120 ezerről 700 ezer forintra emelkedett egy Csongrád megyei étteremtulajdonos villanyszámlája. Egy pékség a korábbi 600 ezer forint helyett pedig mostantól 1 milliót fizet. A kormányrendelet szerint a vállalkozások számára nem jár automatikusan a rezsicsökkentés - azt igényelni kell. Az energiaszolgáltatóknak viszont az az érdekük, hogy minél kevesebben éljenek a lehetőséggel. Az ATV Híradó riportja.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Galway
@sgl: Valakinek ki kell fizetni, így vagy úgy, ebben vagy abban! Manapság a drága Józsi néni a 60 forintos zsemlében fizeti. Ami azért érdekes, mert magas villanyszámla ellen a felhasználó/fogyasztó tud(na) tenni: takarékos eszközök, napelem, gondos oltogatás, stb.alkalmazásával, de az ilyen ellen nem.
Szerencsére az átlag fideszszavazó agyáig nem jut el, hogy az eltérített árak rossz pedagógus bérekhez, az rossz oktatáshoz, rossz egészségügyhöz, és végsősoron baromira sz*r élethez vezet. Ettől aztán Józsi néninek lejön, hogy nagyon kell gyűlölni a migráncsot meg a búúúúúzit meg a libsit, jelentsen az bármit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.