Mindenkit váratlanul ért Berki Krisztián halálhíre, a médiasztár 41 éves volt, felesége, Mazsi is megerősítette a hírt, aki azt is elmondta, hogy kislányuk születése óta most lett volna az első randijuk. Krisztián édesanyja zokogva mondta el a Blikknek, hogy megállt a fia szíve. Hódi Pamela, Krisztián volt felesége közösségi oldalán búcsúzott tőle. Krisztiánt Pamelával közös kislányuk, Nati találta meg, aki az éjszakát édesapjánál töltötte.

Szívszorító: Berki Krisztiánt betakargatta kislánya, azt hitte alszik

A Bors megrázó részleteket osztott meg a tragédiáról, mint írják az FTC egykori vezérét kislánya betakargatta, mert azt hitte édesapja alszik.

Pénteken a rendőrség több autóval szállt ki egy budapesti IX. kerületi társasházba, ahová egy mentőautó is megérkezett. A házban Berki Krisztián lakott, és a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a celeb lakása körül, valamint korábban is voltak már kint a rendőrök.

A helyszínen a BRFK munkatársai kizárták az idegenkezűséget, közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a halálesetet. A Telex információi szerint kábítószergyanús anyagot találtak a helyszínen, ezt várhatóan egy külön büntetőeljárás keretében vizsgálja majd a rendőrség. 

Forrás: Bors

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Mindenesetre ha szándékosan lett öngyilkos, akkor amikor a kislánya is éppen nála volt, akkor megérdemli a halált !!
Pági
@tothjani: nem gondolom ezt. Akár valami fatális véletlen ,vagy hiba is történhetett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.