Magyarországra érkezett hétfőn Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke.Budapesten tárgyalt Orbán Viktorral Ursula von der Leyen – erre jutottak a felek

Von der Leyen Orbán Viktorral tárgyalt, megbeszélésük témája Szijjártó Péter Facebook-bejegyzése szerint az alábbi volt:

a brüsszeli szankciós csomag és annak hatásai a magyar gazdaságra.

Ursula von der Leyen Twitter-oldalán rövid összegzést írt a találkozóról:

„Az Orbán Viktorral történt esti találkozó segített abban, hogy a szankciókkal és az energiabiztonsággal kapcsolatos kérdéseket tisztázzuk. Történt előrelépés, de még sokat kell dolgoznunk”

- idézte a Telex von der Leyen bejegyzését.

A német politikus azt is hozzátette, további tárgyalásokat fog folytatni a regionális szereplőkkel az olajinfrastruktúrával kapcsolatos együttműködés erősítéséről.

A találkozóról Szijjártó Péter is nyilatkozott, ezt itt olvashatja.

Forrás: telex.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Ezzel az utolsó csatlóssal nem lehet érdemben tárgyalni, ki kellene deríteni, hogy mivel zsarolhatja Putler. Csak az erőszakos hangvételből ért ez a hazudozó nímand, ( Putler gondolom, tudna mit mesélni).
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
"Történt előrelépés, de még sokat kell dolgoznunk"

Akkor eddig egyik fél sem engedett. Vikkancs, rossz hírem van: ebben a meccsben Ursula az erősebb...
verőce21
Vagy mi bukunk, vagy ők. Nincsen középút.

