Mint arról beszámoltunk, a gyanú szerint megpróbálták megerőszakolni a jobbikos Szilágyi György élettársát egy pártrendezvényen.

Kézbe adott nemi szerv a Jobbik botrányos buliján – új részletek láttak napvilágot
Fotó: Pixabay

Jakab Péter erről úgy nyilatkozott az ATV-ben, hogy ő is ott volt azon a rendezvényen, de senki nem szólt neki a történtekről. A pártelnök szerint Szilágyiéknak egyből jelenteniük kellett volna az esetet, rögtön a rendőrséghez kellett volna fordulniuk.

A kormányközeli Hír TV megszerezte a feljelentés iratait, ezekben állítólag az áll, hogy a gyanúsított expolgármester, Földi István, a disznóvágás során jelezte, hogy szexuális kapcsolatba kíván lépni Szilágyi György élettársával, és az este során többször fogdosta is a nőt, akit végül a mosdóba vitt, ahol a kezébe nyomta a nemi szervét.

Forrás: hirtv.hu

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
A kormánymédia úgy de úgy rácuppant erre a témára bezzeg a Borkai üggyel tized ennyit se foglalkoztak. Ki van adva a Jobbik kicsinálása??? Ebben mesterek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@bencemacska: van egy 4 éves gyereke?
Gyurka80
@Horizont: Idióta nyanya, ha írogatni tudsz, akkor utána nézned is tudni kell, vagy te vakon írogatsz? Ez létszik is!
Horizont
@Gyurka80: Nem fogok a parancsodra ugrálni nyugi. Te állította igazold.
Te csak terelsz menekülsz sértegetsz mert nem tudsz semmit betenni. Ennyi te idióta barom.
durbincs
@Horizont: Akkor csak elfogyott a bányarúzs ? Ótvar ? Az a Denevérből, hidegen sajtolt ? igaz @bencemacska: ? az előkapart ?
bencemacska
@Horizont: " megtudhattuk, ha egy baloldali, vagy liberális asszonnyal erőszakoskodnak, s akár évtizedek múlva hozza azt nyilvánosságra, kiáll érte a teljes baloldali, liberális politikai közösség, s a jogvédők hada. Ha pedig egy jobboldali, 4 éves kislány édesanyjával történik ez, aki kíméletből 4 hónap múlva indít hivatalos eljárást, csak arra számíthat, hogy a sajátjai megkövezik, őt tekintik hibásnak. Köszönöm a mellettem kiálló kormánypárti képviselőknek, hogy visszaadták a hitemet”"
olkt.net/meg-akartak-eroszakolni-egy-partrendezvenyen/
durbincs
@Eladott Ország: nácik meg jól megadták magukat Maripolba ? A Zselatin csodafegyvereit nem győztek kivárni ?@bencemacska: Mert maga ráadástúl ,már születéstől ordenáréan buta ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok