A Pestisracok.hu főszerkesztője a Fidesz és a média kapcsolatával ironizált közösségi oldalán, majd azt írta, a Pestisracok.hu finanszírozása is bizonytalanná vált.

A Pestisrácokat is bedarálná Mészáros, a Fidesz nem ért a médiához – állítja a főszerkesztő

Régi mondásom volt, hogy »a magyarok nem értenek a sörfőzéshez és a sajtkékszítéshez, a Fidesz pedig nem ért a médiához«. Azóta annyi történt, hogy mi magyarok egész jól megtanultunk sört és sajtot készíteni…

– írta kedden délelőtt közösségi oldalán Huth Gergely, a Pestisracok.hu főszerkesztője, a július 1-től megszűnő Pesti TV programigazgatója.

Mindezt alig egy nappal azután, hogy bejelentették a Pesti TV megszűnését július 1-től.

Huth Gergely bejegyzése alatt sokan bírálták a Fideszt, többen pedig a tévé megszűnésének valódi okait akarták megtudni a programigazgatótól és a Pestisracok.hu további sorsáról érdeklődtek. Erre a portál főszerkesztője így reagált:

„A Pesti TV tulajdonosai, azaz Vaszily Úr és Mészáros Úr cégei az alacsony reklámbevétel miatt nem kívánják tovább finanszírozni a Pesti TV működését. Mint üzletembereknek, ehhez minden joguk megvan.

Reméli, kapnak megfelelő ajánlatot a folytatáshoz, a tárgyalások sikeréhez nézőik és olvasóik most is özönlő, jóleső kiállása sokat hozzá tehet.

Forrás: Azonnali

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@ómió: Milyen az a " kanászkürt ",,mesélj... A szüleid azzal csalogattak talán a vájúhoz ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@ómió: Ezt most nektek kell félteni. Ez a ti cselédetek. Nektek paríroz.
Clavigo
@ómió: Azért nehogy agyvérzést kapjál,,te kanászkürt...:):):)
simmering73
"...két hónap múlva megszűnik a két éve sem működő Pesti Tv nevű fiatalos propagandacsatorna, Rogán Bűnöző Antal kormányzati propagandáért felelős miniszter „szerelemprojektje”, amit Orbán Viktor milliárdos gázszerelő barátjának, Mészáros Lőrincnek a közpénzből lett magánvagyonából finanszíroztak, és amelynek legnagyobb teljesítménye bizonyíthatóan az volt, hogy borzasztó sok pénzbe került fenntartani és kitartani azt a rengeteg habzó szájú propagandistát, aki hajlandó volt szerepet vállalni ebben a silány, ámde a fennálló hatalmat kritikátlanul dicsőítő projekben.
kolozsvaros.com/2022/05/11/soha-senki-nem-mondta-hogy-irigylesre-melto-a-cseledelet/
kulabombaafityiszre
Gergelykém ez nem egy jó belépő volt,mert a seggnyalást kezdheted előlről.
Nehéz lehet a fidernyák,kiszolgáló senkik élete.
ómió
@namihami: Nekünk? Akkor, a sajtószabadság mégse "liberális, neobolsi érték", hanem "cseléd-kérdés"!? Vagy csak akkor, ha a tiétek? És mit szól ehhez a FOS-otok?
ómió
@Clavigo: Bolsiék lopós gyagyása, inkább magadat nyugtasd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.