A mögöttünk hagyott enyhe tél szinte rezzenéstelenül hagyta az ősz nyomait a kertben. Az avar pár hete még éppen úgy ropogott a talpam alatt, mint tél elején. Elmaradtak a kemény fagyok, a telket szegélyező sövényt sem csípték meg még annyira sem, hogy lehullassa a leveleit. A tavasszal rügyet bontó cserjék között most fura látványt nyújt haragos zöld leveleivel, valahogy olyan érzésem van, mintha január óta tavasz lenne. Idejekorán kibújtak a tulipánok levelei a földből és a gyöngyvirág is korán kezdett furulyázni a bokrok alatt. Mostanra már mindkét virágot csokorba köthettem és a lustább társaikban folyamatosan gyönyörködhetek.

Forrás: noivalto.hu
Feltöltő: dajkav
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Bár sokan megfogadnák az ajánlását és újrakezdenék a kertészkedést...! :)
dajkav
@verőce21: Igen, az nagyon jó és hasznos lenne.
verőce21
@dajkav: Az embernek fáj a szíve, amikor sorra látja falvakban az elhanyagolt, jobb esetben befüvesített udvarokat, kerteket.

Elkényelmesedtek az emberek, vagy piacon megvenni olcsóbb lehet mindent...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.