Itt látszik, hogy kapkod az EU Deep State vezetése, mert a német külügyért is tojással dobták meg. A hülye tyúk már készen van. Látszik rajtuk, hogy végük lesz, mint a botnak! :)
csak úgy....
@verőce21: a fidesz magyarok találékonyságánál csak a gyávaságuk,hazudozásuk és a butaságuk híresebb! :)
csak úgy....
ursula 5 évvel idösebb a dagadtnál...,ki gondolta volna?
Nessy
@Qqberci: Pedig még a csodaerkélyről megmutatta neki Budapestet is.
amaramaistanna
Ezzel az utolsó csatlóssal nem lehet érdemben tárgyalni, ki kellene deríteni, hogy mivel zsarolhatja Putler. Csak az erőszakos hangvételből ért ez a hazudozó nímand, ( Putler gondolom, tudna mit mesélni).
justhpeter
Orbánnal nem egyezkedni kell, hanem megmondani a tutit, aztán otthagyni. Ha alkalmazkodik jó, ha nem pottyantani rá.
verőce21
Orsolyának volt egy fölösleges útja, de legalább fürödhetett meleg vizben, és ehetett libamájat.
Lehet, hogy pelenkát is cseréltek alatta...? :)
RonaGyuri
@Shikari: persze szaros román bunkó nektek így lenne jó, nem a hazátokat akarjátok kirugatni az EU-ból hanem minket, addig is költitek a nekünk szánt pénzeket! =))
Macskaszem
@KisTehen: A pénzük se kelljen ha a szabályaik nem kellenek. A bank se az ügyfél szabályai szerint működik.
Béla333
Már megint a lopás a legfontosabb. Múltkor olvastam, hogy a MOL az oroszoktól vásárolt olaj után extra visszatérítést kap, amit ő nem épít be az árba, hiszen az eladáskor a világpiaci Brent olaj árát veszi alapul.
Az így a MOL-nál képződő extra haszon meg valahol lecsapódik...
Ennek az elvesztését nem akarja hagyni a maffia...
Macskaszem
@KisTehen: Ne hazudj. Orbán azt hiszi, hogy az uniós szabályokat is kedve szerint hajlítgathatja. Eddig sajnos elnézték neki, de úgy tűnik, betelt a pohár.
Eladott Ország
@amaramaistanna: tegnap 22:31 ♦ Orbán Viktor magyar miniszterelnök még ellenzéki politikusként, a kilencvenes évek elején állítólag kenőpénzt vett át a „bombagyáros” Dietmar Clodótól. A német márkamillióval teli táskát Clodo szerint Szemjon Mogiljevics maffiafőnök küldte volna választási hozzájárulás gyanánt.
atlatszo.hu/kozpenz/2017/02/14/valtozatok-egy-kompromatra/
kanadaihirlap.com/2022/04/23/miert-budapesten-tart-konferenciat-a-cpac-a-jovo-honapban/
Németh István
Na most az ursula nevezetű Európa nemzetiségi gyilkosa > ultimátumot akart kifejteni az Orbán Viktor Urunk irányába, Magyarország adottságainak zsarolása mellett! Ez nem jött be! Dolga végezetlenül egy un. bukta elhelyezésével a retiküljében, fene bosszú-ittasan távozott! Ez elő fog bucskázni a jövő eu. bizottsági működésben > na nem arról van szó, hogy lemond, nem, hanem arról, hogy ott fog gáncsoskodni ahol tud és valamiféle fogást sejt!
Sajnos azt nem tudni, hogy midőn ketten voltak, esett-e szó az eu. tagságunk felfüggesztéséről, amíg az eu nem rendezi az adósságait az országunk irányában! Persze lehet, hogy volt róla szó, mert kissé zavartnak tűnt, mikor ismételten előfordultak! Mindenesetre az eu. nemzeteknek fel kéne ébrednie és a kölcsönös tisztelet égiszén megteremteni a demokratikus és tisztességes együttműködés feltételeit a gazdasági szövetség (únió) keretein belül! Ez a mai unió egy korrupt aljas az usa-soros égisz alatt működő szövetség!
Macskaszem
@KisTehen: Vétózni lehet, van akinek ez a rögeszméje. Amúgy meg a 6. csomag nem minket végezne ki, hanem a MOL exra hasznát.
Eladott Ország
@Maccska: tegnap, 23:16 ♣ Légy nyugodt tud róla az amerikai hírszerzés. Csak Orbán egy porbafingó dagadt szar alak lett, nem sok vizet tud kavarni. Nyugat - Európában meg szóba sem állnak már vele, hiteltelen, megbízhatalan, bohóc lett, azért szaladgáll a kipcsakokhoz ázsiába fontoskodni. A bolha köhög.
atlatszo.hu/kozpenz/2017/02/14/valtozatok-egy-kompromatra/
kanadaihirlap.com/2022/04/23/miert-budapesten-tart-konferenciat-a-cpac-a-jovo-honapban/
Uriel
Meg kell változtatni a választási rendszert az EU-ban. Nem kell mindenki szavazata. Nem kellenek olyan autokrata szélsőjobboldali egyre inkább fasizálodó kerékkötők, mint Orbán, aki a saját országát is szétcseszi, és akik akadályozzák Európa előrehaladását.

Európa előre megy... menne, de Orbán gátolja ebben. Itthon meg az a szlogenje, hogy előre megyünk, nem hátra...
Döbbenet! Őrület! Pávatánc!

O1G
Németh István
@amaramaistanna: @Maccska: valóban csak becsülni lehet az értékítéleteket! Ebből is kiviláglik, hogy alázatos szolgái vagytok e hazának, értékelitek a Miniszterelnökünk, Orbán Viktor Úr hazánkért való kiállását! Ne szerénykedjetek ti is része se vagytok a hazánk nemes polgáraiként a nemzet sikereinek; a mindennemű feltétek is lehetőségek és kedvezmények nektek is járnak!
Uriel
@Maccska: Mi a baj, zokon vetted, hogy báncsák uradat és parancsolódat?
Én hazaáruló?
Előbb legyél tisztában a fogalmakkal, aztán megbeszélhetjük, csaccska-maccska.

