A legfrissebb Magyar Közlönyből derült ki. 

Hat személy is elvesztette magyar állampolgárságát, akik a magyaron kívül más útlevéllel is rendelkezhettek. Az Áder János által aláírt határozatok nem indokolták a döntést.

Egy teljes ukrán családtól elvette a magyar állampolgárságot Áder János

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A Magyar Közlönyben kihirdetett köztársasági elnöki határozatból ugyanakkor kiderül, hogy öt személy ugyanazt a családnevet viseli, és egy kárpátaljai településen születtek.

Forrás: privatbankar.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@vacsi: Ha már közkiccsé teszi, hogy elvette az állampolgárságukat, illene elmondani, hogy miért. Már csak a találgatások megelőzése végett is. Így eléggé adja magát a feltételezés, hogy siumákol a bajszos geczi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
A moslékok megérdemelték! Mert biztos, hogy csak a Kárpátaljára beköltöztetett moslék ukrán pereputty volt! tán a rendes magyar- vagy akár orosz polgárt túrták ki a lakóhelyükről miattuk!!
Lepényleső
@Macskaszem:... kozkincse? Csak nem alacsonyodik odáig, miközben a hasonszoruek
velhetoen epp azzal tömik zsebeiket napestig?
Dr. Proktor
@Németh István: Nagy pelyhekben hull a hó, ide fröcsögni ó be jó... mi?
Értelmes gondolataid nincsenek?
Németh István
@Dr. Proktor: @Lepényleső: @Pokróc: Mint megtudtam többed magukkal kezdeményeztek tüntetést, pontosabban követeléseket fogalmaztak meg Magyarországgal szemben > úgy és annak ellenére, hogy be lettek fogadva, ellátást biztosítottal részükre, és lehetőséget az integrálódásra, munkát, kereseti lehetőséget! Ezzel szemben pocskondiáztak undorító megnyilvánulásokat tettek, lázítottak ! Mocskos barmok! mármint ti is kívánom nektek, hogy akiknek adtok önzetlenül, emberségből, szeretetből,stb. azok mind sorjában és hálából fossák össze a szátokat! Gondoljátok aljas gecik, hogy ilyen cselekményt hogy > "állampolgárság megvonása" ilyen politikai környezetben és állapotok közt oktalanul megtesz bárki is!? ÁLLATOK!!
Németh István
Különben közveszélyes bűnözők voltak - csak finomkodtam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.