Az ember egyszerűen nem hisz a szemének.

Gyomorforgató címmel adta hírül egy fideszes lap, hogy babát vár az ellenzéki politikus
Fotó: Pixabay

Pénteken jelentette be a Facebookon Bősz Anett, Budapest főpolgármesterhelyettes-jelöltje és korábbi DK-s képviselő, hogy gyermeket vár.

A kormányközeli, G. Fodor Gábor által irányított 888.hu-n Pozsonyi Ádám a hírt így tálalta:

Anett mégis ellik.

A gusztustalanságot Vágó István DK-elnökségi tag szúrta ki, és osztotta meg követőivel. A cikket ezt követően törölték a 888.hu-ról, de az internet természetesen most sem felejt:

Gyomorforgató címmel adta hírül egy fideszes lap, hogy babát vár az ellenzéki politikus

Forrás: Facebook

108 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@Csizmás Kond: A kolostor disznaja is ellés közelében van már...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
O1G szintje ez, a nemzeti keresztény szint.
Gyurka80
Anett mondta először azt, hogy ellik, tehát jogos volt:„Sérti a méltóságot az anyuka megszólítás”. Ez volt az a legendás mondat, amit szerintem már soha nem mos le magáról, és most persze ezzel a lájkkuncsorgó sorokkal paravánozza magát, hogy „A szívem alatt hordom a kisfiam, miközben nemcsak édesanyává, de főpolgármester-helyettessé is válok.” Hát, igen. Most ez az érdeke. Az egy másik felállás volt, és egy másik érdek, amikor a Facebook oldalán osztotta meg és reklámozta a Kétfarkú Kutyapárt agitprop kiadványát, melynek címe: Ellek."
Gyurka80
Anett ellikje volt először gyomorforgató, azt kapta amit megérdemel.
RonaGyuri
a propi csak ne fanyalogjon, a portál kedvence a büdös halfarok egy másik ifjú kismamáról írt itt hasonló bunkó hangnemben! =))
Nyírfa
Van a fidesznél gyomorforgatóbb? Itthon, biztos, hogy nincs.
namihami
@Gyurka80: Nálatok is ""ellett"" az asszony?
( ha van?)
És csak úgy mellékesen, olvass, művelődj:
""Én magamról mondhatom, de mástól nem tűröm!""--Cyrano. (hallottál már róla?)
Csizmás Kond
...az ellés nem gyomorforgató, sőt van aki egy kutyát többre tart egy embernél és azt senki nem tartja gyomorforgatónak...
division
@Csizmás Kond: Személy szerint én ilyen vagyok, sokkal többre tartom az állatokat az embereknél. Állatot képtelen vagyok bántani, embert viszont...
Gyurka80
@namihami: Elkerülte a figyelmedet: Anett ellikje volt először gyomorforgató, azt kapta amit megérdemel
Macskaszem
A fideszes tehenek biztos elleni szoktak, nyilván ezért gondolták, hogy mások is szokták.
Emmersson71
@Csizmás Kond: Valóban nem gyomorforgató egy anyáról így beszélni, hiszen anyád téged is leellett.
Qqberci
@Csizmás Kond: A kolostor disznaja is ellés közelében van már...
Eladott Ország
Előkerült egy régi Bibó koleszos fotó Orbán Viktorról (jobbra), Lévai Anikóról (középen) és Vida Ildikóról
olkt.net/wp-content/uploads/2021/07/2014-12-18-2.jpg
Nessy
@KisTehen Ez édesanyádra is vonatkozik ezek szerint? Szégyelld magad! És minden idióta, aki az édesanyját egy ellő/fialó négylábúhoz hasonlítja! Bár az eredmény a nem születés, hanem ellés/fialás útján világra jött állatra hasonlít!
Eladott Ország
Itt az idő belátni, hogy a fidesz se nem jobboldali, főleg nem konzervatív, a legkevésbé sem nemzeti párt (vö. az ország kiárusítását a ruszki-kínai gyarmatosítóknak), hanem egy velejéig romlott újfasiszta-neobolsevik náci gyülevészet.
