Huxit Párt néven folytatja tovább eddigi áldásos tevékenységét a volt jobbikos Volner János által alapított Volner Párt.

Megszületett a Huxit Párt, Volner János mostantól az EU-ból való kilépésünkön fog munkálkodni
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A politikus Facebook-posztjában azt írja, a Volner Párt életének első, másfél éves szakasza a mai nappal lezárult.

A jövőben – jelezve következő, nagy célunkat – Huxit Párt néven folytatjuk tovább. Legfontosabb célunk, hogy elérjük Magyarország kilépését az Európai Unióból

- ismertette a párt hitvallását.

Volner szerint az európai uniós országok tévúton járnak, a legégetőbb probléma pedig szerinte az, hogy

a nyugati országok megpróbálják ráerőszakolni Magyarországra a saját országaikban látványosan megbukott liberális modellt. A munkaerő pótlását nem a fiatalokat segítő családpolitikával, hanem a migránsok betelepítésével kívánják megoldani. Európa valódi hagyományait lábbal tiporva ma már nem a bölcsességet, az erőt és a szépséget állítják középpontba, hanem a devianciát.

Itt olvasható a teljes bejegyzés:

Forrás: Facebook

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Végre kibukott a parlamentből, hát elkezd hergelni az unió ellen. Gerinctelen szarkeverő, eltűnhetne már a politikából, eleget élősködött.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Volneren kívül van más tagja is a pártjának?
kulabombaafityiszre
@CsipkeRózsa: ma, 16:39
Talán az esetleges kolleganője akit az erdőben szopatott.
Macskaszem
Végre kibukott a parlamentből, hát elkezd hergelni az unió ellen. Gerinctelen szarkeverő, eltűnhetne már a politikából, eleget élősködött.
teuton
Ez a bukott katonai ügyesz, bukott politikus, bokorban felrebaszo Volner miböl el es a "partja"? Azt viszont "elfelejtette" megemliteni, hogy az EUbol valo kilepes utan a Szovjetunioba valo belepes következne.
Toller Béla
Ne az egyetlen, nyilvánvalóan hülye ember a parlamentben ! Képviselő lett megint ? Fidesz listán ?
Macskaszem
@teuton: Nem ő volt a katonai ügyész, hanem a Budai Gyula, ha jól tudom.
Volnernek valami szovjet kamu diplomája van.
Nessy
Nagy marha ez a Volner! Pár követője biztos akad!
Eladott Ország
Aki képes saját magáról pártot elnevezni, az minden bizonnyal egyéb alantasságokra is képes, és hát VolNER János megjárta már a hadak útját minden tekintetben. A Jobbikból elmenekült, a Mi Hazánk nevű álellenzéki képződményt megjárt, majd az öncélú pártalapítás örömére saját magáról elnevezett nem tudom hány személyes pártban nyomuló VolNER – akit még öt évvel ezelőtt a fideszes propaganda lesifotósa a susnyásban kergetett, midőn az állítólagos szeretőjével ott szabadidős tevékenységet űzött – mára egymagában is képes a komplett KESMA-t lekörözni a habonyista szólamok pufogtatása terén. Nagyjából minden hétre jut egy MTI-hírt érő sajtótájékoztató, ahol a NER kottájából felmondja, hogy miért rohadjon meg a baloldali ellenzék.
CsipkeRózsa
@Toller Béla: Nem jutott be a parlamentbe.
teuton
@Macskaszem: Igaz, sorry, de az egyik eb, a masik kutya... Vagy 2 hülye egy par(t)...
simmering73
A HUXIT egy értelmetlen baromság, semmit nem jelent. A BREXIT (Br-Britannia Exit)-nek van értelme. Tehát helyesen HUEXIT-nek kellene írni. Ökör Volner meg a követői.
magyar1
Az unio vezetői alkalmatlanságuk miatt amerikai irányítás alatt lehetnek a sok baromságaikkal, pedig lehetne ez az unio jó is. Ha képesek lennének önállóan, az európai érdekeket figyelembe véve dönteni és dolgozni.
kereső
Ezt a feladatot kapta orbántól? Toborzás indul!
Eladott Ország
@kereső: ma, 17:39 ♦ Biztos, hogy benne van a kolostordisznó keze, a pártalakításban.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274682539_2026339450904112_4270137531423392927_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-6&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=VOb0i-R4lJcAX-fTc2k&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-0XD2Me-lSAxwmoy4FV2BO9qkLUiINd8xzFcr1ledxrg&oe=627BE79A
“A fideszesnél kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem fideszes ember számára. A fideszes nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A fideszes eltorzult lélek! Egészséges szellemű magyar ember nem lehet fideszes! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy fideszes szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a párt érdeke vagy a fideszesek személyes boldogulása így kívánja.” ( Szolzsenyicin átirat)
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273990932_486096459803980_8769200354641139553_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-6&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=WZFIKZ4FouoAX8y2sU0&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_l_-X8j25R6CqTIRvIXv4Vqwak3sOg0OyiBPPlpvCB-Q&oe=627CFFC1
Eladott Ország
@magyar1: ma, 17:37 ☺ És a fidesz képviseli az európai értékeket?! Ne viccelj már!
Peller Anikó
@kereső: Teljesen egyértelmű volt, hogy valakire ki lesz osztva ez a feladat, most úgy látszik megtalálta rá az illeszkedő gerinctelen sakkfigurát, hát egy parasztot.
Nyírfa
Volner János maga a manifesztálódott intellektualizmus, csak rá kell nézni, s bólogatunk is, igen, bölcsesség, erő, szépség,
Persze, nem, de az ilyen kispofákon jól esik viccelődni.
Jut eszembe, Janinak - bocsánat ezért a bizalmaskodó megszólításért, de hát matyarok vagyunk, vagy mik -, nem kell kilépnie, mert nem is tartozik Európához. Ez van, kispofám.
Yoda69
Ezt a mocskos nacit most kene eltavolitani, meg mielott felszivja magat mint a Mi hazank. Mert ketseg nem fer hozza, biztos nagyon sok felkegyelmu barom van az orszagban, akiket meg lehet gyozni arrol hogy milyen jo lenne nekunk a HUXIT.
Ahogy a sok barom idiota beszopta, hogy harcolnia kell ukrajnaban, ezt is siman becumiznak.
Németh István
Kedves Volner Úr! Az első lépés az legyen hogy a magyar nemzet ellenes gyöngyösi márton azonnali hazahívatása! Ez az undorító állat a magyar nemzet kifejezett ellensége, szar nyilas tróger!
Nyírfa
@Eladott Ország: 19.19

