A napokban több a KESMA érdekeltségébe tartozó megyei nap is lehozta a "sbfgjgkhgfdesss" című cikket. – írta meg a media1.hu

Értelmetlen zagyvaság söpört végig a fideszes médián, két nap után törölték a "cikket"

A krikszkrakszokra épülő tartalom először a bama.hu-n jelent meg, majd a furcsa címmel ellátott „hírt” a Google szerint pillanatokon belül átvette az Sonline, a Duol, a Szoljon, a Veol, a Heol, a Vaol, a Délmagyar, a Boon.hu, vagyis a KESMA (Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány) / Mediaworks Hungary szinte összes megyei lapja.

A „hírt” egyébként az Egyperces című rovatba tették ki. Tulajdonképpen szimbolikus, hiszen megmutatták vele, hogy nagyjából egy-két perc alatt milyen gyorsan tud végigsöpörni a teljes magyar fideszes médiahálózaton egy lejárató anyag, ha a központi szerkesztőségben valaki úgy akarja.

A hírt két  nap után leszedték a megyei oldalak a honlapjaikról. Hogy ez valamilyen kódolt hír lett volna, amit csak kevesen értenek, vagy hiba történt a rendszerben azt még egyelőre nem lehet tudni.

Forrás: media1.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A beavatottak (fideszborjak) az elsőtől az utolsó szóig értették. A fideszeseknek nem az írás értelme a fontos, hanem az, hogy ""ki"" írja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ábel
Titkos kód, csak a fideszesek értik! Azok minden zagyvaságot bevesznek.
RonaGyuri
@Ábel: értik? nekik nem szokásuk érteni, ők HISZNEK! =))
Borsó
Cikk alatt a szokásos kommentek? “Isten áldja, miniszterelnök úr!” “Köszönjük a munkáját, miniszterelnök úr”! “Minden szavával egyetértek, miniszterelnök úr!” :D :D :D
namihami
A beavatottak (fideszborjak) az elsőtől az utolsó szóig értették. A fideszeseknek nem az írás értelme a fontos, hanem az, hogy ""ki"" írja.
Toller Béla
Ez nem bemutató volt, hanem feljelentés Versenyhivatalnak, csak azok nem akarják megérteni !
Nessy
Hiteles közmédia magyar, fidesz módra!
namihami
@szép új világ: Nem, mert nincs benne kérdőjel. A többi írásjellel ugyanis fasírtban van.
ómió
Nem valamelyik bolsi kanászkürtöt idézték?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.