Csizmás Kond
@Emmersson71: Az én anyám nem szerepelt a nyilvánosság előtt, tehát ha ellett ha szült abból nem lett vezércikk...amúgy téged szültek ellettek vagy szartak ?...csak mert a gender fogalmaknál is nagyon hozzáadtad magad...
Csizmás Kond
@division: ...és magadat hová sorolod ?
Nessy
@KisTehen: Vannak akiket az édesanyjuk hordoz a szíve alatt! Anyuka később lesz.
Nessy
Uraim! Gondolom Anyák napjára szép csokrot vittek az édesanyjuknak, ( ha még volt kinek), aki megszülte magukat! Minden édesanya gyereket vár, de hogy felnőve mi lesz belőle, az már nem az ő bűne!
puszt
Pedig biztos nem Kistehén borja...
Gyurka80
@Horizont: Nagy tévedésben vagy ti vagytok kevesebben,pontosan 1/3 vagytok!
namihami
@Gyurka80: 1o.32:. Erre próbáltam célozni azzal a Cyrano idézettel. Tőle sem szép, de sajátmagáról mondva másként szól.
A fideszes ""sajtóelittől"" (mivel már egyébként is ismert a stílusuk) pedig kifejezetten undorító. Miként, ha baloldali használná, azt is így itélném meg.
drrotf
M?it szól ehhez Novák Katalin, a volt családügyi miniszter, most az ország elnöke?Nem kellene megszólalnia?
csipetke
pozsonyi ádám,aki ezt így megfogalmazta, alpári,ocsmány,undorító módon, valólszínűleg az ő párja ellik, már ha nem meleg ez a seggarc. És ez vonatkozik a főnökére,g.fodor gáborra, akiről a wikipédián nem látni,hogy az ő párjának sikerült-e már ellenie. Aki ennek az ocsmány megjegyzésnek a megjelenését engedélyezte,az ugyanolyan féreg,mint aki írta.
csipetke
@csipetke: Bár abszolut hozzák a fidesz színvonalát ezek a férgek...
Gyurka80
@namihami: "Miként, ha baloldali használná, azt is így itélném meg. " szeretném látni! Mert a libsi bősze kezdte az ellést.mondani, lásd fentebb!
Málna
Miért háborog mindenki, mikor Bősz Anett viccesnek találja ezt a kifejezést?
namihami
@Gyurka80: 22.08:. Akkor leírom mégegyszer.
Ha baloldali írná, az se tetszene! Jelen helyzet csupán abban más, hogy a baloldali nem (NEM) egy jobboldali vagy bármilyen oldali, de MÁS személlyel kapcsolatban használta ezt a szót.
A médiaparasztnál ez másként történt. Az ugyanis egy vérbunkó fideszes, aki ezeket (a többivel egyetemben) bérmunkában ugyan, de szivesen csinálja. Ha majd aegy ellenzékinél is ilyet látok, neked külön jelezni fogom.
Azért így más a gyerek fekvése.
Eladott Ország
@Maccska: tegnap, 22:16 ♦ Magyarországon az apa férfi, az euró árfolyama meg nő. A fideszesek vagyona is nő. A kormányfő meg dagad, az életszínvonal fogy.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275170637_327429046080275_3844648912990015827_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-6&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=JEP-4RPjlJwAX9Q_u5h&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-NpnIhocYYUblvELX37bnlJnGnhS8vladBG-zaVz8-AA&oe=627E031D
Az anya nő, az apa meg othagyja anyát.Orbán ezt a "keresztényi" erkölcsöt védi az arab és az afrikai férfiaktól?!
pbs.twimg.com/media/EqitQxgXcAA8fYv?format=jpg&name=900x900
Ezek hárman, mint a keresztényi értékrend "védelmezői", kúrvapecér, asszonyverő, buzi drogos?
pbs.twimg.com/media/EoT7NdgXMAEatK5?format=jpg&name=900x900
