A hírt, mely szerint a médiaszemélyiség életét vesztette, a felesége, Berki Mazsi is megerősítette, a gyászoló özvegy ezekben a percekben is a helyszínen tartózkodik és vigasztalhatatlanul zokog.

Berki Krisztián édesanyja is megszólalt fia halála kapcsán: "Megállt a szíve"

A Blikk időközben elérte telefonon Berki Krisztián édesanyját, aki lapunknak azt mondta:

Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam... Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt. Nem fogom fel, úgy tudom nem volt beteg, nem volt semmi baja

- mondta a Blikknek zokogva Berki Krisztián édesanyja, Júlia.

Forrás: Blikk.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Általában ha valaki meghal annak megáll a szíve így is úgy is...Lehet természetes úton vagy kábítószer fogyasztás közben vagy gyógyszer túladagolás miatt! Én az utóbbi kettőre tippelek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Hat mindenesetre molnar ricsit konnyebb volt a boriben eltenni lab alol, mint Berkit...
rokker33
Általában ha valaki meghal annak megáll a szíve így is úgy is...Lehet természetes úton vagy kábítószer fogyasztás közben vagy gyógyszer túladagolás miatt! Én az utóbbi kettőre tippelek!
KisGenyo2
@karma1: Lehet egy helyről vették a drogot, meg a gyúrós "cuccokat".
Nyírfa
Akárki is volt , akárhogyan is élt, ez egy anyának ...nem is kell mondanom.
Csizmás Kond
...azt is írják, hogy felkötötte magát...
Eladott Ország
Ezek a munka temetésére is csak azért nem mentek el M. Richárddal együtt, mert nem ismerősük. R.I.P.
i.gifer.com/TzZ7.gif
Gyurka80
@karma1: Te bolond vagy!Ki a fene tette volna el ricsit?! A koksz az oka!
Nyírfa
@Horizont: Most olvastam, hogy a rendőrségi jelentések szerint az erkélyén találtak rá. Ki is feszítettek egy paravánt. Talán levegő után kapkodott, segítséget akart kérni.
karma1
@Nyírfa: Nezd, en mindent elhiszek. Azt is, hogy azt mondjak, hogy szivrohamban halt meg. De azert ha a szomszedok napokon at kiabalast, balhet hallottak a lakasbol , minden nap, akkor en feltetelezem, hogy nem egyedul csinalta a balhet. Valakinek ott kellett lennie, es lehet, hogy tett is valamit ellene (marmint berki ellen) . Nekem aztan tokmindegy, de 41 eves, altalaban egeszseges emberek nem nagyon szoktak ilyen hirtelen ok nelkul meghalni. Amikor a veszekedesk tortentek, hol volt Mazsi meg a kisebbik lanya? Vele balhezott? Gondolom, a szomszedok tobbet tudnak.
karma1
@KisGenyo2: Benne van a pakliban... Egyikuk sem volt absztinens...:)
Nyírfa
@karma1: 03.25

Vele volt a kislánya.
Tegnap olvastam, hogy évekkel ezelőtt egy tévéműsorban , amely a küzdelemre épült, rosszul lett, elájult, rohantak hozzá a mentősök. Állítólag messze nem volt olyan állóképessége és fizikuma, mint amire a megjelenéséből lehetett volna következtetni.
Hogy együttesen mi minden vezetett a korai halálához, ki fog derülni.

A "Ricsinek" szörnyűbb lehetett: ágyhoz bilincselve, a legteljesebb kiszolgáltatottságban haldokolni, egyedül...
karma1
@Nyírfa: Nem oromkodom egyikuk halalan sem, mert Berki ket pici gyereket hagyott hatra - de azert aki mindket vegen egeti a gyertyat, annak azert all az zaszlo. Berki is mindent kiprobalt, amitol "edes az elet" - ricsi pedig egy hetprobas bunozo volt, akit viszont teljesen feleslegesen bilincseltek az agyhoz - aki valaha is latott stroke-os beteget, az tudja, hogy egyedul nmeg fel sem tud ulni aznagyon, nem hogy megszokni. (Gondolom azert volt lebilincselve, hogy ne tepje ki magabol a tuket, infuziot, es ne vagja bele valamelyik apoloba vagy orvosba. Nagyon nehez veg - de benne sem volt irgalom az aldozata irant - 10evet ult le fegyhazban egyb gyilkossagert, es utana lett kubatov/orban kedvenc).
Nyírfa
@karma1: Hajdú nyilatkozta tegnap a híradóban, hogy Berki magánember- arca nem egyezett a nyilvánosság felé mutatottal. Az nem egyedi, többnyire szerepjátékokkal múlatjuk az életünket. De: az is elhangzott a riportban, hogy Berki szabályosan utazott arra, hogy megutálják. Ez a bibi, hogy miért? Miközben minden sejtje a szeretet után nyúlt volna.
karma1
@Nyírfa: Amikor valaki ilyen nagykepuen,- mint ahogy o tette- botcsinalta celebkent bekerul a bulvarba, akkor senki sem fog erdeklodni a legmelyebb maganelete irant, mert azt mond, amit akar!
Lehet, hogy a negy fal kozott, este a sotetben a haloszobajaban sohajtozott, es azt kivanta, hogy miert nincs egy viragos reten, kankalint szedegetni, - de a valosag nem ezt mutatta! Azt az oldalat mutatta meg, amit nehanyan nagyon macsonak es kovetendonek tartottak - hat sztem azoknak megvolt a 15-os IQ-ja is - , de a tobbseget taszitotta! Bekepzelt volt, pokhendi, a nokkel ugy bant, mint a cseledekkel, nyilvanosan legalabbis. Fitogtatta a gazdagsagat - kozben meg szazmilliokkal tartozott az adohivatalnak - a legintimebb dolgait is kipakolta ujsagnak, netnek, instara, mindenhova - szoval en inkabb a ket artatlan kislanyat sajnalom, meg egy kicsit a ket anyukat is, akik nem eppen a diplomaikrol hiresek, es Berkin keresztul akartak celebek lenni. Nem tudok erte sirni, mert nem volt az a szeretheto ember - egyedul a fiatalsagaban sajnalom, hogy ilyen fiatalon kellett elmennie
Nyírfa
@karma1: Engem az okozatban mindig az ok érdekel, ezért kérdéseket teszek fel, magamnak, a környezetemnek, az általam elérhető legmagasabb tudatszintnek, azért, hogy értsem, mi miért történik, s ha valaminek a nyomára bukkanok, azt megoszthassam.
Ha valaki, akkor te tudod, hogy a félelem mi mindenbe viszi bele az embereket, hogyan hajlítja el őket az önvalójuktól. Talán nehéz elhinni, hogy ez a nagydarab ember tele volt gáttal, amit a választott attitűdjeivel próbált kompenzálni, de, úgy hiszem, olyan falakat emelt maga köré, amelyek már nem védték, hanem bezárták.
Erről beszélni , közösen és nyíltan, itt és tágabb nyilvánosság előtt, a médiákban, az iskolákban, nagyon fontos: hogy felismerhetőek és elkerülhetőek legyenek a buktatóink.
Ha a gyerekek problémáit még időben feltárjuk , és velük együtt építünk fel új stratégiákat, akkor sok-sok tragédia helyett önmegvalósító , kiegyensúlyozott emberek fogják benépesítené a földet.
karma1
@Nyírfa: Nagyon jo meglatas... De eppen ezt a lehetoseget zarta be a pedofil torvennyel orban. Mert amikor elinditotta a kamu inzultacios levelet ebben a kerdesben ( meg feltette a valasztaskor is ugyanezt a 4 hulye kerdest), akkor mar a torveny ervenyben volt, - es a mar eddig is felelemben es ketsegben elo gyerekek nem kaphatnak idejekoran tapasztalt felnottol segitseget (aki sokszor inkabb egy jo tanar, akihez a gyerek mer oszinte lenni), mert ezt kategorice 18 eves korig megtiltotta orban. Pedig a nemi jellegunk nem 18 eves korban kezd kialakulni - ezt csak az olyan hulye ferfiak hiszik, mint orban, aki ezt a torvenyt hozta.
A masik dolog: Ha valaki, akkor Te tudod a legjobban, hogy a vilagon nincsenek veletlenek, es az emberek nem veletlenul szuletnek le a Foldre, es nem veletlenul az a sorsuk., ami.
Berkinek ennyi volt kiszabva: - valami miatt kellett volna tanulnia a karmajabol, teljesiteni dolgokat - nem tette - ennyi volt a sorsa! Nem tudott volna tovabb fejlodni - o ebben az eleteben mindent kiprobalt, ket vegen egette a gyertyat, es nem volt hova fejlodnie!.
Persze, a felesegeit se veletlenul kapta, es a gyerekek sem veletlenul lettek azok, akik.
De ezt majd kesobb meglatjuk - remelem, most mar egy nyugodtabb, jobb eletet fognak tudni elni, oszinten kivanom nekik!
Nyírfa
@karma1: Jó kis karmája van a magyarságnak, a nyakunkba kaptuk azt a fiatalembert, aki szembesíteni hivatott minden hibánkkal, de mi nem, az istennek sem akarunk belenézni abba a szörnyű tükörbe, amely minket mutatna a gyűlölködéseink közben.
Mindig figyelem, kivel találkozom, legyen az ismerős, vagy vadidegen, aki valakit, valamit megidéz a számomra. Tegnap két ízben is felkaptam a fejem, nahát, az az idős hölgy tiszta anya...
Akkor már tele volt a sajtó Berki és M.R. halálával, talán maga a távozás ténye hozta a felszínre
a saját kis "ügyemet", feladatomat: anyámon keresztül meglátni és elfogadni azt, amit a legjobban dugdostam magam előtt. :)
Anyám halála nem rendített meg, a kapcsolatunk elmérgesedett, helyrehozhatatlanná vált. Ő lett volna a mindenem, a kapcsolat önmagamhoz, de ő ezt nem vállalta fel, ezért egész életemben haragudtam rá. Rátestált apámra, aki kelletlenül, de mellém állt, és olyan fejlődésre kényszerült, ami miatt utált is, és imádott is. :)
karma1
@Nyírfa: Szivecsket kuldtem volna most Neked... Tudod, miert...:)
Nyírfa
@karma1: Hiszen küldted! Már melengetem a kezeim között. :)
Köszönöm!
karma1
@Nyírfa: Es ismet...:o))) Ha modod van ra pl. konyvtarban megtalalni Szondi Lipot , a mult szazadban elo kivalo pszichiater es pszichologus konyveit, (most nem jut eszembe a cimuk, de nev szerint keresd az irot), es olyan erdekes dolgokat fogsz megtudni arrol, amirol azert nekunk mar eleg sok ismeretunk van, a bevonzas torvenyevel kapcsolatban, hogy csak na! O is, es dr Joseph Murphy is ir a konyveiben arrol is, hogy nemcsak az egyeneknek van sorsuk, karmajuk, amit be kell teljesiteniuk, hanem komplett nemzeteknek is! A Joseph Murphyt itt kuldom, semmi mast nem kell csinalnod, csak megnyitni a pdf formatumu konyvet, nem hosszu, de nagyon olvasmanyos, es nagyon tanulsagos, szoval ezekbol nagyon sok erdekes dolgot tudhatsz meg, majd kivancsi vagyok, hogy segitett-e Neked valamiben? Jo olvasast!
ewk.hu/_userfiles_/egeszsegsuli/dr-joseph-murphy-tudatalattid-csodalatos-hatalma.pdf
Sámannus
Igaz matyarhoz híven kit lovával, kit bentleyjével temetnek el lábát féken tarva, Lyó matyar szokás szerint.
Nyírfa
@karma1: Kamaszlányként Benedek Istvánt faltam, az általa ismertetett platóni felfogás a férfi és a nő eredendő kapcsolatáról nemcsak érdekes volt, hanem, lényegét tekintve, igaznak is éreztem:
Nézd csak:
Beauvoir többször említi Platónt, de nem idézi a gömbemberekről szóló példabeszédét: kezdetben egyetlen kétnemű gömb volt az Ember, de Zeusz megharagudott rá, és kettészelte, lett belőle Asszony és Férfi. „Ezek szerint közülünk mindenki csak eltört része az egész embernek, miután ketté vagyunk vágva, mint valami félszegúszó, mert egyből kettővé lettünk. Keresi is ki-ki a maga másik felét.” Így mondja Platón és ezt nem tudja Beauvoir. Hogy amikor a nő férfia vár, és amikor a férfi nőre vágyik, önmagának a másik felét keresi, akihez holtomiglan-holtodiglan tartozni akar. A megtalálás nem szexuális aktus, hanem együtt-egymással-egymásért élés, közös sors. Mivel pedig az egyik fél oly ritkán találja meg saját másik felét, az „igazit”, ezért válik a földi lét kalandozások színterévé; a kalandban mindig párját keresi a két félgömb, párját, hogy egy egésszé váljék a két fél; és amikor nem találta, félszegúszó módjára tovább kalandozik, mígnem megtalálja, vagy magára marad, és megkeseredik. "