Ha nem lennék EU-tagok, lenne Gestapo is. Vezetői: Pintér. Rogán, Lázár.
namihami
@Eladott Ország: Végre! Sikerült megtalálni az évtizedek óta keresett átmenetet az afrikai előember és Cro-Magnon-i utódja között.
Ez nagyon jó lenne, ha nem a (már eddig is túlzottan lejáratott) magyar kormány által oda küldött drogfelhasználó lenne az.
percsi
Elegem van ezekből a milliókért megmondó, függetlenített rasszista naplopókból is.
Ez is évek óta lumpolja a közöst, zavargásokon kívül mást nem tett.
Az, hogy én ingyen megmondom itt az oldalon a tutit, és KisTehen - nek, Csizmás Kond -nak, vagy verőce21 -nek nem tetszik, attól még nem ártok az országnak. De ezek ott fent az unokáikra is nagyon ártalmasak!
EU-s pénz nélkül mi a fenéből akarja fenntartani az országot?
Volner szerint az európai uniós országok tévúton járnak..
Ja, mégis gazdagabb, élhetőbb országok, sajnos mi járunk tévúton!
Csizmás Kond
@percsi: ..van amikor tetszik de pl most sem...éspedig az nem hogy úgy sírsz mint egy fűrdőskurva...merthogy téged vagy minket az eu tart el...hát ez szerintem nem igaz és ezért nem is tetszik. az unokáidra is az hat ki amit beléjük neveltek. Ha úgy neveled hogy alárendelt kell legyen mindig hajbókolni fog alamizsnáért, ha harcosnak neveled mindenbe beleköt és mindennel harcol...tehát úgy kell nevelni, hogy se ne sírjon se ne a más szekerét tolja...és az eus országokban is ugyanaz a szar van mint nálunk csak aki nem él ott az nem tudja, aki meg ott szolgál az mindenkiben urat és gazdagot lát
Gazella
Megérett a magyar a teljes kipusztulásra!!
Gyomorforgató bagázs miatt!! Nem csodálom, hogy erősen csökken az utódlás.
Rockxy
volnerkém, ez hiábavaló igyekezet, mer a zunió szét fog esni magától is, tudod, volnerkám?
Clavigo
@Pegero: Völner bácsi lógat neked...
percsi
@Csizmás Kond: "merthogy téged vagy minket az eu tart el...hát ez szerintem nem igaz..."
Egy év múlva visszatérünk rá!
verőce21
Ebből a politikai programból jól meg lehet élni itt. Anélkül, hogy eredményt tudna felmutatni...
Rengeteg követője, tagja, ezáltal állami pártfinanszírozása lesz... egész háremet lehet fenntartani belőle...! :)
kereső
Indul a főzési szezon. A "béka" főzési- most csak egy" látszólag" idióta által, megrendelésre. Komolyan kell ezt venni.Volner sem "önmagától" pattog. Igy épült ki a NER is, senki nem vette komolyan a kötcsei centrális erőtér meghirdetését.
Csizmás Kond
@percsi: bármikor...ugyanis a zeu csak visszaszámol abből amit itt bezsebel a külföldi góréktól. A zeut a tagállamok tartják, csak nem képzeled hogy az asok semmirekellő hasznot termelnek ott brüszelben...sőt annyiba kerülnek mint egy ország önköltsége...tehát próbáld újragondolni.
Németh István
