Idén és négy évvel ezelőtt is elaludt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@Horizont: ma, 16:42
Ez a máté milyen kis figyelmes, gondoskodó, majdhogy nem azt írtam: anyáskodó. Minden esetre megható ez a szeretet, ez a férfibarátság ... vagy ez már túl van azon? Szépek lehetnek, ahogy egymásra nézve (bár az egy másik film, a másik oldalról) ellovagolnak a naplementébe
Giovanni Alba
@Horizont: ma, 17:17
Az úgynevezett ország háza nem munkahely, hanem játszóház, színjátszóház, ahol a csapnivaló ripacsok adnak elő bohózatot, miközben erejükön felül igyekeznek a fővezér óhajait teljesíteni. A rutinosabbja már ismeri a fő csapásirányt, és ha éppen kifogyna az ötletekből, akkor még mindig ott van az "ellenzék" szapulása.
Hofi mondta, hogy a Nagycirkusz leköltözött a Duna-partra. Tisztábban látott bárkinél, csak éppen nem vettük komolyan.
Milyen munkahely lenne amúgy az olyan, ahol a szavazás előtt ki kell szaladjon az ügyeletes lótifuti a büfébe, hogy a békésen iszogatókat beterelje a helyükre? És vizet csak nyomokban fogyasztanak ...
Arra emlékszel, amikor az egyik (naná hogy fideszes) nyomta a gombot a másik helyett is, mert az éppen fontos elfoglaltságának tett eleget?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.