Pusztába kiáltott szó a könyv címe, amelyben ez az idézet található.

Amit Platón gondolt a világról már az ókorban, azt a későbbi filozófusok, pszichiáterek csak kiegészíteni tudták.

Később, ahogy idősödtem, Freud nyűgözött le, a Patkányembert letenni sem tudtam. De az igazi hatást a humanisztikus pszichológia alapítója tette rám, Carl Rogers , a személyközpontú pszichológia kidolgozásával.
Minden út Rómába vezet, így, általuk én is eljutottam a magam Rómájába Neale Donald Walsch-hez és James Redfieldhez, hogy tovább menjek ahhoz a maghoz, ami vagyok.

Azért Jungot se hagyjam ki! Van már néhány évtizede annak, hogy részt vettem Dr. Daubner Béla egy előadásán, amelyben olyan elemzést adott a jungi filozófiáról, hogy a pszichiáter őszinte örömére nem akaródzott távoznunk...
Emmersson71
Ezektől a Mazsiktól és Mankerektől a talpam is ökölbe szorul.
karma1
@Nyírfa: Csak irigyelni tudlak ezert a tudasert... Te megjartad a magad utjat, - valoban, mindenkinek meg kene jarnia a sajatjat is, de ez pont a karma miatt nem lehetseges - illetve csak nagyon lassan, tobbszori leszuletessel...Van olyan konyvcim, ami nekem most uj volt, ugyhogy loptam is, koszi!...:o))))
Nyírfa
@karma1: Egy ismerősöm szerint nem a végállomás a fontos, hanem az odáig megtett út. Én hozzáteszem, hogy nincs is végállomás, csak állomások vannak, és mindegyik olyan, amilyen utat bejártunk.
Hogy sikeres legyen az életkarrierünk - siker alatt az önmegvalósítás fázisait értem -, abba kell hagynunk a hazudozást. Nem könnyű, hiszen önfelmentő , egyben menekülési technika, amely szinte egyidős az emberrel, de a tudatosodás útjának elengedhetetlen szakasza.
Örülök, hogy én is adhattam neked! :)
CsipkeRózsa
"Berki Krisztán számos olyan szert használhatott a testépítéshez, ami növeli a szívleállás kockázatát – nyilatkozta Zacher Gábor, a hatvani kórház főorvosa."

www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/szenvedelybetegsegek/zacher-szerint-ez-okozhatta-berki-krisztian-halalat/dx5wrz4
CsipkeRózsa
@karma1: @Nyírfa: Mi többiek pedig, csak okosodunk kettőtök beszélgetését elolvasva.
karma1
@CsipkeRózsa: Ez nagyon aranyos volt Toled, koszonjuk! ...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.