"hazaáruló

hazaáruló melléknév és főnév
I. melléknév
1. Olyan , aki, amely hazaárulást követ(ett) el. Hazaáruló (Orbán!) banda.
2. Olyan , amellyel vmely személy, ill. csoport hazaárulást követ el. Hazaáruló szövetkezés, vállalkozás (Orbán orosz és kínaibarát tolvaj maffia kormánya!).
II. főnév Hazaáruló személy (Orbán, Szijjártó az élen, és az összes többi!). Bitang, elvetemült hazaáruló; a hazaárulók hitvány mesterkedései."

Erre külön felhívnám a figyelmed:

"Aki ellensége a haladásnak, a jobbratörésnek, az emberi szellem feltétlen szabadságának, hazaáruló, ha örökösen nem is tesz egyebet, mint a nemzeti himnuszt énekli." (Ady Endre)
ómió
Csak nem "Viktorpuhítani" jött!? Nem fog menni, Ursula!
verőce21
Most pedig bejelentkezett Macron, Orbánhoz... úgy rázza le magáról dr. Minisztetelnök Úr ezeket a DS csicskákat, mint vadkan a vérebeket...!

Már nem is kell a pénzük - mert a haza nem eladó -, csupán humanitárius segítséget nyújtunk nekik, hogy megmentsük őket önmaguktól...!
magyar1
Oroszországot és Ukrajnát is fel kell venni az unióba és Európa hatalmas lesz - vagy ezt nem szeretné valaki?
fergeteg
Orbán Viktor az egyetlen államférfi a neobolsi-liberálnáci csőcselék között Európában.
Most meg Macron csörgette fel.
Akinek példaképe Orbán Viktor.
simmering73
"A Nyugat országai megértették, hogy Oroszország nemcsak hollywoodi filmekben a gonosz birodalma, hanem a valóságban is az. Megértették, hogy mekkora hibát követtek el, hogy az orosz olajtól és gáztól függővé váltak, és elhatározták, hogy elhatárolódnak az oroszoktól, elszigetelik maguktól ezt a hazug, aljas, tömeggyilkos, fasiszta és náci országot, amely eddig is a Nyugatot rombolta és veszélyeztette. Ez veszélyezteti Orbán érdekeit, emiatt ragaszkodik az orosz olajhoz és gázhoz.

Nem a magyar érdekek számítanak itt, hanem a demokratikus Nyugat, az Európai Unió, a NATO gyengítése, és Putyin megvédése, életben tartása. Ez nem Magyarország gazdasági érdeke, hanem Orbán náci (illiberális, antiszemita) ideológiára épülő fasiszta rendszerének célja, amely nemcsak Magyarországon akarja a 21. századi típusú keresztényfasiszta diktaúrát életben tartani, hanem a világ fasisztáit is egyesíteni akarja, és az egész világra ki akarja terjeszteni azt a szörnyeteg ideológiát, amelynek korábbi változata a II. világháborút, a mostani mutációja az ukrán népirtást okozta."
nepszava.us/a-nyugatnak-nemcsak-putyint-hanem-orbant-is-szankcionalnia-kellene-mert-a-ketto-ugyanaz/
ómió
@durbincs: Pontosan! Viszont előfeltétel, hogy bolsi legyen az illető!
simmering73
@durbincs: Te anyáddal foglalkozzál, szardarab.
Németh István
Arra lennék kíváncsi hogy a most tényleg sokat tűrő kifejezetten demokratikus kormányunk >>
MIKOR ÓHAJTJA ÉSZREVENNI MAGÁT!???
Ugyan is a külhoni szemetek mellett Itt (az ursulától kezdve a szargentíniféle meg az újhelyi, stb) belső ellenségig mindenki szóba jön > és különösen a média amely ezeknek hangot ad és teszi közzé a moslékokat >>>

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.