Fábry Sándor ritkán ad televíziós interjút, most azonban Rónai Egonnal kivételt tett, a Húzós-podcast legújabb részének volt a vendége – írja az Index.hu.

Fábry Sándor: "Gyurcsány besúgó volt Pécsett"
Fotó: Fábry Sándor humorista az idei Petőfi Zenei Díjak átadásán a zamárdi Strand Fesztiválon 2019. augusztus 20-án. A Petőfi Rádió, a VOLT Produkció és az M2 Petőfi TV közös díjait – tizenkét kategóriában – egész estés gálán adták át. MTI/Bodnár Boglárka

A humorista azt is elárulta, hogy elsősorban azért fogadta el a meghívást, hogy promózza május 9–11-én bemutatásra kerülő Revüjét, de nem csak erről esett szó.

Rónai Egon arra is rákérdezett, hogy inkább orbánistának gondolná magát vagy antigyurcsányistának?

Az első időben mindenképpen az utóbbi. Tehát ez azt jelenti, hogy számomra a XX. század – amikor én már három éves voltam – legfontosabb eseménye 1956, tehát én mindent '56-hoz képest határozok meg, magamat, a családomat, a barátaimat, a politikai viszonyulásaimat is. Amiből következik, hogy hát nem lehet megbocsátás azoknak, akik éppen ellenkező irányban fáradoztak, mint az '56-os forradalom résztvevői

- mondta Fábry, amire Rónai megjegyezte, hogy akkor Gyurcsány még nem is élt, ahogy Orbán sem.

Rendben van, de akkor ezt úgy mondom, hogy az '56-hoz való viszony az eléggé fontos. Fletó barátunk Pécsett függetlenített KISZ titkár volt. 

Fábry azt is hozzátette, hogy sok mindenkit nem kedveltek, de a függetlenített KISZ vezető, "az volt a vacakságnak a vacaksága". 

Közismerten szakdolgozatát sem maga írta

- jegyezte meg nevetve. Rónai leszögezte, hogy ez nincs bizonyítva.

Fábry nyomatékosította, hogy nincs meg a szakdolgozat, mire Rónai ismét hangsúlyozta, hogy nincs bizonyítva, hogy nem ő írta.

Fábry Sándor szerint a sógoráé eléggé hasonlít rá, majd azt is megjegyezte, hogy "az ATV most már leállhatna ezekről a dumákról".

Számomra ő soha ilyet nem írt. A KISZ munka annyira lekötötte, hogy be se járt az iskolába, mert erre nem volt ideje, ellenben besúgóként tevékenykedett

- állította Fábry.

Erre ugyan nincs bizonyíték, de Fábry szerint Pécsett mindenki beszélte.

 A teljes videó itt tekinthető meg:

Forrás: Index

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mázli, hogy az Orbán viszont se KISz-titkár, se spicli nem volt. Szeretheti a Fábry azt a ""tiszamúltú, talpig becsületes"" igazmagyart.
A képet csak az árnyalja kicsit, hogy (mintha) dokumentumok igazolnák úgy az orbáni KISz-titkárságot, mint a besúgói múltat. Ezért van az a hatalmas parírozás a putyini parancsokhoz is. Addig mehet, amíg a Moszkvában kikötött lánc engedi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
és orbán hol súgott be ? kiszesek voltak komcsi gyökerekkel!
Peller Anikó
A fábrit eddig is útáltam, egy gusztustalan állat.
namihami
Mázli, hogy az Orbán viszont se KISz-titkár, se spicli nem volt. Szeretheti a Fábry azt a ""tiszamúltú, talpig becsületes"" igazmagyart.
A képet csak az árnyalja kicsit, hogy (mintha) dokumentumok igazolnák úgy az orbáni KISz-titkárságot, mint a besúgói múltat. Ezért van az a hatalmas parírozás a putyini parancsokhoz is. Addig mehet, amíg a Moszkvában kikötött lánc engedi.
Gyurka80
@csak úgy...: Sehol.Nem lehet egy lapon említeni őket!
lampa laz
hogy a borsodi kisebbség nem ismeri és nem tudja, h ki az az orbán+a fidesz, érthető de, h 1 fábry aki még értelmiséginek is vallja magát nem tudja, ismeri, az már szégyen. Képes hülyeként tetszelegni és hülyeségeket beszélni amikor orbánnak bizonyítottan papírja van a kisztitkárságról is meg a besúgásról is, meg még ki tudja milyen sötét dolgok árnyékolják be a múltját.
Gauntlet
Szokásos fidesz tempó. Csak a jelen hatás számít. Bizonyíték nulla. Szemtanú nulla. Fóbiások!
Gauntlet
@sgl: plusz hazaárulás, pártállam és bűnszervezet kiépítése és futtatása, ezer milliárdok kiszervezése, ország átnevezese, oktatás és egészségügy csődje!
RonaGyuri
@namihami: ő csak tudja: neki jelentett!! =))
relatív
Ez a hazudozó erős kisebbségi érzését a sok hülye hazúgsággal palástolja, mert értelmi szinten nem tudott akkor sem, most sem kitünni a posványából, így mindenkit irigyel, és mélységesen gyűlöl, aki nagyobb kreativitással képes élni életét !

