Fábry Sándor ritkán ad televíziós interjút, most azonban Rónai Egonnal kivételt tett, a Húzós-podcast legújabb részének volt a vendége – írja az Index.hu.

Fábry Sándor: "Gyurcsány besúgó volt Pécsett"
Fotó: Fábry Sándor humorista az idei Petőfi Zenei Díjak átadásán a zamárdi Strand Fesztiválon 2019. augusztus 20-án. A Petőfi Rádió, a VOLT Produkció és az M2 Petőfi TV közös díjait – tizenkét kategóriában – egész estés gálán adták át. MTI/Bodnár Boglárka

A humorista azt is elárulta, hogy elsősorban azért fogadta el a meghívást, hogy promózza május 9–11-én bemutatásra kerülő Revüjét, de nem csak erről esett szó.

Rónai Egon arra is rákérdezett, hogy inkább orbánistának gondolná magát vagy antigyurcsányistának?

Az első időben mindenképpen az utóbbi. Tehát ez azt jelenti, hogy számomra a XX. század – amikor én már három éves voltam – legfontosabb eseménye 1956, tehát én mindent '56-hoz képest határozok meg, magamat, a családomat, a barátaimat, a politikai viszonyulásaimat is. Amiből következik, hogy hát nem lehet megbocsátás azoknak, akik éppen ellenkező irányban fáradoztak, mint az '56-os forradalom résztvevői

- mondta Fábry, amire Rónai megjegyezte, hogy akkor Gyurcsány még nem is élt, ahogy Orbán sem.

Rendben van, de akkor ezt úgy mondom, hogy az '56-hoz való viszony az eléggé fontos. Fletó barátunk Pécsett függetlenített KISZ titkár volt. 

Fábry azt is hozzátette, hogy sok mindenkit nem kedveltek, de a függetlenített KISZ vezető, "az volt a vacakságnak a vacaksága". 

Közismerten szakdolgozatát sem maga írta

- jegyezte meg nevetve. Rónai leszögezte, hogy ez nincs bizonyítva.

Fábry nyomatékosította, hogy nincs meg a szakdolgozat, mire Rónai ismét hangsúlyozta, hogy nincs bizonyítva, hogy nem ő írta.

Fábry Sándor szerint a sógoráé eléggé hasonlít rá, majd azt is megjegyezte, hogy "az ATV most már leállhatna ezekről a dumákról".

Számomra ő soha ilyet nem írt. A KISZ munka annyira lekötötte, hogy be se járt az iskolába, mert erre nem volt ideje, ellenben besúgóként tevékenykedett

- állította Fábry.

Erre ugyan nincs bizonyíték, de Fábry szerint Pécsett mindenki beszélte.

 A teljes videó itt tekinthető meg:

Forrás: Index

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mázli, hogy az Orbán viszont se KISz-titkár, se spicli nem volt. Szeretheti a Fábry azt a ""tiszamúltú, talpig becsületes"" igazmagyart.
A képet csak az árnyalja kicsit, hogy (mintha) dokumentumok igazolnák úgy az orbáni KISz-titkárságot, mint a besúgói múltat. Ezért van az a hatalmas parírozás a putyini parancsokhoz is. Addig mehet, amíg a Moszkvában kikötött lánc engedi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Megszólalt a nagy szar manipulátor. Mindig is oda nyalt ahol valami haszna volt belőle.
Galway
@csagyi: Az uszodamedence-jelleggel működő objektumokat látogatom az említett műintézményben, mert a falubeli pletykák annyira nem állnak közel a szívemhez/elmémhez, stb.
durbincs
@kula: Mert maga ? a beszélő szxr ?
Mirabilis
@Gyurka80:május7 Idióta vagy te, agyfaszú rohadék fideszes. Gondolkodni tudsz a 8 általánosoddal? Gyereked is ilyen hülye lesz, mint te, amikor a tornatanár tartja a matek órát? Vágod?
Gyurka80
@Mirabilis: Ezt a sok marhaságot honnan veszed?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok