A Blikk értesülései szerint Schadl attól tart, hogy fogva tartása alatt megölik, ezért külön zárkát szeretne magának. Félelme pedig állítólag abból ered, hogy a házkutatás során a páncélszekrényében megtalált, prominens személyekről készített kompromittáló anyagok miatt így akarják elhallgattatni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"a páncélszekrényében megtalált, prominens személyekről készített kompromittáló anyagok miatt így akarják elhallgattatni."

Ezért kell az anyagokat több példányban, több helyen letétbe helyezni...
Uriel
Na, most akkor, ha megtalálták a prominens személyekről készített kompromittáló anyagokat, akkor az alapján miért nem fogdossák össze és miért indítanak eljárást a a kompromittált személyek ellen?
percsi
Évekig többezren rettegtek tőle, kifosztotta az embereket, akkor kellett volna gondolkodni. De reméljük eljött az ő ideje is, maradjon csak ott ahol van, és élete végéig rettegjen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.