Sajnos manapság ilyen semmi emberek az átlagnál jobban tudnak érvényesülni, mert a tudás, hozzáértés ki van zárva, és csak kevesek tudnak ilyen körülmények közt IS magasabb kvalitásuknak megfelelő életkörülményt biztosítani maguknak, családjuknak , illetve munkatársaiknak !
Eladott Ország
Fábry, te meg világáletedben egy fidesz seggnyaló gereinctelen szarházi voltál! A román cigányod,a "feketelábú velencei tükrös magyar rönaszánsz' festményes", nemcsak besúgó volt, hanem KGB-s is, hogy tudjad, te hólyag, f@szfej! Azóta szopja a Putyint is.
Itsuka Nakimaga
Ez egy tényállítás, amit egy esetleges per során be kell bizonyítani! Fábry, lássuk a bizonyítékot!
namihami
@Maccska: 15.08:. Még a legrosszabb pillanatomban se lennék képes egy Gy-t egy O-hoz hasonlítani.
Nyilvánvaló, hogy a gyurcsányi vagyon se a legtisztább módon keletkezett, de a kettőjük anyagi helyzetét, a gazdagodásuk útját-módját és főleg a NAGYSÁGának mértékét még a nyolcadik Univerzumból is tisztán látni.
Az is biztos, hogy a gyurcsányi vagyonnak is van láthatatlan része. De az is hülye vagy fideszes (egál), aki elhiszi, hogy a ""mészárosi gazdagodás""-nak a tudás az alapja és nem csak annyi köze van a Mészihez, hogy ő lett a ""gyerekkoribarát"", az újsimicska.
Csak a Füstös, tanulván a Simicska-afférból, már nem egy olyan kezébe teszi a vagyont, aki ért is hozzá. Viszont talált egy ilyen ""jóhülyét"", akit simán át lehet b...verni és balhé esetén a sz@rban lehet hagyni. És erre a 12 év a fényes bizonyíték. Ha már nem tudNA továbblopni (talán végre kinyílik az EU szeme), ez a 4 év már nem elsősorban a pénzről fog szólni, hanem a papírozásról.
Tehát:. Úgy emberileg, mint politikusi és erkölcsi értelemben egy O nem a Gy, de a Bayerzsolti vagy a Berki (RIP) cipőjéig nem ér fel. És ez elég lealázó.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 15:08
Ha te írod.Mivel nem akarlak meggyőzni semmiről mert egy fidernyákot nem lehet,nem is neked hanem estleg más normális embernek,lehet elolvassa.
olkt.net/o1g-atvilagitasa-tragediahoz-vezetne-2/
lampa laz
@sgl: itt az egész ellenzéknek el kellene tűnni a picsába, mert 3 választást képesek voltak elveszíteni úgy, h ezeket az ügynök aktákat zárva hagyták. A fidesz meggyesit kinyírta úgy, h tudták nekik pont annyi vaj van a fejükön mint neki, de a már akkor is bunkó mai ellenzék nem öntötte vissza rájuk a szart. A mostani választás bebizonyította, h az ellenzék nem is akart nyerni, inkább a fidesz győzelméhez asszisztáltak. Utálom mind a kétoldalt, mert minkettő egy nagy határ szar. Keserű "kabaré" amit azóta is művelnek beülnek a parlamentbe, nem ülnek be, felveszik a mandátumot, nem veszik fel, leteszi, nem teszi le az esküt, erre mondják falunk, h a faßom beléjük.
CsipkeRózsa
Azt mondják Pécsett, akkor ezt a besúgói múltat csak Fábry találta ki.
Egyébként ő köpte le Gyurcsány fényképét, egyik előadásában.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 16:58
Én nem akarlak téged meggyőzni,mint írtam,mert neked a mihály az isten.A fidernyákok már csak ilyenek.
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 17:01
A fene a kurva anyádat idióta vót má?
csak úgy....
fábry ,- ballag a szikora,szájában csutora ...
namihami
@lampa laz: 17.13:. Természetesen nem öröm az ellenzék veresége. És ebben nem a vereség és ezzel együtt a Fidesz és csordája kárörvendése a nagyobb teher.
A nagyobb ""öröm"" a jelenlegi helyzetben az, hogyan tudja majd a Fidesz a bekövetkező helyzeteket ""indokolni"".
