Ahogy arról korábban beszámoltunk, kilencven nappal meghosszabbította Schadl Györgynek, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökének és egy társának a letartóztatását a Fővárosi Törvényszék.  A Blikk információi szerint retteg a börtönben a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar letartóztatásban lévő elnöke, Schadl György. 

Schadl György retteg a börtönben
Fotó: RTL

Schadl az ügyészség szerint több mint 880 millió forint illegális jövedelemre tett szert az államtitkárral kialakított korrupciós kapcsolata révén.

A lap értesülései szerint attól tart, hogy

fogva tartása alatt megölik, ezért külön zárkát szeretne magának.

Félelme pedig állítólag abból ered, hogy a házkutatás során a páncélszekrényében megtalált, prominens személyekről készített kompromittáló anyagok miatt így akarják elhallgattatni – írja a Blikk.

Forrás: Blikk

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ki nem szarja le.
Jo lenne mar orbant is benn latni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Ki nem szarja le.
Jo lenne mar orbant is benn latni.
drrotf
Ja ,ha valaki másokról kompromittáló anyagot gyűjt és azt félreteszi, hogy majd alkalomadtán felhasználja, az az nem alhat nyugodtan az előzetesben, ahol pedig őrizet alatt van, vigyáznak rá.
bence
Aki annyi embert tönkretett és meglopott , annak legyen bátorsága a börtönbe is !
teuton
Na akkor ö sem latott meg krimit. A kompromittalo anyagokat nem otthon szoktak tartani, hanem valahol külföldön letetben. Es veszely eseten aprankent eljuttatnak a megfelelö szemelyhez egy masolatot... Bar egy magyar "jogallamban" meg ez sem biztositek, lasd hajosbuli kurvakkal. A szivarogtato ellen indult eljaras. Völner pedig szabadlabon van...
evacica
@Maccska: Mi van?! Előjött a Gyurcsány fóbiád?! Mi a fene köze van ehhez a témához Gyurcsánynak?! Olyan vagy mint Móricka, mindenről Gyurcsány jut az eszedbe! Jól beetetett a fidesz!
evacica
Akkor kellett volna rettegni mikor elkezdtétek a lopást! Most fizess Öcsi, jogász létedre tudnod kellett hogy ennek amit csináltatok jogi következményei lehetnek, ha lebuktok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.