Uriel
@Horizont: Szerintem is kétséges. Sztem jó esély van arra, hogy egy orbánista homofób férfi tangában.
Emmersson71
@Csizmás Kond: A te anyád Szájer Jozefina :P
Csizmás Kond
@division: Nálam az ember az első, tehát azok közé.
Csizmás Kond
@Emmersson71: ...az ilyen felfogás a te köreidben honos ...és ti vagytok akik csak az ilyen beszédet vagytok képesek folytatni.
Emmersson71
@Csizmás Kond: A tények makacs dolgok :) Szájer anyud kitolt magából, ne szégyelld ;)
Málna
@Horizont: De, a lényeg az, hogy Bősz poénosnak találja ezt. Mi más lenne a lényeg? Nézz utána, hogy honnan veszem...Amúgy meg miért is kellene szégyellnem magam? Semmi csúnyát nem írtam.Látod, már megint nem gondolkozol, csak fröcsögve vagdalkozol. Picit lehűthetnéd magad néha.
Németh István
Mindegy hogy ki hogy vélekedik! A megtörtént aktusnak eredménye lett! Az eredmény egy ember életre hívása! Akinek kívánjuk a felhőtlen boldogságot a szülőkkel együtt Remélve emberi nevelésben részesítik nem operáltatják át más neműre - az emberi ember ellenségére!
nezelodo
Megszokjuk majd, mert elsősorban "keresztények", akik így nyilatkoznak, biztos meg van rá az okuk, mert nálunk a "gyerek az első+. Aztán az ilyenek az asztali ima közben beleköpnek az apjuk tányérjába is, mert legbelül még a felmenőiket és a teremtett világot is gyűlölik, kivéve önmagukat. Vagy csak egyszerűen elmegyógyászhoz nem jutnak be a féléves várólista miatt?
Csizmás Kond
@Emmersson71: ...cigánykodj a fajtáddal...
Csizmás Kond
@Horizont: Szerintem a semmit osztod...az hogy ell vagy szül vagy kölykezik ugyanaz csak az emberi felfogás ad neki más más nevet. Ma már ha elpusztul egy állat nem azt mondják hogy megdöglött hanem meghalt...ha pedig az elmúlás is ugyanaz embernél állatnál akkor minek ekkora feneket keríteni neki.
Emmersson71
@Csizmás Kond: Nyugi, cicus..pont a megfelelő fajtával szórakozom ;)
Nessy
@Csizmás Kond: Azért talán a szüleidet nem nősténynek és kannak nevezed! Bár egyik másik megszólaló esetében nem lennék meglepve.
Dr. Proktor
G. Fodor... már nem is kell semmi magyarázat hozzá!
Csizmás Kond
@Nessy: Én soha nem neveztem annak, amíg éltek még egyszerű anyámnak vagy apámnak sem, hanem mindig hozzámondtam hogy édes, mert úgy tanultam és úgy adtam tovább is... csak próbálok rávilágítani a mai állatbarát világfelfogásra...
Csizmás Kond
@Horizont: ...innen nem lehet hiányozni...és ami a szaporodási felfogásokat jelenti, ha már átmentünk állatba sokkal kevesebb állat bánik úgy a megszületett, ellett vagy akárhogy a világra jött utódjával mint az ember...
ómió
Efftársilag anno Orbán nejét illették így, most meg "efftársi sértődősdi" van?
Csizmás Kond
@Horizont: ...az ellés is a születés csodája...
Csizmás Kond
@Horizont: ...én is megkérdezlek, hogy mi a lószart szedtél be, hogy már ilyen korán elment az eszed...
A szülés legyen az bármilyen emlős ugyanaz a folyamat. Azzal, hogy egy ellést valaki szülésnek nevez vagy fordítva bár sokan tudatlanságból vagy értelemhiányból ragaszkodnak bizonyos kifejezésekhez ugyanazt lehet érteni.