Persze, megint lesz ""brüsszel, komcsilibsi, brüsszel, emúttikszév és társai"", de az elszálló árakat (talán) csak a legbambább birkáknak lehetnek magyarázatokként beadni. Egy, (elsősorban) 8 osztályos vidéki réteg persze akkor is orbánista marad, ha a hátán vágja a fát, de talán lehet némi...
Az pedig, hogy ""A Gy nélkül nyerhettünk volna..."" az már csak azért is hülyeség, mert az ellenzék legerősebb tagjának a lefejezésével lett volna egyenlő. Hiszen mégiscsak ő a főnök.
A DK szavazói nélkül még a 3/4-ed is esélyes lett volna. A matek (a fideszmatek), a mészárosi szavazóprogram és a putyini hackerek így is kihozták az elvárt ""sikert"".
jesz
@durbincs: hát itt vagy aranyom? osztod az észt? a bányában mi a helyzet?
Peller Anikó
@tátogó szar: annyira nyomorult buta tahó vagy kőbunkó vagy szégyentelen. Vagy.
Maxipocak
@Maccska: A legnagyobb "libsikomcsi" a führered te fideszfasszopó, Ezt viszont nem kell összemosni. Orbángeci volt kisztitkár, besúgó, a Liberális Internacionálé alelnöke. Na ezek tények te fideszbuzi, erre vartyogj valamit.
Logogrif
Fábry : bolond likból, bolond szél fú...
csak úgy....
@Maccska: "Orbán és Gyurcsány mindig is az ellenkező oldalon álltak." :)
tibim,ezt miböl derítetted ki a volt kisz. legényekröl ? orbán faterja a pofozkodós ,még párttitkár is volt..
csak úgy....
@Maccska: tibim,az a középiskola szakmunkás képzö volt...,szóval honnan van a 3 db. tanár diplomád ? :)
csagyi
Fábry az'56 -s események idején 3 (három) éves volt és az akkori történések alapján ítéli meg ma is az eseményeket.(!)
Csoda gyerek lehetett,kicsi korában már annyi "esze" volt mint ma. Sajnálattal ez meg is látszik azokon a beszólásain amit büszkén előad.
Gyurka80
@lampa laz: Egy sima kisz titkár nem az amint a böszmeferi volt, nézz utána ne írj hülyeséget!
lampa laz
@namihami: Majd meglátjuk, h alakul a dolog, van rá 4 évünk. Ha isten velünk van és nem a fidesszel akkor orbán a saját csapdájába esik ami talán a bukásához fog vezetni, ha nem akkor így jártunk, maradnak a nyakunkon.
Clavigo
@Gyurka80: Nagyon össze- vissza beszélsz... Túl sok neked ez a 80- as IQ..:):)
csak úgy....
@Maccska: na ne baxx tibim,hogy neked csak 1 diplomád...,oszt hova tetted a többit? :)
Gyurka80
@Clavigo: Azért nem érted, mert nincs mivel felfognod!
Gyurka80
@Mirabilis: De nagy marha vagy dániellel együtt!
csak úgy....
@Gyurka80: téged, te buta pötsch ki fizet, mióta megint nyert a fidesz?
mi a faxnak köllesz még nekik? :)
Gyurka80
@Mirabilis: Idióta vagy peti barátoddal együtt!
Gyurka80
@csak úgy...: Engem soha senki nem fizetett.Ahogy látom téged igen, mindenki magából indul ki! Leállhatsz már végetek van mint a botnak!
csak úgy....
@Gyurka80: bocsáss meg,hogy vádoltalak ilyesmivel,hogy téged fizetnek...,
hiszen te egy nyilvánvalóan ingyen hülye!
Clavigo
@Gyurka80: Hurka@Gyurka80: ,, Győri Gábor nevű szarháziról hallottál már..? Tudod,aki a legjobb haverjáról súgott ,,anno..
Gyurka80
@csak úgy...: Te pénzért vagy hülye?
Gyurka80
@Clavigo: Mégegyszer leírom, hogy városi LEGENDA, te baromarcú!
ESCOBAR
Az a baj, hogy ez a nagyképű f@sz már akkor is 27 millát keresett évente, amikor VÁGÓ 48-at!
evacica
Fábry betegesen Gyurcsány fóbiába szenved! Nézzen már körül az Orbán familláiban, na meg a Kövér família se kutya!Semjén s kiszolgálta az úgynevezett "átkost" ott az Egyházügyi Hivatalba, Fábry egy kiöregedett bohóc aki már rég elkopott!