@Macskaszem: a jobbik vonulatában az egyik legértelmesebb és kifejezetten egyenes gondolkozású személyről van szó! Lehet véleményed előre ne ugass te szarjankó! A másik lehet huxit, de alternatíva lehet a felfüggesztés is! Ugyan is ha megoldódik egy tisztességes gazdasági alapokon működő demokratikus és még inkább politikai nézőpontokat mellőzni tudó közösség szervezhetősége és létjogosultsága akkor annyira nincs szükség a kiválásra! Ennek kicsi az esélye mert a nemzetek nem egységesek, az Orbán Viktor és stábja ezen mesterkedik, vannak eredmények de ehhez a jelen vezérkar egyszerű picsán rúgása - szó szerint értendő - szükséges! @percsi: te barom a kurva anyád tart el nem az eu, seggfej barmok királya!@kereső: a te nevedben benne van a szarkeverés, nem kell rinyálnod hülyeséget, és a családba keverd (keresd) a szart!
szép új világ
Az ilyenre szoktam mondani, hogy még a mentőben is ütném, útban a kórház felé...
ómió
Volner érzi, hogy hol erősödhet a "hátszél"!
percsi
@Németh István: @percsi: te barom a kurva anyád tart el nem az eu, seggfej barmok királya!
Búj anyádba vissza bzs tanonc, ártalmas része vagy a társadalomnak!
Németh István
@szép új világ: @KisTehen: @Nyírfa: nem lényeg hogy ki-mit szól az Eu-ból való kilépéshez az Eu is leszar minket (mennyivel is tartozik, kiket kezel másod sőt harmadrendű eu tagként!) miről beszéltek! Az eu, bűnszervezet, nem egy gazdasági alapokon működő közösség! Biznicelt a covid oltóanyagtól kezdve a mostani ukrán uszításig minden téren! @szép új világ: te az anyádat rendezd le a mentőautóban és élvezz rá nagyokat!
Németh István
@Shikari: Ha népszavazást rendeznének, mert ehhez ugyebár az kell! Úgy szavaznék ahogy legutóbb!! Biztos nem maradnánk Eu. tagok! DE lassan a testtel! A jó zsidó azt mondja a családnak, úgy kell vigéckedni, hogy jusson is meg maradjon is! Ezért nem rohanunk fejjel a falnak először ha nem is ismert az intézménye annak hogy felfüggesztése a tagságnak, majd a Magyar módi bevezeti! Nem képzeli az eu, hogy a sok ezer milliárdos fizetési elmaradásait Magyarország elkönyveli? Kamatostól követelni kell! Kártérítést kell követelni!
percsi
@Csizmás Kond: Újra gondoltam, engem nem tart el, hanem a kormi tisztességes vezetőit. Minket sem tart el, vagy is nem segít bele az eltartásba (felzárkózásba), mert a támogatásokból stadionokat, kisvasútat, hatvani pusztát stb... építünk többszörös áron, ami nem javít az ország helyzetén. Ez látszik-érezhető az ország életszínvonalán.
Térképen az uniós pénzek: ki mennyit ad bele, és mennyit vesz ki? kék szín: támogatások
index.hu/mindekozben/poszt/2020/07/20/terkepen_az_unios_penzek_ki_mennyit_ad_bele_es_mennyit_vesz_ki/
kereső
@Nyírfa: Pedig hajnalban még nem is olvastam.
Nyírfa
@kereső: Tudtuk, hogy ez lesz. Csak az nem látszik, hogy zsarolási szándékkal, vagy tényleg azt hiszi , az EU nélkül kell valakinek.
Nyírfa
@Németh István: 16.52

