik munkatársát. Persze, lehet, hogy kiemelt pozícióban levő személyt is ajánlatos megfigyelni, lehallgatni, mert ki tudja, az is mire vetemedhet. Legalábbis a megfigyelő szempontjából lehet veszélyes az illető. :))) Bizony, senkiben, még a saját embereiben sem bízhat meg egy hatalom.
Gauntlet
lehet mindennap meg is motozzák. nehogy legyen nála magnó mint Öszöd előtt az emeszpéseknél.
Gauntlet
@Nyírfa: jha, sajnos a nemzet lábára álltak, és mosolyognak cefetül.
megnézném a rájuk szavazó miből él- de gondolom nem ez járt a fejében mikor szavazott.
Nyírfa
@Gauntlet: 10.19

Kaján vigyornak nevezném azt a mosolygást. Érdemes megfigyelni őket a fotókon, olyan sunyi, cinikus, öntelt vigyor ül a képükön, ami ki is fejezi a fidesz hitvallását.
A rájuk szavazó...hát, nem hinném, hogy fel tudja mérni, mi, miért történik körülötte. Felmérések szerint a fidesz rajongótábora jellemzően iskolázatlan.
csak úgy....
azzal dicsekednek,hogy magyarország európa leges leg biztonságosabb országa ,ennek ellenére milliádokat költenek a saját védelmükre! talán egy kissé túlzottan beszariak a föfideszesék..
ómió
Ha efftárs lenne, tuti a Vörös Őrséghez ragaszkodna!
Béla333
Nem bízott a TEK-ben, mert spionkodtak, minden sóhajtásáról beszámoltak a maffiafőnöknek.
Folyamatos megfigyelés alatt volt a TEK által.
nezelodo
Nem bízott a TEK-ben és őbenne sem bízott Orbán, úgy ahogy senkiben sem, hiszen túl sok mindent tudnak egymásról. Ráadásul egyik sem akar a Simicska sorsára jutni. Így majdnem ebben is leutánozta a példaképét a vezér, és magyar Hodorovszkíj lett a Lajosból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.