Németh István
@evacica: te azért egy nagy hülye vagy! Amolyan ló szemellenzőben jársz! miként több sok hasonló állampolgárunk! Ezért még megsértődnöd sem kell! A bolsevik diktatúra az un. demokratikus diktatúra nem hagyott kétséget senki felé, hogy ki, kik a vezető hatalom emberei! Ezek ott védték magukat ahol és ahogy tudták! Ma (1990 óta) miként titkolják a kommunista elkötelezettségeiket, ugyan úgy titkolták a nyilas önmagukat is! Aztán abban a társadalomban felnőttek vagy alkalmazkodtak az adottságokhoz, és tudtak repülni, vagy ha nem megmaradtak akár "telefon nélküli proletárnak" - hacsak nem tűntek ki valamivel! A gyurcsány akart repülni, alkalmazkodott és kihasznált minden lehetőséget arra, hogy valamit elérjen! A diplomamunka dolog meg olyan, hogy volt akinek kedvtelésből, és mert szerette azt amit csinált megcsinálta a diplomamunkát, aztán valóban az volt, hogy a diploma munka elkezdte élni a saját életét - vándorolt! A gond csak az a gyurcsánnyal mint az alapvetően piti tolvajjal, elkezdett lopni és nem tudott megállni, egyszerű csaló seggfejé nőtte ki magát a kapcsolatait kihasználva! A faszkalap sem nem kommunista, sem nem demokrata, inkább egy sajátos arculatú fasisztoid elem aki felfedezte, hogy a pénz körül forog a világ! Aztán át is ment menten szemét trógerba! megállni nem tudott a lejtőn felcicomázta magát egy echt-e kommunista család internacionalista eszmeiségével és beállt a hazaárulók sorába! Vele csupán ez a baj >> megbízni benne nem lehet! Szar alak!
Orbán Viktor mellett említeni nem lehet. A Viktorral való korosztályos indulása az életben eltérő! A Viktornak módja volt más és többirányú ismeretek megszerzése mellett az ismereteit a gondolko-zás terén hasznosítania! Itt jöhetett rá arra, hogy a hazugságban élő országunk polgárait a kölcsönös és a közös jólét érdekében ki kell vezetnie a posványból! Ezt teszi ma is! Ez növeli az emberi értékét!
Németh István
Azért még ide tartozik, hogy Magyarország nem a szabadság, a függetlenség mintaképe. Az 1990-es rendszer váltózás néhány év kihagyás után amíg e tűzhöz közel állók megszedték magukat (itt is visszaköszön a gyurcsány vonal) az országunkat belehajszolták egy olyan közösségbe amelynek a diktatúráját a saját vérünkön és az anyagi korlátainkon érezzük! Mert diktatúra van mégpedig az eu vezetés, mi több az usa-soros diktálta eu. vezetés diktatúrája! Ebből kíván az Orbán Viktor megfelelő módon kiutat találni, nem beleszarva a saját tányérunkba, hanem taktikai alapon egy nemzettek közötti konszenzus útján a valóságos kereskedelmi együttműködés alapjait megteremteni! MERT MA NEM EZ VAN >> MA GAZDASÁGI DIKTATÚRA VAN >> MÉGPEDIG A PÉNZ ISTEN IMÁDATÁVAL EGYÜTT egy erkölcstelen és gátlástalan népeket irtó módon! Tegyük hozzá a párizsi kommün tökéletes megcsúfolásával, pontosabban az internacionalista világszemlélet helyett a pénzügyi globalista uralom kialakítására! A szabadság nimbusza elveszni látszik, ha a nemzetek továbbra is passzívak maradnak!
Uriel
Konok Péter: "Fábry Sándor is besúgó volt annak idején"
Galway
Fábry nertárs néhány hete fatornyos falujában előbb látványosan lepisilte a faluközpontban található üzletsor előtti bokrokat különösebb szégyenérzet nélkül (akkora pöszörőcskét mások bizonyára nem mutogatnának...), majd eltántorgott a gépjárműig, és egy dupla záróvonalat átlépve fordult meg az új, ám látványosan leamortizált autójával, egy sor más autóst fékezésre kényszerítve.