Csak egy kérdés: te kivernéd az édesanyádra?
Eladott Ország
Volner János által alapított párt, egy súlytalan idióta ámokfutása, fidesz segítséggel! Volner János Putyin barátjával járt az orosz kamuegyetemre! Mai napig nem sikerült honosítani a diplomáját.
www.civilhetes.net/volner-janos-putyin-baratjaval-jart-az-orosz-kamuegyetemre
Eladott Ország
@Shikari: ma, 16:52 ☺ A BREXIT-re még az angolok is ráfáztak, nem jöttek ki jól belőle. Orbanisztán meg nem nagyhatalom biztos csőd lenne a HUXIT. A multi vállalatok nélkül az ország egyből bedőlne, nincs exportképes iparunk, a kilépés után a belépő kereskedelmi vámokról már nem is beszélve.
kereső
@Nyírfa: Ebben szerintem orbán már nincs zsarolási helyzetben, az unióban. Esetleg még putyin zsarolhatja a maradásért, mert neki igy hasznosabb - hiszen gyengiti az uniót. Pedig Európának az lenne az érdeke, hogy egységesen tudna fellépni az usa,kina, és oroszország ellen. Egy erős , egységes Európa pedig nem tűrheti a "nemzetállamokat", mert azok gyengitk. Nem véletlen, hogy teritékre került az uniós alapszerződés módositása- a "konszenzus" eltörlése, amely az olyan államoknak is biztositja a "vétót", mint Magyarország/orbán.
Uriel
@Shikari: ma, 16:52