Amikor valakinek azt mondod hogy barom, vagy majom, vagy marha akkor azt úgy érted hogy nálatok mindenki barom marha majom ?...ez csak visszakérdezés az ellés fogalmára...mert megértem, hogy csak azért rángatod itt a szálakat mert a megjegyzés egy nem baloldali valakitől jön, de biztos vagyok benne hogy fordított esetben te is fordított véleményen volnál...szóval tusolj le hideg vízzel amíg fel nem fő az agyad...
Pálinkás Pál
@division: de kemény lettél...edzettél a havasokban?...
dr. prédikátor
@Csizmás Kond: NAGYON KINYILT A CSÍPÁD TE MOCSOK BOCSKOROS ROMÁN TRÓGER!!! TAKARODJ A ROMÁN KURVA ANYÁDBA TE HAZÁTLAN BOZGOR!!!
Csizmás Kond
@Horizont: ...nem ellettek hanem szültek, és ezt ne velem gyakorold hanem azzal aki annak nevezte, amúgy ez pont olyan hogy szar vagy kaka...de tényleg jobb ha lepihensz...
Csizmás Kond
@Horizont: ...nagyon de nagyon egylövetű vagy...
A szülés mint élettani forma minden emlősnél ugyanaz. Mi emberek mivel felsőbbrendűnek valljuk magunkat ezért különbözőféleképpen nevezünk meg dolgokat, tehát mint megnevezés változik de mint szaporodási tény nem...csak mint mondtam ma nálad nincsenek otthon.
division
@Csizmás Kond: Az a baj, hogy az emberiség jelentős részéhez már nem tudom kötni magamat, ez már nem az a világ.
Málna
@Horizont: Még mindig nem mondtad, hogy miért kellene szégyellnem magam. Talán titok?:-) Az pedig, hogy nem tudsz rákeresni az előzményekre, még nem jelenti azt, hogy én hazudok. Látod, hogy megint vagdalkozol?
division
@Pálinkás Pál: Meleg van, most nincs hó, te Szibériában élsz?
Amúgy meg látom, késztetést éreztél arra, hogy hozzám szólj:-)) Igen, sok az olyan veszélyes primitív ember mint te is, jobb felkészülni, az állatok okosabbak, aranyosabbak és barátságosabbak a legtöbb embernél.
Málna
@Horizont: "Már megfigyeltem hogy ti fidesz hívők annyira beleálltok a védelembe, hogy megszűnik a józan gondolkozás." Azért jó vastag bőr van a képeden, hallod...Azt még nem figyelted meg véletlenül, ahogy a gyűlölködéstől, irigységtől a te józan gondolkodásod szűnik meg? Minden áldott nap...
nemkati
@Málna: Honnan veszed, hogy Bősz Anett poénosnak találja ezt a gusztustalanságot? Talán bemutathatnád, mikor, hogy vette poénosra. Pont amiatt szerepent a kutyapárt újságjában mert őt is felháborította hogy a Fidesz szülőgépnek tartja a nőket (akiknek ugyebár tele kellene szülniük unokákkal a Kárpát-medencét). És az orvosnál az anyuka megszólítás miatt azért szólt, mert neki nem esett jól, hogy ilyen személytelenül szólítják meg, egy közös néven az összes többi terhes nővel, pedig van neki saját neve. Ezt így kiforgatni, hát G.Fodorral együtt neked is zseniálisan sikerült, de ebben utolérhetetlenek vagytok.
Málna
@Horizont: Jó, mostantól mindig szólni fogok, ha irigykedsz, ha rosszindulatú vagy ill. gyűlölködsz. Te akartad...:-)
Ezeket kellene tőled eltanulnom? Vagy a kifinomult kommunikációt?:-)
És még mindig nem tudtad megmondani, hogy miért kellene szégyellnem magam...
Málna
@nemkati: Innen veszem: hirtv.hu/ahirtvhirei/kocsis-mate-a-kutyapart-tud-vicces-is-lenni-de-ez-most-bunkosag-2476833
Nincs itt semmi kiforgatva.
A anyukás sztoriról nem is hallottam, csak most olvastam. Bolond ez a nő...
kereső
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/bosz-anett-terhes-bejelentese-fopolgarmester-helyettes/r22fc15