Szóval ígaza volt nagyanyámnak: nem(csak) az a lényeg, hogy mit mondanak, az is lényeges, hogy ki mondja!
kereső
Mégis mi értelme lenne már 32 évvel a rendszer(gengszter)váltás után bármiféle nyilvánosságnak. Hiszen manipulalhatták az adatokat, kartonok semmisültek mmeg, újakat gyártottak- azt sem tartom valószinütlennek, hogy Gyurcsányról most fog előkerülni egy karton. Nem véletlen- Fábry. Itt, ma Magyarországon semmi sem történik"véletlenül"(amelyek persze nincsenek), csak ezzel lehet végső ,megsemmisitő csapást mérni Gyurcsányra, a dk-ra, a demokratikus baloldali közösségre
És most ezt a "beharangozót", fábry vállalta magára- aki nyilvánosan leköpte anno GYF fényképét a tv-ben..
ómió
Egy "igazi efftárs", nyilván, csak így lehetett "teljes"!
Németh István
@kereső: a "demokratikus baloldali közösség" valóban egy jól hangzó csoport megjelölés, de a demokratikustól mint a szemkilövéses gyurcsány módi fenemód messze áll! Pláne ha az arató, vadai, szabó t,. dobrev, megnyilvánulásokat is számba vesszük! Meggyőződésem a múltunkból kibontakozó, az eredményekre támaszkodó társadalmunkat a nemzeti érdekeltségű országvezetés tudja biztosítani - amely ha vannak is politikai meglátásbeli különbségek de mindenképpen a nemzet érdekének a képviselete a domináló! Ez hiányzik a magyar társadalomból egy olyan ellenzékiség, olyan szakmailag megalapozott tudásbázisra épülő polgári szövetség, amely az adott ellenzékisége ellenére pontosan a megalapozottsága okán támogatni képes a kormány vezető politikáját! Ez nem a jobb oldal, baloldal kérdése ez a nemzeti érdekeltség mellet való kiállás! Ezt tudja a polgárság megfelelően tolerálni! Mert a saját bőrén érzi a váltózásokat! (van elmozdulás és ez érződik is 2010 óta az ország valóban előre megy az eredmények önmagukért beszélnek! Nem lerongyolódik a polgárság,hanem épül! ÉS ez mind annak ellenére, hogy a kormánynak a folyamatos belső és külső betartásokkal is meg kell küzdenie! Migráció, covid ukrán helyzet, hazaárulások, belső aknamunka - miről beszélünk ennyi betartásra a gyurcsányék népirtást követtek volna el államcsőd kíséretében és az utcáinkon usa tankok harckocsik randalíroznának - rendfenntartási céllal! Tessenek gondolkozni!!!
Németh István
Különben a Fábri Úr háttérbe szorult az utóbbi időben! Nem sűrűn hallani, mondjuk nem tudom van-e a személyére kíváncsi bárki is! Én annyira nem! De nem magamból akarok kiindulni, nyilván egy színfolt volt! Elmúlt! Tengesse nyugodtan napjait nagyra nőtt falujában!
csagyi
@Galway: 9:03Ha beülsz a Leányfalu-i strand meleg medencéjébe akkor van alkalmad arra is ,hogy végig tudod hallgatni mi a véleményük az ott lakóknak f.s.-ról. Lerövidítve a következő:beképzelt,pökheni,sötét,buta,agresszív,utálatos fazon.Ennek tükrében nagyon is valóságos sztori lehet az amit leírtál. Jó volt behívni,mert aki megnézte ezt a műsort annak világosan kirajzolódik valójában ki is ő.
szaboria1
Megszólalt a nagy szar manipulátor. Mindig is oda nyalt ahol valami haszna volt belőle.
Galway
@csagyi: Az uszodamedence-jelleggel működő objektumokat látogatom az említett műintézményben, mert a falubeli pletykák annyira nem állnak közel a szívemhez/elmémhez, stb.
Gyurka80
@Mirabilis: Ezt a sok marhaságot honnan veszed?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.