Tessék mondani, mi az a XIT?

Kemény Zoltán

"Mit jelent az hogy HUXIT? Komolyan.
A BREXIT ugyanis egy tökéletes szójáték
amiben BR az Nagybritannia,
az EXIT távozás, lelépés, kijárat.
A HUXIT ban a HU Magyarország
és van egy XIT. Az mit jelent?
Értelmetlen rossz ötlet. A szó is."

Esetleg Hexit H(ungary) + exit. A Huexit az nem túl magyaros. (khm)
Nyírfa
@Eladott Ország: 17.43

A nagyfiam kint él, azt mondta, főleg az idősek szavazták meg a Brexitet, de már ők is látják, milyen rossz döntést hoztak.
Arra vagyok kíváncsi, hogyan alakul Nagy-Britannia jövője, különösen , ha Károly herceg trónra lép. A gyarmatok függetlenedni akarnak, az írek egyesülnének, Skócia belépne az EU-ba. Lesz itt még sok érdekes esemény. Egyelőre nem úgy tűnik, hogy London távolodni akarna Európától. :)
Csizmás Kond
@percsi: Bármi ami adózik az ugymond az ország zsebébe megy...és ezért kell olyant építeni amiből adó születik és nem olyant amire csak kiadás van...
Nyírfa
@kereső: 18.12

www.libri.hu/konyv/samuel_p_huntington.a-civilizaciok-osszecsapasa-es-a-vilagrend-atalakulasa.html

Huntington művét most olvassa a fiam. Ebben szerepel az ötsebességes Európa víziója, amely a franciák kezdeményezése volt még az 1993. előtti időkben.,
Szükséges a mag-Európa és a maghoz szorosabb, lazább szállal kötődő nemzetek kapcsolatának az újragondolása, éppen azért, hogy egyetlen állam se válhasson a fejlődés akadályává.
Bár az Európai Egyesült Államok híve vagyok, de egyelőre ez az álom kivitelezhetetlen,
Nem érdekes, hogy megint a francia politika formálná át at uniót töbsebességessé? :) Egyet kell, hogy értsek velük.
Németh István
@Nyírfa: nagyon nem is fog távolodni! Azonban az is tény, hogy a font a tőzsdén emelkedő tendenciájú! az angoloknak szükségük van az európai kereskedelemre, különben meghal, és szükség van a kulturált munkaerőre is! Az Eu meg ha a saját felvállalt demokratikus rendszerébe működne és nem akarna átmenni a német-francia tengely által diktált diktatúrába akkor valójában anglia soha nem lép ki! kellene egy közösség de ez nem az amit megálmodtak az országok, nemzetek!
VASTAGBŐR
semmi értelmes ötlete nincs ... erre legalább volt ideje megalkotni ... bár a volner féle börtön munka jól jött volna akár Mikola bácsi unokaöccsének a böribe .. bár mondjuk már szabadult .. bratyi meg koccolt konzulnak a kengurukhoz és ránkhagyta kásli papit .. igazi szakértelem mindegyik
Nyírfa
@kereső: 18.12

Máris javítok: a hivatkozott műben a franciák nem öt-, hanem háromsebességes Európában gondolkodtak, és nem '93., előtt, hanem '94-ben. Egyébként a könyv 256.oldalán olvashatóak ezek az információk, és azért vagyok kénytelen korrigálni a leírtakat, mert hazajött a fiam, én kérdeztem, ő pedig válaszolt, még az oldalszámot is előkereste, ha valakit érdekelne. :)
kereső
@Nyírfa: Érdekes lesz az átalakitás- nagyon úgy tűnik, hogy felértékelődik az EP szerepe(parlament), és ezzel együtt csökken az ET(állam-és kormányfők tanácsa- amely most mindenható!!!) szerepe Európa jövőképének formálásában.
kereső
@Nyírfa: 19:07 Köszi a figyelem felhivást.
Nyírfa
@kereső: @kereső: Nagyon szívesen!
Ennek az átalakulásnak a tanúi, egyben elszenvedői , illetve haszonélvezői vagyunk, attól függően, hogy mit szeretnénk elérni, és mi fog megvalósulni.
percsi
@Csizmás Kond: @percsi: "Bármi ami adózik az ugymond az ország zsebébe megy...és ezért kell olyant építeni amiből adó születik és nem olyant amire csak kiadás van..."
Igen, erre lenne szüksége az országnak, csak sajnos nem ez történik, pedig jó szakembereink vannak a mezőgazdaságban és az iparban is. Az adónk java nem az ország zsebébe megy, kivarázsolják olyan cégek zsebébe, ami nem termel, ezért csak kiadás lesz belőle. Vagy termel, csak nem az országnak, és még nem is ide adózik.
Ezt elégelte meg az EU, az a rengeteg támogatás-kölcsön célja is ez lett volna. Az országban nem csak 5-10 vállalkozó-cég alkalmas támogatásra, de sajnos csak ezek a visszatérő mihasznák kapják meg, és még elszámolniuk sem kell.
magyar1
@KisTehen: Az nem jó, mert akkor Amerikával kell alárendelt viszonyt tartani.
Csizmás Kond
@percsi: Az ipar és a mezőgazdaság nagyon nagy része külföldi kézben van. Azok a jó szakemberek pedig nekik dolgoznak. példa erre Gordon...Az eu azért elégedetlenkedik mert mindenben az ő akaratát szeretné véglegesíteni, ami legtöbbször nem egyezik a magyar felfogással. A támogatás ma már világszerte a nagyhatalmak zsebpénze, különben erre is ment ki az egész játék, csak ki kellett várni a végét.
Németh István
Lehet, hogy akilépése nem is lesz szükség mert egy sajátos fordulat véget vet ennek az eu-us vezetési elmebajnak! A makron is azért basztatta az Orbán Viktort, hogy meggyőzze a francia nukleáris anyagok kiválóságáról az jelenleg használt orosz helyett! Az ursula aljasság határtalan!
@Macskaszem: a te hülye agyad az mehetne vándorútra! egyenlőre nem ő bukott ki hanem a jobbik bukott meg - ami marad belőle az a wc papíron sem látszana seggtörlésnél!
kereső
Itt a "segitség" volnernek és a fideSS-nek:
"Mindemellett az áprilisi választások után nemigen van kilátás arra, hogy belátható időn belül változik a magyar politika. Az EU-nak a közeli jövőben úgy kell kezelni Orbán Magyarországát, ahogyan van, és nem ringathatja magát abban az illúzióban, hogy az elmúlt 12 év múló aberráció volt csupán. A hatalomban töltött 12 év alatt Orbán uralma erősen beásta magát, az ellenzék gyenge, demoralizált és nincs vezetője. A valóság az, hogy az EU és Orbán Magyarországa nem illik össze.

