Ez lesz az első fellépése, amióta megszülte a hármasikreit.

Rúzsa Magdi énekel majd Novák Katalin ünnepélyes eskütételén

Fotó: MTI/Vasvári Tamás 

Novák Katalin hivatalba lépett köztársasági elnök nagyon készül a szombati ünnepélyes eskütételre, amelyen hármas ikrei születése óta először lép fel nagyközönség előtt Rúzsa Magdi énekesnő.

"Menetrend: reggel fél 9-kor a Kálvin téri református templomban kezdünk ökumenikus Istentisztelettel. 11-kor folytatódik a program a Kossuth téren. Először katonai tiszteletadás, majd Balázs János világhírű zongoraművész tanítványával közösen zenél. Hármas ikrei születése óta először lép fel nagyközönség előtt Rúzsa Magdi énekesnő. Köszönöm."

- írta a Facebook-oldalán az új köztársasági elnök.

Forrás: Blikk.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A pápa nem jön!?!?! A világ harangjai nem zúgnak?!?! A Föld országainak vezetői kimenthették(!!) magukat? Hol és hogyan maradhat el mindenki, de főként a pápa, aki majd megáldaná a Magyar Földet? Mi az, hogy nem teszi tiszteletét a NOVÁK köztársaságiasszony előtt? Aki az Európa DNS-ének választottja!
""Hát Novák Katica már le van sz@rva?"" És a Viktor is?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Málna: Valoban, Hisz a beka segge alatt levo gyonyoru fideszes alkalmak is egy szintet kepeznek...:o)))) Lasd rozsaszin turul, dodgemes Istvan kiraly, stb. Ez is egy szinvonal, ha minusz is az elojele...:)
karma1
@Qqberci: Mert a Kossuth dijra hajt o is.
Málna
@karma1: Nem volt rózsaszín a turul. Engedj be minden információt, ne szűrd meg őket, mert így hülyeségeket írsz mindig.
Uriel
@Maccska: tegnap, 14:35

Nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség.

@Málna: "a szobor igazából ezüst színű, mindössze rózsaszín védőfólia fedi" /prostisrácok/ - tehát a felvonulásig rózsaszínben "pompázott" a fideszes buzik legnagyobb örömére.

- Te Józsi, ugye milyen tüneményesen szép és szexi ez a rózsaszín turul? - mondta Béla.
- Jujj, egészen beindultam tőle, siessünk haza macikám. - válaszolta Józsi.

pecsaktual.hu/wp-content/uploads/2021/08/lila-turul.jpg

1. karma1, nem azt írta, hogy a felvonuláson.
2. Amúgy mitől is jobb, szebb egy ezüstszínű turul?
Málna
@Uriel: Ennyire ne legyél már hülye...
karma1
@Uriel: Koszi, en is pont igy gondoltam - viszont a legtobb internetes forumon a ROZSASZIN kep volt feltoltve, es valoban a felvonulas ELOTT. A baj az, hogy EGYALTALAN ezek a giccsek elkeszulhettek, es ezt a szornyu turulmadarat tetkos egyiptomi rabszolgak huztak maguk utan, amire egyszeruen rossz volt ranezni is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.