Természetesen a "himek" forgatják ki Anett szavait, és természetesen a "himek", azok akik veszik maguknak a bátorságot, hogy az állatokkal egy sorban emlitsenek egy várandós nőt. Na, menjetek a jó büdös 3,14csába. Ez a "keresztény, kopnzervativ" kultúra, amit úgy meg kell védeni a "kecsekb@xó vadaktól". Hogy ehhez még nők is csatlakoznak, az minden legszégyenletesebbje.
És nem hallom a ficsakot, a fideSS-es női kakofóniát, akik úgy fekháborodtak az "öregecskedő feleségek"-en.
nemkati
@Málna: Ebben, mint ahogy valószínűleg máshol sincs szó arról, hogy Bősz Anett poénosra vette volna a 888 rá vonatkozó megjegyzését. Te nem nagyon tanulhattál meg olvasni, és az olvasottat értelmezni.
És szerinted bolond az, akit zavar egy megszólítás? Mielőtt egy nálad sokkal értelmesebb embert lebolondozol, előbb nézz magadba.
Málna
@nemkati: Tökéletesen olvasok és értelmezek, sokkal jobb vagyok ebben, mint például te...Magát a kifejezést találta poénosnak. Vagy szerinted csak addig, amíg nem vele kapcsolatban használták? Nem hiszem...
Igen, bolondnak tartom azt, akit zavar egy kedves megszólítás.
nemkati
@Málna: A kétfarkúak válaszát a szülőgépekre biztosan poénosnak találta, és nem azt, ahogy a kormány gondolkodik a nőkről, hogy elljenek, mint a nyulak.
Az egyik embernek kedves, valami, ugyanaz a másiknak nem. Meg is indokolta, hogy miért nem, ez pont nem arra utal, hogy bolond lenne. Szerintem pl. egyáltalán nem az. Hogy miben vagy jobb nálam, fogalmam sincs, de értelmezésben biztos nem.
Málna
@nemkati: De, sokkal jobb vagyok nálad. Is. Ebből a kommentedből is látszik.
nemkati
@Málna: Ne kínlódj már ennyire! :))
Egyre szánalmasabb, ahogy próbálsz magyarázkodni és fényezni magad.
Málna
@nemkati: Dehogy kínlódom. Miből gondolod? Az nem magyarázkodás, hogy reagálok a felvetéseidre...Nekem ez nem esik nehezemre, sőt, szórakoztat.
Csizmás Kond
@Horizont: Én meg azt nem értem hogy hogy a picsába nem tudod megérteni többedszerre sem, hogy itt nem a megnevezést akartam elvitatni senkitől hanem csak kifejezni hogy elleni, szűlni, fiazni, élettani szempontból ugyanazt jelenti. Az hogy ki kit minek nevez, kit ekéz vagy kit nem az nem érdekel, csupán az értelmét próbáltam elmagyarázni de nálad amikor behúz a fék úgy is marad.
Csizmás Kond
@division: ...az előbb azt mondtad az állatot többre tartod mint az embert, erre kérdeztem hogy te magadat melyik csoportba sorolod...szóval állatnak hiszed magad vagy embernek ?...egyszerű a kérdés...
division
@Csizmás Kond: Egyáltalán nem egyszerű a kérdés, csak mélyedj el jobban az egészben a tudományos oldaláról nézve.
Csizmás Kond
@division: ...szerintem magaddal sem vagy tisztában...:)
szaboria1
@Csizmás Kond: Az ellés értelmező szőtár szerint főemlős állatokra vonatkozik.
Csizmás Kond
@szaboria1: az ember is főemlős...és értelmet is az ember ad neki úgy ahogy akar...a lényeg mint mondtam az élet létrejötte...az pedig minden emlősnél ha fő ha mellék egyforma
Gyurka80
@Horizont: "Ne verd már már a melled azzal a szaros 2/3 -dal tudjuk, hogyan született ennyiszer. Lehet még a vezéred se örül ennek annyira miután nyakig ül a trutyiba. De annyira balfaszok vagytok még ezt se fogjátok fel. " De ha a moslék nyert volna akkor nem lett volna trutyi, balfaszság meg a melledet sem vernéd?! Ugye?!
Gyurka80
@csipetke: A férgezés nem "alpári,ocsmány,undorító "?!
Gyurka80
@nezelodo: Te beleköptél apád tányérjába idióta? É nem vágott agyon?
Gyurka80
@Eladott Ország: Bármikor csinálok rólad ilyen eltorzított képet hülyegyerek!
nezelodo
@Gyurka80: Na kettős a regisztrációd? Hehehe...
division
@Csizmás Kond: Ugye nem várod el, hogy a propin tudományos okfejtésbe kezdjek ember és állat kapcsolatáról?
Nyírfa
@Horizont: @nemkati: Lányok, annyi értelmesebb dolog van annál, mint egy két-három mondatos , robot-üzemmódban működő kis kullanccsal leállni. Tudjátok, hogy az ittlétének egyetlen célja van: rombolni.
Ma egész nap zenét hallgatok, a fiam tegnap összeállította a lejátszási listát, jönnek a dalok egymás után - ez az élmény:
hogy az embernek harmonikus kapcsolata van a gyermekével, akit , igen, a szíve alatt hordott , majd a világra hozott,
Mindkét politikushölgynek kívánom, hogy egészséges gyermekeik szülessenek, és egy jobb Magyarországon tudják felnevelni őket.
Nyírfa
@Horizont: 16,40