A Brexitről sok mindent lehet mondani, de egy valós feszültséget kezelt, ami aközött alakult ki, hogy miről szól valójában az uniós tagság, és hogy mit várt tőle a brit elit és a közönség. Ám a magyar kormány és az EU közötti békíthetetlen konfliktus nem oldható meg a legkisebb közös nevező kompromisszumos módszereivel. Nem is szabad úgy megoldani, hanem csakis úgy, hogy mindkét fél a saját útján megy tovább. Ebben persze van egy csapda is: Orbán jelszava az, hogy „Állítsuk meg Brüsszelt!”, de a hatalma az EU költségvetéséből folyamatosan folydogáló készpénzen nyugszik. Akárcsak a brit toryk a Brexit előtt: kéri a részét a tortából, és meg is akarja enni. Ez azonban nem ok az európai intézmények és a többi tagállam kormányai számára, hogy kényeztessék őt. El kell zárniuk a csapokat, és bojkottálniuk kell a magyar képviselőket a tanácsban, úgy, ahogyan Ausztriát bojkottálták 2000-től, amikor a szélsőjobboldali FPÖ belépett a kormányba. Az EU képes keményen fellépni, ha egyszer elhatározza magát. Saját fennmaradása érdekében ideje, hogy ezt most megtegye, és felhagyjon egy Moszkvával és Pekinggel szövetkező, revizionista autokrata ajnározásával – írta a szerző."
Dalibor Rohac a szerző- amerikai kutató
kereső
Politico: Magyarországnak távoznia kellene az Unióből
Ideje, hogy az Európai Unió keményen lépjen fel Magyarországgal szemben – írta az amerikai Politico portál európai kiadásában Dalibor Rohac, a jobbközépnek számító American Enterprise intézet kutatója. A Brexitről szóló népszavazás után sokan attól tartottak, hogy más uniós tagállamok is követhetik a brit példát, de a kaotikus válási eljárás éppen ellenkező hatást váltott ki, és az egész kontinensen csillapította az Európa-szkepticizmust. Van azonban egyetlen ország, Magyarország, amely számára igenis az unióból való kilépés lehet az egyetlen válasz a Brüsszellel szemben fennálló, mély, és engesztelhetetlen nézeteltérésére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.