Mindannyiunkra ráférne.
Nyírfa
@Horizont: 16.41

Mert olyan. A viselkedése alapján egy kártékony élősködő.
Nyírfa
Megjelent köreinkben egy, Kond meghatározása szerinti mellékemlős. A neve S-sel kezdődik, filozófiai mélységekben gazdag mondanivalója végén pedig sok-sok mosolyjel látható. Valószínűleg igen szellemesnek gondolja magát, dehát gondolni annyifélét lehet.
Csizmás Kond
@division: nem a tudomány érdekel, hanem az amit kijelentettél...
általában mindenki szeret nagyokat mondani, de legtöbbször nem is gondolja meg hogy mit mond...
Németh István
Ki mit érdemel a közszerepléséért! Még úgy és akkor is ha a gyerekecske nem tehet róla! De sebaj jön a donáth lány is már a részeges asszony csaló link aljas személy!
Katalina62
@Németh István: "Remélve emberi nevelésben részesítik nem operáltatják át más neműre - az emberi ember ellenségére!"
Saját kútfő ez hihetetlen ostobaság, vagy parancsba adták? Mert mind a kettő szánalmas!
Gyurka80
@Horizont: Akit ellenzéknek nevezel pártokból összeöntöt katyvasz amit mosléknak hívnak (persze ez sem jött össze). Ha külön-külön indultak volna akkor nem lett volna moslék, fel tudod fogni?!
Gyurka80
@nezelodo: Milyen hülyeséget dumálsz, idióta?!
Németh István
@Katalina62: ÉS! a gyermek természetesen szent és sérthetetlen! mert ő az egyetlen aki a szülei dolgairól aztán sehogy se tehet! Legfeljebb szégyellni fogja őket a moslék hazaárulásaikért, morális felfogásaik végett! Ha felnő!
Málna
@Horizont: Nem azt mondtam, hogy itt és most irigykedsz, hanem hogy úgy általában. Olyan butaságokat írkálsz, már ne is haragudj. Dühödben, tudom...De akkor is.
És még mindig nem tudtad megmondani, hogy miért kellene szégyellnem magam. Mindig előbb írsz, aztán gondolkozol. Minden nap ez van. Csak legalább szégyellnéd magad, és nem pampognál tovább...
nezelodo
@Gyurka80: Megbeszéltük már, hogy a jelzőt, amit a gyenge tanulmányi eredményed miatt a tanítóid jószándékúan rád ragasztottak, ne ajándékozd el, mert az idiotizmus csak a tiéd, és még hízelgő is a számodra, becsüld meg.
csak úgy....
magyarországot a bunkó fociszurkoló szintre rántotta le a fidesz! butuskáim, hamarosan se tanáraitok sem orvosaitok ,kihaltok mint a dinoszaurusok és akkor jöhetnek végre orbán barátai keletröl..
nezelodo
@csak úgy...: Létrejöhet az egyszemélyes kipcsák unió.
csak úgy....
@nezelodo: akár...,de addígra orbán és a slepp megtalálta a csodaszarvast.
Gyurka80
@nezelodo: Nézelődjél máshol idióta!
Gyurka80
@Nyírfa: Csak az a baj ez a bőszleány megkérdőjelezte az anyaságot, most mégis az szeretne lenni.Nem kellett volna hülyeséget terjesztenie! Most visszanyal a fagyi neki!
nezelodo
@Gyurka80: Mondom, ne osztogasd az idiótaságodat, még jól jöhet mentségként, megúszhatod vele a szándékosságot.
Istenakinincsen
@Gyurka80: tegnap, 20:48
Elég szomorú hogy ilyen sok barom van mint te!
Istenakinincsen
Egy ilyen baromságon is össze lehet veszni?Ez is jobb meg baloldali téma?Érdekes hogy fontosabb kérdésekre nem válaszol egyik ökör sem.Hallgatnak mint szar a fűben,de ilyen faszságoknál tobzódnak,szaporodnak...új nick nevekkel ugyanazok a barmok osztják az észt.
Dr. Proktor
@Istenakinincsen: Nem is nickek, csak magukat annak kiadó algoritmusok, valahol itt vagy Moszkvában futó gépeken...
Gyurka80
@Horizont: Te is "Itt tobzódtak a nyaloncok"!
dr préditákor
@Németh István: te németpista! A férjedről írtál az imént? "részeges asszony csaló link aljas személy!"
Vagy esetleg a nődről? Mert az tényleg az!
vacsi
"A kormányközeli, G. Fodor Gábor által irányított 888.hu-n Pozsonyi Ádám a hírt így tálalta: Anett mégis ellik."
Ez G. Fodor Gábort minősíti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.